sut arttırıcı caylar var..still tea kesınlıkle tavsıye ederım..
ben ılk hafta kullandım fışkırmaya başladı..
1 yıldır hala fışkırıyor..yatağım ıslanıyor gece,o derece..
eczaneden alabılırsın..20 lıra bıseydı
benim ablamda aktardan ısırgan çayı alıp kaynatıp iç.erdi hem zayıflatıyor hem de sütünü arttırıodu...
bi de herkesin yanında emzirme miletin gözü de değebiliyor...
onu değil ama humanayı aldım bide onu aldırıyım işe yarar belki
valla benimde fışkırırmı acaba ya canım o kadar sıkkın ki anlatamam ;(
İllaki fışkırması şart değil,
Bebeğini ek gıdaya ihtiyaç duymayacak kadar doyuruyorsa yeterli demektir.
Ayrıca herkesin bol bol sütü olacak diye bir kaide yok, kayınvalidenizin densizliği.
Yalan doğru bir şey değil ama sorduğunda evet akıyor de geç, hiç değilse susmuş olur sizde daha fazla üzülmezsiniz.
Bebeğiniz ne kadar, Allah sağlık sıhhat versin hayırlı bereketli ömrü olsun inşallah.
valla bilmiyorum belkide dediğiniz gibi ondan ama başka odada emzirme yanımızda emzir diyolar evleride sobalı olunca mecbur kalıyorum ne yapacağımı şaştım bi yandan aklım sürekli kaynanamın sözlerinde ikibir söyleyip duruyo ben şöyle emzirirdim böyle emzirirdim
bebeğim ağlamıyo ama yalancı emzik aldık onu veriyorum onunla duruyo o olmayınca ağlıyo ben hem buradan yetmediğini düşünüyorum hemde kaynanam kendisininkini anlatınca bu kanıya vardım
merhaba bayanlar canım çok sıkkın sütüm az geliyo bebeğime.. kaynanam her yanına gittiğimde benim sütüm fışkırırdı göğsüm ıslanırdı diyo sendede oluyo mu diyo ama olmuyo yanına her gittiğimde böyle söylüyor ve bu benim canımı sıkıyo
yardım edin kızlar lütfen sütümü nasıl arttırcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?