Canım eltim ! :D

Daha dün üye oldum bir yazı yazayım dedim pişman oldum :) kızlar zaten okul makale kitap tez beni yoruyor neden bu kadar linç ettiniz ki

Daha dün üye oldum bir yazı yazayım dedim pişman oldum :) kızlar zaten okul makale kitap tez beni yoruyor neden bu kadar linç ettiniz ki

Tamam pes ediyorum. Müstakbel eltiniz; kötü, görmemiş, kıskanç, Lafını sözünü bilmeyen,hiç sevilmeyi haketmeyen bir insan
Ama siz; kv, kp,sevgiliniz ve siz o evinin gelinini ( yani bir bakıma kızını) hiç sevmeyen , yeri geldiğinde dedikodusunu yapan harika insanlarsınız.

Yaş kemale illa ki otuzlarında, kırklarında ermiyor, böyle minik şeyleri takmamayı öğrenmek mesela, bir kemal meselesi. Eğer onun size nispet yaptığını düşündüğünüz şeyleri kafanıza takıyor iseniz, eksikliğini duyduğunuz bir şey var demektir. Neden eksiklik duyasınız ki? Şimdi tabi buralardan oralara seslenmek, yükü kasasında taşıyan ve ne taşıdığını bilen tır şoförünün, yükünü bilmeyip kornaya basan bir sürücüye seslenmesi gibi bir şey.. Ama inan bana, benim yaşlarıma gelince, bunların takılarak ve bakılarak değil, alttan alarak, izleyerek, mesafe koruyarak ve hiç aklına takmayarak aşılması gereken şeyler olduğunu göreceksin..

Tamam pes ediyorum. Müstakbel eltiniz; kötü, görmemiş, kıskanç, Lafını sözünü bilmeyen,hiç sevilmeyi haketmeyen bir insan
Ama siz; kv, kp,sevgiliniz ve siz o evinin gelinini ( yani bir bakıma kızını) hiç sevmeyen , yeri geldiğinde dedikodusunu yapan harika insanlarsınız.
Cok tatlisiniz :) ama ben bunlari duymak icin yazmadim .yanlis anlamissiniz olayi :D

Yaş kemale illa ki otuzlarında, kırklarında ermiyor, böyle minik şeyleri takmamayı öğrenmek mesela, bir kemal meselesi. Eğer onun size nispet yaptığını düşündüğünüz şeyleri kafanıza takıyor iseniz, eksikliğini duyduğunuz bir şey var demektir. Neden eksiklik duyasınız ki? Şimdi tabi buralardan oralara seslenmek, yükü kasasında taşıyan ve ne taşıdığını bilen tır şoförünün, yükünü bilmeyip kornaya basan bir sürücüye seslenmesi gibi bir şey.. Ama inan bana, benim yaşlarıma gelince, bunların takılarak ve bakılarak değil, alttan alarak, izleyerek, mesafe koruyarak ve hiç aklına takmayarak aşılması gereken şeyler olduğunu göreceksin..
Yaşım çok genc belkide dediginiz gibi ileride anlayacagim tecrube edinerek :) ama eksikligim cevap verememis olmam buda sozum nisanim yok diyekendimi ezdiriyim mi ne yani o gelin diye her seyi bana deme hakkinami sahip ? Asla ... Ben dedim ki ne yapmam lazim yani yaptigim dogrumu yanlis mi

Cok tatlisiniz :) ama ben bunlari duymak icin yazmadim .yanlis anlamissiniz olayi :KK70:
Dünyada tek sevilen gelin veya adayı siz değilsiniz, aynı şekilde eşinin ailesini çokça seven (misal ben) insanlar mevcut.
Hatta bu saatte hamile halimle ayrıca gribim ama yarın onları davet ettiğim için çeşit çeşit yemekler yapıyorum hem de içimden gelerek, özenerek.
Hapşırdığımı duysalar kızımız hastalanmış diye telefonum susmaz ama siz sanıyorsunuz ki bir tek kendiniz böyle bir aileyle muhattapsınız.
Burada boşu boşuna 7,8,10 sene bekleyip evlenenler yok, aynı sizin gibi okul-iş meseleleri yüzünden bekledik.
Okul yüzünden evlenemiyoruz diye de o ailenin soyadını taşıyan bir kadın hakkında ileri geri konuşmadık.
Ama zannetmiyorum ki daha 'sevgili' iken, o ailenin bir bireyi olan kadın hakkında özellikle sevgilimiz ve onun ailesiyle atıp tutmadık, kendimizi birinci, onu ikinci sınıf ilan etmedik.
Ha bu düşüncelere sahip olabilirsiniz, kendi görüşünüz ama bunu dillendirmek ve kendinizi ondan 'daha değerli' olduğunuza inandırmak ancak sizi yorar, incitir.
Duyulmasıyla da 'mükemmel müstakbel gelin' imajınızı yerle bir edersiniz.
Hiçbirimiz siz üzülün diye konuşmuyoruz, sadece sınırınızı çizin, yerinizi bilin ve bugün yediğiniz hurmalar, o nişan yüzükleri takıldıktan sonra sizi tırmalamasın diye çabamız.

Bu arada konu-içerik değiştirmek yasak!

