Canım eltim ! :D

Aynen değiştirmiş hemen yorumları görünce amaalıntı yapan üye varmış oradan okufum. Icerik degustirmek yasaktı sanirim.
Yorumlardan anlatmak istedigimden cok baska yerlere takildiklari icin degistirdim :D yeniyim bi iki saat boss vaktim vardi yazdim ama daha da ugrayacagimi sanmam :D daha muhim islerim var

Yorumlardan anlatmak istedigimden cok baska yerlere takildiklari icin degistirdim :KK70: yeniyim bi iki saat boss vaktim vardi yazdim ama daha da ugrayacagimi sanmam :KK70: daha muhim islerim var
Aaaa biraz önce millete hırslanıp açik aramak icin tek tek konularını okumaya vaktin vardi. Ben sana istersen linkimi atayım. Karistir biseyler sende yaz iki rahatlarsin bari:KK70: Ama malesef ben evlenmeden once kimsenin ailesinin icinde yer almadim. Ben cingari sonra cikarttim. :p hahaha

• Beğen
Reactions: anu
Aaaa biraz önce millete hırslanıp açik aramak icin tek tek konularını okumaya vaktin vardi. Ben sana istersen linkimi atayım. Karistir biseyler sende yaz iki rahatlarsin bari:KK70: Ama malesef ben evlenmeden once kimsenin ailesinin icinde yer almadim. Ben cingari sonra cikarttim. :p hahaha
Bende yuzuk takmadan melek olmadigimdan sonradan huyumu belli etmem alicaksa boyle alicak masallah bes sene gecmis halinden memnun yani soz nikahtan sonrada cikarticam cingar :D

Bende yuzuk takmadan melek olmadigimdan sonradan huyumu belli etmem alicaksa boyle alicak masallah bes sene gecmis halinden memnun yani soz nikahtan sonrada cikarticam cingar :KK70:
Ben melek rolu yaptim demedim. Sadece ailenin icinde bulunmadim. Zaten biz senelerce flört etmedik 1,5 ay sonra evlenme teklifimi aldim ve dugun filan oldu yani. Ailesi ile samimiyetim yoktu yani gerci 1,5 sene oldu evleneli hala samimi sayılmam ya neyse cokta anlasamiyorum zaten. Sevmiyorum oyle seyleri. Aileyle evlenmeden yuzgoz olunmamali sahsi fikrimmmm...

Bu arada yazdiklarinizi merak edip baktim pek acimasiz yorumlar :KK70: yapicak bisey yok bende boyleyim
Ben melek rolu yaptim demedim. Sadece ailenin icinde bulunmadim. Zaten biz senelerce flört etmedik 1,5 ay sonra evlenme teklifimi aldim ve dugun filan oldu yani. Ailesi ile samimiyetim yoktu yani gerci 1,5 sene oldu evleneli hala samimi sayılmam ya neyse cokta anlasamiyorum zaten. Sevmiyorum oyle seyleri. Aileyle evlenmeden yuzgoz olunmamali sahsi fikrimmmm...
Ben yuz goz degilim sevdigim insanlarla bir aradayim sevdigim insanin yanindayim sorun uok yani :) mutluyum bu kadar deger gordugm icin beni kizlari yerine koyduklari icin :)

Bu arada yazdiklarinizi merak edip baktim pek acimasiz yorumlar :KK70: yapicak bisey yok bende boyleyim

Ben yuz goz degilim sevdigim insanlarla bir aradayim sevdigim insanin yanindayim sorun uok yani :) mutluyum bu kadar deger gordugm icin beni kizlari yerine koyduklari icin :)

Annesiyle babasi iyi davraniyorsa, yanlarinda mutluysan problem yok ama elti dedigin kizi sevmedigine göre ne tartismanin nede yaninda bulunmanin anlami yok cunku zorunda degilsin. Bende kv ile filan cok sık olmasada mecbur gorusuyorum ama eltimi en son geçen yaz gördüm inan ki :KK70: evlerimizde uzak filan degil sen dusun. Gorumcelerimle bile pek gorusmuyorum oda nadiren işte. Kısacasi evli bile degilken sevmedigin insanin yaninda durmak zorunda degilsin Cunku evlenince istemesende karsilasırsin zaten merak etme :KK70:

