- 26 Şubat 2016
- 210
- 96
- 13
- 34
- Konu Sahibi Sevimli_panda
Öncelikle merhaba benim sorunum malum elti :) oncelikle bes senedir birlikte oldugum bir erkek arkadasim var ailesiyle iki senedir tanisiyorum cokta seviyorum benim annem ve abim konudan haberdar :) babalar en son duyar neyse bu kiz evli benim soz ya da nisanim yok neyse erkek arkadasim kizdan pek haz etmezdi aileside pek istemiyordu burnu havada diye yaptiklarini anlatirdi dolayisiyla bende bir on yargi vardi ama ben tanimadan hukum vermek istemedim.ilk olarak tanistik ettik ama daha ilk tanismada basklarina yuzugunu gosterip degisik hareketler yapiyordu bana nispetmis sonradan ogrendim ben bunun farkinda bile degildim taki kv adayimin ve kp imin bana gelip kusura bkma sakin dediginde ,ben de olayi yavas yavas cozmeye basladim her ortamda bana laf sokmalar siz evli degilinize getirmeler , yok ben ilk gelinim edalari , benim yanimdaki herkesi evine cagirip beni pas gecmesi (zaten evine cagirsa gitmem) bunlar birikti ve ben artik kizla knsmuyorum olaylardan herkesin haberi var ve bana hk veriyolarlar ama kv uzuluyor ilerde de sorun olur diye ama inanin bu kizla asla bir araya gelmem mumkun degil , baba evinde görmeyip koca evinde görüp birazcik simarmis bana soktugu laflari o siralar toyluguma verip geri iade edemedim nasil icime oturdu bu anlatamam beni her gordugunde erkek arkadasimla bir muhabbet sohbet sanki cok seviyormus gibi , napilir boylesine konusmamak mi iyi yoksa barisir gibi yapip yavas yavas onun taktigini mi yapmali . ben cnku dayanamam o laflari tek tek sokmam lazim taktikleri alayim