- 26 Şubat 2016
- 210
- 96
- 13
- 34
- Konu Sahibi Sevimli_panda
Nereden bakiliyor bir kac kisiyi gozume kestirdimAhahahah gercekten de hic sorma teker teker konularina baksan neler cikar..Uzaktan konusmak muhalefet olmak kolay
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereden bakiliyor bir kac kisiyi gozume kestirdimAhahahah gercekten de hic sorma teker teker konularina baksan neler cikar..Uzaktan konusmak muhalefet olmak kolay
![]()
Degismemesimi gerekiyor yazdiklarimi bi degisik yorumladiklari icin duzenledim ama silinmiyor galiba yazilanlar hicKonu icerigimi degismis?
Aynen değiştirmiş hemen yorumları görünce amaalıntı yapan üye varmış oradan okufum. Icerik degustirmek yasaktı sanirim.Konu icerigimi degismis?
Ne kadar dogru soz soylemissiniz aynen VALLAHEvlenmeden elti derdine dusmussun de sen onun eltisi degilsin kayninin sevgilisisin. Yok baba evinde gormemismis de koca evinde gormusmus. Ne biliyosun babasinin evinde ne gordugunu
Yorumlardan anlatmak istedigimden cok baska yerlere takildiklari icin degistirdimAynen değiştirmiş hemen yorumları görünce amaalıntı yapan üye varmış oradan okufum. Icerik degustirmek yasaktı sanirim.
Aaaa biraz önce millete hırslanıp açik aramak icin tek tek konularını okumaya vaktin vardi. Ben sana istersen linkimi atayım. Karistir biseyler sende yaz iki rahatlarsin bariYorumlardan anlatmak istedigimden cok baska yerlere takildiklari icin degistirdimyeniyim bi iki saat boss vaktim vardi yazdim ama daha da ugrayacagimi sanmam
daha muhim islerim var
Bende yuzuk takmadan melek olmadigimdan sonradan huyumu belli etmem alicaksa boyle alicak masallah bes sene gecmis halinden memnun yani soz nikahtan sonrada cikarticam cingarAaaa biraz önce millete hırslanıp açik aramak icin tek tek konularını okumaya vaktin vardi. Ben sana istersen linkimi atayım. Karistir biseyler sende yaz iki rahatlarsin bariAma malesef ben evlenmeden once kimsenin ailesinin icinde yer almadim. Ben cingari sonra cikarttim.
hahaha
Ben melek rolu yaptim demedim. Sadece ailenin icinde bulunmadim. Zaten biz senelerce flört etmedik 1,5 ay sonra evlenme teklifimi aldim ve dugun filan oldu yani. Ailesi ile samimiyetim yoktu yani gerci 1,5 sene oldu evleneli hala samimi sayılmam ya neyse cokta anlasamiyorum zaten. Sevmiyorum oyle seyleri. Aileyle evlenmeden yuzgoz olunmamali sahsi fikrimmmm...Bende yuzuk takmadan melek olmadigimdan sonradan huyumu belli etmem alicaksa boyle alicak masallah bes sene gecmis halinden memnun yani soz nikahtan sonrada cikarticam cingar![]()
Bu arada yazdiklarinizi merak edip baktim pek acimasiz yorumlarAaaa biraz önce millete hırslanıp açik aramak icin tek tek konularını okumaya vaktin vardi. Ben sana istersen linkimi atayım. Karistir biseyler sende yaz iki rahatlarsin bariAma malesef ben evlenmeden once kimsenin ailesinin icinde yer almadim. Ben cingari sonra cikarttim.
hahaha
Ben yuz goz degilim sevdigim insanlarla bir aradayim sevdigim insanin yanindayim sorun uok yani :) mutluyum bu kadar deger gordugm icin beni kizlari yerine koyduklari icin :)Ben melek rolu yaptim demedim. Sadece ailenin icinde bulunmadim. Zaten biz senelerce flört etmedik 1,5 ay sonra evlenme teklifimi aldim ve dugun filan oldu yani. Ailesi ile samimiyetim yoktu yani gerci 1,5 sene oldu evleneli hala samimi sayılmam ya neyse cokta anlasamiyorum zaten. Sevmiyorum oyle seyleri. Aileyle evlenmeden yuzgoz olunmamali sahsi fikrimmmm...
Bu arada yazdiklarinizi merak edip baktim pek acimasiz yorumlaryapicak bisey yok bende boyleyim
Ben yuz goz degilim sevdigim insanlarla bir aradayim sevdigim insanin yanindayim sorun uok yani :) mutluyum bu kadar deger gordugm icin beni kizlari yerine koyduklari icin :)
Tabiki de ben zaten görüsmeyi dusunmuyorum ama kv erkek arkadasimin annesi uzuluyo diyorum ama kizin bana soktugu laflari yutamam konusmuyorum ne yapayim dedim konu nerden nereye geldiAnnesiyle babasi iyi davraniyorsa, yanlarinda mutluysan problem yok ama elti dedigin kizi sevmedigine göre ne tartismanin nede yaninda bulunmanin anlami yok cunku zorunda degilsin. Bende kv ile filan cok sık olmasada mecbur gorusuyorum ama eltimi en son geçen yaz gördüm inan kievlerimizde uzak filan degil sen dusun. Gorumcelerimle bile pek gorusmuyorum oda nadiren işte. Kısacasi evli bile degilken sevmedigin insanin yaninda durmak zorunda degilsin Cunku evlenince istemesende karsilasırsin zaten merak etme
![]()
Konuyu neden sildiniz. ? kibledimÖncelikle merhaba benim sorunum malum elti :) diyerek konuyu açtım ama vay efendim neden elti demişim gönlünüz olsun erkek arkadasımin abisinin esi
Kv adayı demisim yok daha evli deil misim
Kizlar.siz gul gibi kadini nasil anladiniz ya valla yazi baska bir sey mis![]()
Daha dün üye oldum bir yazı yazayım dedim pişman oldum :) kızlar zaten okul makale kitap tez beni yoruyor neden bu kadar linç ettiniz ki
Baba kimin umrunda onun kayinpederi var, cok seviyor kizi ozledik falan diyorAlttan alta sizin kadar boş değilim işim gücüm var mesajı geldi![]()
İşte tam da bu yüzden madem üniversite okuyosun boş bir hatun değilsin. Kendine yakıştırabiliyo musun bu yaşta elti muhabbetni? Ben çok yadırgadım üniversite öğrencisine böyle bir konuyu. Sen kendi işine gücüne bak. Her şeyin zamanı var. Bu yaz söz olcakmış olmamış çünkü baban izin vermezmiş. Baban bu aileyle görüşüyor olmana nasıl yaklaşırdı peki?
Baba kimin umrunda onun kayinpederi var, cok seviyor kizi ozledik falan diyor