Dünyada tek sevilen gelin veya adayı siz değilsiniz, aynı şekilde eşinin ailesini çokça seven (misal ben) insanlar mevcut.
Hatta bu saatte hamile halimle yarın onları davet ettiğim için çeşit çeşit yemekler yapıyorum hem de içimden gelerek, özenerek.
Hapşırdığımı duysalar kızımız hastalanmış diye telefonum susmaz ama siz sanıyorsunuz ki bir tek kendiniz böyle bir aileyle muhattapsınız.
Burada boşu boşuna 7,8,10 sene bekleyip evlenenler yok, aynı sizin gibi okul-iş meseleleri yüzünden bekledik.
Okul yüzünden evlenemiyoruz diye de o ailenin soyadını taşıyan bir kadın hakkında ileri geri konuşmadık.
Ama zannetmiyorum ki daha 'sevgili' iken, o ailenin bir bireyi olan kadın hakkında özellikle sevgilimiz ve onun ailesiyle atıp tutmadık, kendimizi birinci, onu ikinci sınıf ilan etmedik.
Ha bu düşüncelere sahip olabilirsiniz, kendi görüşünüz ama bunu dillendirmek ve kendinizi ondan 'daha değerli' olduğunuza inandırmak ancak sizi yorar, incitir.
Duyulmasıyla da 'mükemmel müstakbel gelin' imajınızı yerle bir edersiniz.
Hiçbirimiz siz üzülün diye konuşmuyoruz, sadece sınırınızı çizin, yerinizi bilin ve bugün yediğiniz hurmalar, o nişan yüzükleri takıldıktan sonra sizi tırmalamasın diye çabamız.

Bu arada konu-içerik değiştirmek yasak!
Hakkında ileri geri konusmadim olayi saptirmayin lutfen . bana yapilan bir olay vardi bende durumumu soyleyip ne yapmam gerektigini soyledim. Siz meleksiniz bakiyorum da :) aynen devam

Hakkında ileri geri konusmadim olayi saptirmayin lutfen . bana yapilan bir olay vardi bende durumumu soyleyip ne yapmam gerektigini soyledim. Siz meleksiniz bakiyorum da :) aynen devam
'babasının evinde görmemiş, yüzüğüyle nispet yapıyor' vs cümleler ileri geri kavramınıza girmiyorsa, hakaret olarak neyi algıladığınızı çok merak ettim.
Ben melek değilim ama çok şükür haddimi ve yerimi biliyorum.
Soyadım hala babamın soyadı iken, 'gelin' ile kendimi kıyaslayıp onu ekarte etmeye, kendimi daha çok sevdirmeye çabalamıyorum.

O bes senelik sevgililik bir gunde biter ne olacak yani :d elti olman icin evli olman lazim. Aile bu kizin arkasindan nasi konusuyosa senin arkandan da oyle konusur. Korkunc bi aile. Gelinlerine saygilari yok kendilerine de mi saygilari yok ki kizin dedikodusunu yapip kendilerini kucultuyolar

Eminim senin arkandan DAHA SOZ YOK NISAN YOK BIZIM EVDEN CIKMIYO diyolardir millete

Hahaha aynen bence de valla cok haklisiniz

'babasının evinde görmemiş, yüzüğüyle nispet yapıyor' vs cümleler ileri geri kavramınıza girmiyorsa, hakaret olarak neyi algıladığınızı çok merak ettim.
Ben melek değilim ama çok şükür haddimi ve yerimi biliyorum.
Soyadım hala babamın soyadı iken, 'gelin' ile kendimi kıyaslayıp onu ekarte etmeye, kendimi daha çok sevdirmeye çabalamıyorum.
Siz size yapılan bir hareketi susup izlermisiniz? Ben oyle biri degilim yapamadigim icin yazdim ben bu sekilde yaptim ama dogrumu diyerek .ne taktiniz su evli isine evet haddim var ben yapiyorum bu hak bana verilmis

Öncelikle merhaba benim sorunum malum elti :) diyerek konuyu açtım ama vay efendim neden elti demişim gönlünüz olsun erkek arkadasımin abisinin esi
Kv adayı demisim yok daha evli deil misim
Kizlar.siz gul gibi kadini nasil anladiniz ya valla yazi baska bir sey mis :KK70:
Cok haklisin ya gitmisler nelere takilmislar yazdiklarindan.Kirk yil dusunsem bunlari soylemek aklima gelmezdi.Gercekten cok komik insanlar bos beles konusmak icin yorum yaziyor artik :D

Ailesi gercrkten cok cok iyiler hic kv seven olmazmi cok tatli her seyi dusunup benim icin simdiden ceyiz yapan bir bayan babasida ayni sekilde asla saygisizlik yapmam karsimdaki kizla nisanliyken tanistik evlenince degisti bunu anlatmaya calisiyorum kendi yaptigi seyleri simdi yapmamis gibi ama sen evli degilsinegetirdigi icin. Anlatmak istedigim buydu
Seni kıskanmıs da olabilir canım o zaman.kendini senden üste göstermeye çalişiyor

Sende baya bir havalara girmişsin kv, kp, elti filan. Ben eltimi evlendikten sonra ilk kez gördüm. Bu ne böyle, sen didişmeye bile başlamışsın. Eltim dedigin kızdan çok bir farkın yok bence yiyin birbirinizi.

Sende baya bir havalara girmişsin kv, kp, elti filan. Ben eltimi evlendikten sonra ilk kez gördüm. Bu ne böyle, sen didişmeye bile başlamışsın. Eltim dedigin kızdan çok bir farkın yok bence yiyin birbirinizi.
Sizin yasiniz kac cidden merak ettim

45365911, member: 647353"]Konu icerigimi degismis?[/QUOTE]

Back
X