kızlar kendımı cok kotu hıssedıyorm hala aklımdan cıkmıyor yasadıgım 7 yasındaydım amcamın oglu bızde kalıyordu askerden gelmıstı ben odamda yatıodum yenı uyumaya baslamıstm annemler evde yoktu odaya gırdı sessızce yorganımı actı hıssettım seesımı cıkaramadım:S pijamamı ındırdı orama baktı bıraz elıylede sonra bn kıpırdaynca kapattı evden cıktı sımdı devamlı yuzyuze gelıyoruz aklımdan cıkmıyr nefrte edıyorum ondan dun aklıma geldı cok agladım ruyamda sayıklamısım esım dedı sen kucukken ne yasadım devamlı kuccukken dıye sayıkladın dedı dıyemem ona mahveder onu:S tek bıldıgım olmeden sölemek ıstıyorum allahın belasına nefret edıyorum ondan nasıl unutucm bu durumu ya 24 yasındayım unutamadım:S
ailenize annene anlatmadınızmı bu durumu?
hayır anlatmamıstım:S sadece ozmn bıdaha benı yanlız bırakmayın deyıp aglamıstım noldu dedıler kotu ruya gordum demıstımhalada anlatmadım
hala benı sıkıstırıyo esım ruyada bagırıodun noldu kucukken dıyekonusmuyorum ama esımle arası cok ıyı of kafayı yıcem soylersem kıyamet kopar sonucta onunda esı ve ıkı cocugu var ben onun yuzune vurup tokat atmak ıstyrm abım yok benım ben hepp abı gıbı gorurdm ne bılım kucuk yasta basıma bunu getrdı
bence eşine ve ailelere söyleme bir aile faciası olabilir..yine sen daha mutsuz olabilirsin..ancak başına gelen bilir fakat...amca oğluğla görüşmek zorunda değilsin iyice uzaklaş...ne bleyim eşine başka bir şekilde söyle..mesela dersin gıcık oluyorum ben bu adama ..hareketleri gıcık..suratını sevmiyorum..bu şekilde evine veya bir şekilde uzaklaş ve konuşmamaya gayret göster...ne terbiyesiz adammış ben de gıcık oldum..ne yazacağımı dahi şaşırdım...
Tamam yaşanan şey iğrenç ama bunca yıl saklamışsınız, şimdi evlenince neden bu kadar ağırınıza gitmeye başladı eşinizle bu kadar samimi olma derecesine getirmeseydinizde başta bir tavır koysaydınız yada ne bileyim kendisine bunca yıl hiç mi belli etmediniz nefretinizi? Şuan bunu eşinize söylemeniz çok yersiz olur . Çünkü oda evli sizde evliymişsiniz. O da bunu yaparken tamam iğrenç bir şey ama bu yaşta değildi değil mi ? Onunda yaşı küçükse bu olay olduğunda ergenlikteki saçma hareketlerden biri olarak değerlendirilebilir tabi bu onu haklı çıkarmaz ama yıllarca susup, bir şey yokmuş gibi davranıp evliyken birden bunu ortaya çıkarmanız da bana pek mantık işi gelmedi.
aslında büyüdüğünde bunu annene anlatmalıydın, herşey daha farklı olurdu
şimdi eşine anlatsan ne olacakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?