- 25 Haziran 2015
- 81
- 40
- 38
- 43
- Konu Sahibi kadin555kadin
-
komik bir tanımlama bana göre. Bir sürü sırdaşın olmaz. 2 kişinin bile bildiği asla sır değildir ki kadın kısmının ne kadar çoğuna anlatırsan derdini o kadar yayılır.
Derttaş istiyorsan kk dan ala yer var mı?
farklı hayatlar, farklı insanlar derken tez çalışması yapacak gibisin...Aslina bakarsan cok iyi iki dostum var her animda yanimda olan ama ben farkli hayatlar farkli insanlar tanimak istiyorum belki cocukca ama o iki dostum ve sevgilim disinda butun arkadaslarimla bagimi kopardim belki bigun nedenini anlatitim ben hic kirlenmemis arkadasliklar kurmak istiyorum sadece
Bazen gitiyorum bakiyorum iki laf edeyim iyi gelir diyorum e herkes birbirini taniyo sanki yeni bi sehre atanan memur gibi kaliorum...
Samsunlu kimse yok mu mesela ne bilim belki sohbetimiz burds ilerler sonra gorusmeler olur coluk cocuk kaynasir gideriz
farklı hayatlar, farklı insanlar derken tez çalışması yapacak gibisin...
o zaman sosyal hayatını değiştirip, farklılaştıracaksın..
spora git, değişik kursalara git....
ben samsunluyum şekerim ama kriterlerine uymuyorumbi bes sene sonra falan gelirim
yaş kaç senin?Yazildim zaten
555 çok be. Az olsun, öz olsun.Nickinde bu isteğe yönelik herhalde..
Kadın istiyorum 555kadııın!
Yasadginiz hayattan sıkılmışsiniz. Değişiklik ariyorsunuz sanırım. Insanin oyle bir suru sirdasi filan olmaz:) belki yeni arkadasliklar kurablirsiniz, sirdas aramayi ise iyi düşünün derim:) bende eskiden cok cana yakin, herkesle samimi olan biriydim. Artik saha kendi içimde, sakinim. Mutluyum:) bana kalirsa hic bir sey eski dostluklarin yerini tutamaz.
Aranan kan bulundu buyrun ben samsunluyum size nasıl bi şey lazımdı.Bazen gitiyorum bakiyorum iki laf edeyim iyi gelir diyorum e herkes birbirini taniyo sanki yeni bi sehre atanan memur gibi kaliorum...
Samsunlu kimse yok mu mesela ne bilim belki sohbetimiz burds ilerler sonra gorusmeler olur coluk cocuk kaynasir gideriz
Evli değil miydin canım sen sevgili nereden çıktı tatlımAslina bakarsan cok iyi iki dostum var her animda yanimda olan ama ben farkli hayatlar farkli insanlar tanimak istiyorum belki cocukca ama o iki dostum ve sevgilim disinda butun arkadaslarimla bagimi kopardim belki bigun nedenini anlatitim ben hic kirlenmemis arkadasliklar kurmak istiyorum sadece
Aranan kan bulundu buyrun ben samsunluyum size nasıl bi şey lazımdı.
Evli değil miydin canım sen sevgili nereden çıktı tatlım
Ben arkadan is çeviren pek sohbetsiz ağlak biriyim ama :))Valla bana hos sohbet arkadan is cevirmeyen gulmekten keyif alacagim bi arkadas lazim...
Slm o vakit
Evli değil miydin canım sen sevgili nereden çıktı tatlım
Ben arkadan is çeviren pek sohbetsiz ağlak biriyim ama :))
Şaka bir yana bence sanalda kimseye adresini bilmem neyini yazma.
Daha yeni dustum buralara 4 yasinda bi bebem var cok firsat olmadi
Yani bosanali 4 yil oldu yabi
Hamile iken mi boşandınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?