Annesiyle babasi iyi davraniyorsa, yanlarinda mutluysan problem yok ama elti dedigin kizi sevmedigine göre ne tartismanin nede yaninda bulunmanin anlami yok cunku zorunda degilsin. Bende kv ile filan cok sık olmasada mecbur gorusuyorum ama eltimi en son geçen yaz gördüm inan ki :KK70: evlerimizde uzak filan degil sen dusun. Gorumcelerimle bile pek gorusmuyorum oda nadiren işte. Kısacasi evli bile degilken sevmedigin insanin yaninda durmak zorunda degilsin Cunku evlenince istemesende karsilasırsin zaten merak etme :KK70:
Tabiki de ben zaten görüsmeyi dusunmuyorum ama kv erkek arkadasimin annesi uzuluyo diyorum ama kizin bana soktugu laflari yutamam konusmuyorum ne yapayim dedim konu nerden nereye geldi:D :D bana hak verdiklerini biliyorum cnku benim yanimda ona bile laf ettiler kardesine senin karin hakksiz derler ben haksiz olsam yazmam zaten buraya , hem suclu olup hemde beni kucuk dusurmeye calismasina bir taktik demistim :D

Ayrıca yok daha nişan yok söz yok deyipte sus pus olamam kusura bakmayın ben bunlara bakıpta söz söyleme hakkı elde etmiyorum ben parmağımdaki yüzüge attigim imzaya degil lafima bakarim hakliysam kendimi savunurum. Ne yani evli nisanli degilsen kendini savunamiyacakmisin kendinizi ezdirmeyin kv kp yanlis anlar diyye ben sadece o toylukla cevap veremedim diye kendime kizdim cnku daha yeni taanismistik ve surekli evlerine gidip gelen biride degilim.ben gitmeyince ozledik diyen bir aile var :) yani sacma sapan yerlere takilmayin

Öncelikle merhaba benim sorunum malum elti :) diyerek konuyu açtım ama vay efendim neden elti demişim gönlünüz olsun erkek arkadasımin abisinin esi
Kv adayı demisim yok daha evli deil misim
Kizlar.siz gul gibi kadini nasil anladiniz ya valla yazi baska bir sey mis :KK70:
Konuyu neden sildiniz. ? kibledim Mune Mune

Biz de evlenmeden çok uzun ilişki yaşadık ailesiyle bir kere oturup yemek yedim. Tüm ısrarlara rağmen görüşmelern devamını getirmedim. Evli değiliz şimdiden ilişkiler vıcıklaşmasın demiştim. Şu an inanılmaz iyiyz kv ve kpyle. elti desen saf salak bi kız var. Yılda bi görüyorum. Yaptığı hiçbi şey de buralara konu açacak kadar dokunmadı. Evli değilken hayatına kv kp kayın elti sıfatında insanlar sokmak yüktür fazlalıktır. Daha aile olmadan zorla aile olmaya çalışmaktır. En çok da kendini evlenme meraklısı göstermektir oğlan ailesine. Bekarken hepiniz yaranmaya çalışırsınız kv ye evlenince evinize sokmazsınız evine gitmeye burun kıvırırsınız. Elti dediğin hatun da bekarkenki bu sevgi dolu hallernizi kıskanmış işte. kafana takmaya değmez.

Daha dün üye oldum bir yazı yazayım dedim pişman oldum :) kızlar zaten okul makale kitap tez beni yoruyor neden bu kadar linç ettiniz ki

Alttan alta sizin kadar boş değilim işim gücüm var mesajı geldi :D :D

İşte tam da bu yüzden madem üniversite okuyosun boş bir hatun değilsin. Kendine yakıştırabiliyo musun bu yaşta elti muhabbetni? Ben çok yadırgadım üniversite öğrencisine böyle bir konuyu. Sen kendi işine gücüne bak. Her şeyin zamanı var. Bu yaz söz olcakmış olmamış çünkü baban izin vermezmiş. Baban bu aileyle görüşüyor olmana nasıl yaklaşırdı peki?

Alttan alta sizin kadar boş değilim işim gücüm var mesajı geldi :KK70: :KK70:

İşte tam da bu yüzden madem üniversite okuyosun boş bir hatun değilsin. Kendine yakıştırabiliyo musun bu yaşta elti muhabbetni? Ben çok yadırgadım üniversite öğrencisine böyle bir konuyu. Sen kendi işine gücüne bak. Her şeyin zamanı var. Bu yaz söz olcakmış olmamış çünkü baban izin vermezmiş. Baban bu aileyle görüşüyor olmana nasıl yaklaşırdı peki?
Baba kimin umrunda onun kayinpederi var, cok seviyor kizi ozledik falan diyor

Baba kimin umrunda onun kayinpederi var, cok seviyor kizi ozledik falan diyor

Çok açık görüşlü bi insanım kızımın erkek arkadaşı olabilir evine gidebilir ama ailesiyle bu kadar yılışık olursa bacaklarını ayırırım. Bir de arkadan diğer eltinin dedikodusunu yapmışlar. Ama özledim diyolar pardon :-)

Back
X