Öncelikle bu bayanın her dediklerini üstünüze alınmayı bırakın. Kimi kadınlarda bir "bana laf sokuyor" takıntısı var. Belki sizde de vardır, bilemiyorum. Kadının her yaptığını veya dediğini bir laf sokma olarak algılamayın. Mesela sizden hoşlanmıyor veya sadece kaynının sevgilisisiniz diye evine çağırmak mecburiyetinde hissetmiyor olabilir. E o zaman bırakın, sizden başka herkesi çağırsın yani. Sanki aranız çok mu iyi ki bunlara takıyorsunuz...
Diğer mevzu, niye bu kişiyle sürekli aynı ortamdasınız? Niye sürekli potansiyel kv ve kp ile bu kadının muhabbeti dönüyor? Hayır, tanışın görüşün insanlarla eyvallah da, siz sınırları aşıp yüz göz olmuşsunuz, veya olma yolundasınız. Madem hoşlanmıyorsunuz, bu kadar girmeyiverin içlerine, bu kadının olduğu ortama yani. Mecbur değilsiniz.
Size niçin sürekli laf söylemeniz ve altta kalmamanız konusunda gaz veriliyor? Benim bildiğim, büyükler ara bulucudur, gürültü patırtı çıkmasın ister. Madem ileride oluşabilecek huzursuzluktan korkuluyor, o zaman ne diye size gaz veriliyor? "Sen onun dediğine alınma, öyle demek istemedi" filan der insan. Horoz kavgası ettirir gibi siz kavga edince sizi izleyip gülecekler galiba.
Siz bence biraz oraya gidiş gelişinize dikkat edin. Sizin hakkınızdaki düşünceler, sandığınız kadar masum olmayabilir. Hiç tekin insanlar gibi gelmediler bana, sizin de sürekli oralara gitmeniz hepten tuz biber. Yarın bir gün zararlı çıkacaksınız. Boşuna laflarını yedireyim filan diye daha da kendinizi körüklemeyin.