canım çokk sıkkın..

kaderimmm5757

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
9
0
1
32
merhaba hanımlar bugün canım çok sıkkın..
Ben nişanlıma ve ailesine bir yalan söylemiştim çok küçük bir yalan ama gitgide bu yalan büyüdü. Nişanlıma bu yalanı kendim anlattım artık rahat edemiyordum , o da sağolsun birşey demedi. Annesine anlatmış açıkladığım yalanı tabıkı benim onayımla. Annesi çok tuhaf olmuş çokta şaşırmış ben sonra annesiyle konuştum yüzyüze tabii kendimi tutamayıp ağladım pişman olduğum için o da bana sarıldı ağladı keşke demeseydin ama oldu birkere falan dedi. benim içim çok huzursuz evli ,nişanlı hanımlar bana yardım edermisiniz kayınvalidem artık bana güvenmezmi, kızı gibi görmezmi lütfen yardım edin

nasıl bir yalan ki bu? inşallah kötü niyetli biri değildir. sonradan kullanmaya kalkmaz. şu an için sıkıntı yok gibi görünüyor ama yalanın çapını bilemediğim için daha fazla yorum yapmak zor.

yalanın ne olduğuna bağlı hayatınızı etkileyecek bir şey değil se özür dilersin karşı taraftan güzelce konuşursun olur biter

Ne gibi bir yalan bu ?
Yani yalanin ufaģi kucugu olmaz ama sonucta buyumus bir olay ve konuda yalan soylediģin onemli

nasıl bir yalan ki bu? inşallah kötü niyetli biri değildir. sonradan kullanmaya kalkmaz. şu an için sıkıntı yok gibi görünüyor ama yalanın çapını bilemediğim için daha fazla yorum yapmak zor.
söylediğim yalan nişanlımın ailesini hiç ilgilendirmiyor kendimle ilgili bir yalan örneğin mesela şunun gibi. ben çok zenginim diyerek bir yalan söylemek gibi

Aman. Keşke söylemeseydin. Kv 'bin iyisi çok nadir oluyor. Aleyhine kullanmaz inşallah. Neden söyledin ki. Zaten ortaya çıkacak bir şey miydi?
Evet ortaya çıkacak birseydi 14 yaşında söylenen bi yalandı erkek arkadaşımdı o zamanlar sonra toparlayamadım yaşım büyüdükçe birseylerin farkına vardım ama pişman oldum çok ağır ödedim . . .

Şimdilik zararsız görünüyor ama ilerisi bilinmez. Ağlaması merhametli biri olduğunu gösteriyor.
İleride bu yapmış olduğun hata için ezilme. Sen bunu aş ki karşındaki bundan faydalanmasın.

söylediğim yalan nişanlımın ailesini hiç ilgilendirmiyor kendimle ilgili bir yalan örneğin mesela şunun gibi. ben çok zenginim diyerek bir yalan söylemek gibi

karşı tarafın size dair beklentisi değişir. ama olan olmuş. karşı tarafın niyeti sonradan çıkar zaten. özür dilemişsiniz karşı taraf da kabullenmiş görünüyor. bundan sonra böyle bir hata yapmamaya bakın. çünkü mutlaka şüphe duyacaklardır artık sizden.

Şimdilik zararsız görünüyor ama ilerisi bilinmez. Ağlaması merhametli biri olduğunu gösteriyor.
İleride bu yapmış olduğun hata için ezilme. Sen bunu aş ki karşındaki bundan faydalanmasın.
Umarım öyle olur. Gerçekten çok iyi bir insan inşallah bu hatamı kullanmaz bana karşı

valla sana güveni gider mi güveni gittiyse geri gelir mi bilmem...benim yalandan midem bulanır.
tek yazacağım yalanın sonu yoktur. bir kere denin mi ömür boyu peşinden gelir. bu yüzden asla asla bir daha yalan söyleme!

Sanirim ev bizim kira degil meselesi. Ayip olmus tabi ama ne yapcan oluyo hayatta. Bende yasim ile ilgili yalan söyledim basima is actim rezil oldugumla kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…