Merhaba kızlar,lütfen cevap verin. Çalışıyorum ve 14.5 aylık bir kızım var kızıma annem bakıyor.Benim sorunum kayınvalidem
kayınvalidemle evlerimiz çok yakın 10 dakika mesafede kayınvalidem gün içerisinde kesinlikle annemin yanına yani torunun yanına gelmiyor. baksın zaten istemiyorum ama anneme arkadaş olsun torununu sevmeye gelsin istiyorum. öğleye kadar işimi bitiriyorum ondan sonra vurup kafayı yatıyorum diyor. Annem ve ben bu duruma çok üzülüyoruz kızım çok hareketli olduğu için annem yetişemiyor artık ve çok yoruluyor kızım uyuduğu zamanlarda yemeğimizi bile yapıyor sağolsun
Hanfendi yani kayınvalidem olacak kadın 2 günde bir yemeğe çağırır yani çocuğu ayağına götürcezde sevcek ha bu arada beni de aramaz yemeğe gelin diye eşimi arar gelin der. ben böyle olunca gitmek istemiyorum eşim ısrar etmiyor ama onunda gitmek istediğini fark ediyorum.eşimede kıyamıyorum dünyalar iyisi bi insan.Bu arada görümceminde kızımdan 7 ay büyük kızı var sanki ona daha düşkün bir araya geldikmi kızımın yüzüne bakmaz yiğenime oyunlar yapar,ne bileyim eve gideceğimiz zaman yiğenimiöpücük yağmuruna tutar ama benim kızımın yine yüzüne bakmaz (kıskanmıyorum ama üzülüyorum o torunsa benim kızım ne oluyor) mesela görümcemin kızının yaş gününde eşime altın kolye aldırttı ama benim kızıma gelince görümcemin kızına gelen oyuncaklardan getirdi. Annem bana surat yapıyor bu kadın niye gelmiyor diye eşim desen çok gitmek istiyor ben arada kalıyorum.dün akşam yine çağırdı anneme kayınvalidem çağırdı dedim surat beş karış eşime gitmeyelim dedim sofraya oturmadı ağlamaktan helak oldum. ne yapacam ben y lütfen bi akıl verin. bu arada kayınvalidem 10 sene önce deprsyona girmiş ama geçirmiş hastalığını ama yinede düzenli olarak her ay iğnesi var atılıyor. eşim iyileşmedi diyor ondan gelmiyor diyor ama görümceme gitmesini biliyor. lütfen akıl verin