okurken bile sinir oldum rezalet ya. Allah size sabır versin ne diyeceğimi bilmiyorum. inşallah bir şey bahane olur da eşinizin arası açılır o pislikle...
Tamam yaşanan şey iğrenç ama bunca yıl saklamışsınız, şimdi evlenince neden bu kadar ağırınıza gitmeye başladı eşinizle bu kadar samimi olma derecesine getirmeseydinizde başta bir tavır koysaydınız yada ne bileyim kendisine bunca yıl hiç mi belli etmediniz nefretinizi? Şuan bunu eşinize söylemeniz çok yersiz olur . Çünkü oda evli sizde evliymişsiniz. O da bunu yaparken tamam iğrenç bir şey ama bu yaşta değildi değil mi ? Onunda yaşı küçükse bu olay olduğunda ergenlikteki saçma hareketlerden biri olarak değerlendirilebilir tabi bu onu haklı çıkarmaz ama yıllarca susup, bir şey yokmuş gibi davranıp evliyken birden bunu ortaya çıkarmanız da bana pek mantık işi gelmedi.
banada mantıklı gelmıyor ama ıste senelerdır aklımda gorducke sınır oluyorum onu uzaktaydım evlendım daha yenı geldım annemlerden gorsdum sınırım yıne tavan yaptı
bence bunu herkesten önce annenize anlatın ardından anneniz eşinize söylemeniz konusunda olumlu bir şey söylerse eşinize uygun bi dille anlatırsınız. Çok kötü bir durum yazıklar olsun öyle kuzene.
Peki kuzeninizin eşine söylemeyi hiç düşündünüz mi ? Gerçi neyi değiştirecek ki...
benim fikrim kesinlikle önce annenizin sonra da eşinizin bilmesi gereken bir durum
Allah yardımcınız olsun
evet bence de melanın dediği çok doğru.seni yalanlayabilir.o zaman küçüktü ne bilsin der.ne biliyim işte.bi şekilde ispat edemezsin sonuçta.iftira falan der başka bişey der.yani aile faciası çıkmasın.melanın dediği gibi gıcık oluyorum de bişey uydur görüşme onunla.anlatmak istiyorsan sadece ama sadece annene anlat.en iyisi bence susmak ve Allah'a havale etmek.O en iyisini bilir.
Ben de sizin gibi düşünmüştüm, sonra tekrar okudum. Adam askerden gelmiş, yani en az 19-20 yaşında, bu kız ise sadece 7. Resmen pedofil bu adam!! 7 yaşında kuzenine bu gözle bakan.
Na yapılır bilmiyorum. Hala etrafı için bir tehdit midir?
Konu sahibi lütfen en azından bu adamı tamamen hayatınızdan çıkarın. Bakışları, tavırları hoşuma gitmiyor. Onu etrafımda görmek de istemiyorum, seninde görüşmeni istemiyorum diyin eşinize
haklısın cnmm elımden gelenı yapıp esımle arasını sogtucam konusmasını bıle ıstemıyorum saka gıbı gıttık annemlere aldı bılardoya gıttı onunla esım cok sevdı onu
Amca oğlunuzun o zamanki yaşını merak etmiştim yani siz 7 yaşındayken onunda 7-8 yaşlarında olduğunu tahmin ediyordum ki böyle şeylerin doğal olabileceğini söyleyecektim..İkinizde çocuksunuz merak olmuştur diye içinizi yumuşatmaya çalışacaktım ki yukarıdaki yorumu görünceye kadar.Yani o zamanlarda kuzeninin 19-20 li yaşlarındaydı yani :18: İşte şimdi durum değişir..Senin başta mutlaka psikoloğa gitmen gerekiyor gerekirsede Hipnoz tedavisini öneririm geçmişte yaşadığın şeyleri unutmanda yardımcı olabileceğini düşünüyorum..Aşağılık kuzenin içinde ne yap ne et kesinlikle görüşmeyi bitir...Yoksa o gözünün önünde olduğu sürece sen daha çok yıpranırsın unutmak imkansızlaşır.