şehir dışında oturuyoruz ben ise cok misafir perverim bir ailede 3 geliniz en büyüğü benim 2.gelin kayın validemin abisinin kızı yani okadarki agızlarına sıcsa ki aynen öyle o torpiilli o herkese gider evinden kovduğu insanlara pişkin pişkin gider arsız ve yuzsuz bir şekilde hiç bir şey olmamış gibi ama kendisine gelince hiç kimseyi kabul etmez dolayısıyla benide çok kullandı;bir gün evine gittik güya misafiriz dkka bir gol bir bizi resmen evinden kovdu ama onun yaptığında ne varmışki oldu kendi canları ya dahası bir bayram üç tane kızımıda evinden kovdu odur budur inanın mevzular daha derin ki bana çok kötülükler yaptı bende kullanıldığımı anladım şimdi hep ailevi meseleler yznden konuşmuyorum..gelgit küçük kaynım bir kız aldı kayınvalidemle altlı üstlu oturuyorlar neyse bu bayramda eşimi kırmamak adına kabul ettim birlikte gitik gitmez olaydık herzamanki gibi kargalar bizden önce cöreklenmiş konuşmadıklarım toplanmışlar bizde eltime inelim dedik küçük eltime aman allahım kızda pauç gibi dil bize geliyorlar gezmeler o biçim yemeler ben becerikliyim ya güya bende gül eğlen onda ise aman yarabbim neler duydum duymaz olaydım ben çok hazır cvp dilim tek sucum bu vay efendim tabi bu arada saatler geçti ölduk aclıktan kayınvalidem zaten kendini hiç üzmez yiğeniyle bir teraziye koy ne bir eksik ne bir fazla almış ekmeği birazda karpuz inmiş aşşaya güya orda yemek yicez ya eltim aman yarabbim vay vay birde utanmadan ekmeni karpuzunu getirmiş ben enayimiyim aptalmıyım kendini akıllı sanıyor bir kulak kabarttım akıldan geçse bile söylenilmicek laflar inanın daha nasıl laflar inanamadığımdan dilime bile gelmiyor tabi bu arada bizimkiler çok acıkltılar evdeyiz yemek ısmarlıcaz hiç utanmadan banada söyle söyle söyleyin diye emir veriyor benim damatta kızımı çağırmış yemek ısmarlamak sorun dil ama hiç yemek teklif etmediği gibi birde hiç utanmadan söylüyor ben enayimiyim derken; bende o esnada bu lafları duyuyorum eltimden küçük eltimden yani bundanda böyle şeyler duyunca inanamadım ve başımdan kaynar sular döküldü sanki ve ben sessiz sessiz bu lafları yedim yemesinede eşime dedim böyle böyle saat bu arada 23:45 gidelim dedim saatlik yol kayınvalidemde niye gidiyorsunuz demekle yetiniyor bu saatte kadar birşeyler yedinizmi acmısınız susuzmusunuz dicene neyse o gece 4 saalik yolu aştım geldim evime ama gelin görünki içimde bir mahkeme bir mahkeme nasıl bu laflara karşılık veremedim diye kızımda aynen bana kızıyor bak sen onları 4/4 ağırlıyorsun diye bende çok şaşkınım büyük eltimden gülmedim buda ondan farksız şaşkınım ve doluyum hala bu lafları yedim diye yediremiyorum kendime insanlardanda iyice soğumama sebep bu yaşadıklarım siz olsaydınız ne yapardınız böle bir insana en gzel cvp ne olabilir