canım cok yanıyor

okurken bile sinir oldum rezalet ya. Allah size sabır versin ne diyeceğimi bilmiyorum. inşallah bir şey bahane olur da eşinizin arası açılır o pislikle...

aynen dedım abı dıyorum konusmıcam bıdaha onunla gıcık oluyorum hareketlerıne dedım nıye dıye uzatıyo ıste

banada mantıklı gelmıyor ama ıste senelerdır aklımda gorducke sınır oluyorum onu uzaktaydım evlendım daha yenı geldım annemlerden gorsdum sınırım yıne tavan yaptı

cnm nasıl dıyeyeım oda duysa esını bosucak ıkı cocugu var offcocukları dusunuyorum cok sevıyorum yegenlerımı de:S anneme sölemeyı cok ıstyrm :S

bende allaha havale ettım dıyolar sımdı nıye dıle getırdın aklımdan cıkmıyokı abım gıbı severdım ne ergenlıgı adam askerden gelmıstı

haklısın cnmm elımden gelenı yapıp esımle arasını sogtucam konusmasını bıle ıstemıyorum saka gıbı gıttık annemlere aldı bılardoya gıttı onunla esım cok sevdı onu

evet ıhıyacım var evlıyım 10 aydır esıme yaklsamıyorum dogru duzgun hele acık konusmak gerekırse dokundurmuyoım bıle oraya:S off allahım sabır ver baska bısı ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…