• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım eltim :)

mzmzkz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
16
14
8
Merhaba arkadaşlar herkes eltisinden şikayetçi benim durum daha enteresan eltim çok sakin ağırbaşlı nazik bir kız kv yi geçtim bazen eşimden bile çok o anlıyor beni ( aman maşallah diyeyim de ) ama durum tabi böyle olunca eltisiz kalmamam adına heralde eltimin kız kardeşi devreye gidiyor :) biz eşimle görüşmeye başlamadan önce eltimin kardeşi ile eşim baya samimi arkadaşmış görüşmeye başladıktan sonra bunların dışarda görüşmeleri sona ermişti bir gün eltimin kardeşinin doğum günüymüş bizde daha nişan falan yok ama aileler biliyor görüştüğümüzü eşim sende gel dedi gittik kv eşim ben, ben gayet pozitif güler yüzlü en sakin modumdayım ve kızla ilk defa karşılaşıcam pastalar börekler hazır kız geldi süpriz muhabbeti sona erdi sırayla millet başladı tebriklere sarılmalara tam sıra bana geldi gayet güler yüzle merhaba mzmzkz bende diyerek elimi uzattım kız dönüp gitti arkasını elim havada kaldım bizimkine bir sevgi göstergeleri kolundan çekiştirip sigaraya çıkartmalar falan hiç istifi mi bozmadım yarım saat sonra bi bahane ile artık kalkmam gerekiyor dedim eşim hemen toparlanmaya başladı gerek yok sen kal ben gidebilirim dedim millette vedalaştım eşimde peşimde çıktık o gün eşime yaptığım atarı bir daha yapmak kısmet olmadı ama efsaneydi diyebilirim :) bir daha kızın adını anmaya cesaret edemedi desem yeridir sonuca gelirsek ister istemez aynı ortama giriyoruz kızla bir kere bile merhabalaştığımız olmadı tuhaf tuhaf triplere grip bol bol beni süzüyor o ortamlarda da bizde ki durumda bundan ibaret :)

( gelecek yorumlara istinaden ben önce davranayım evet bence de kesin benimkinde gözü vardı :)

Çok tatlı yazmışsınız. Özgüveni yüksek birine benziyorsunuz.
Evet yazdığınız doğru olabilir davranışlar pek normal değil sizinkin de gözü olabilir :)
Ama siz üstesinden gelebilecek bir kişiliksiniz bence :)

Merhaba arkadaşlar herkes eltisinden şikayetçi benim durum daha enteresan eltim çok sakin ağırbaşlı nazik bir kız kv yi geçtim bazen eşimden bile çok o anlıyor beni ( aman maşallah diyeyim de ) ama durum tabi böyle olunca eltisiz kalmamam adına heralde eltimin kız kardeşi devreye gidiyor :) biz eşimle görüşmeye başlamadan önce eltimin kardeşi ile eşim baya samimi arkadaşmış görüşmeye başladıktan sonra bunların dışarda görüşmeleri sona ermişti bir gün eltimin kardeşinin doğum günüymüş bizde daha nişan falan yok ama aileler biliyor görüştüğümüzü eşim sende gel dedi gittik kv eşim ben, ben gayet pozitif güler yüzlü en sakin modumdayım ve kızla ilk defa karşılaşıcam pastalar börekler hazır kız geldi süpriz muhabbeti sona erdi sırayla millet başladı tebriklere sarılmalara tam sıra bana geldi gayet güler yüzle merhaba mzmzkz bende diyerek elimi uzattım kız dönüp gitti arkasını elim havada kaldım bizimkine bir sevgi göstergeleri kolundan çekiştirip sigaraya çıkartmalar falan hiç istifi mi bozmadım yarım saat sonra bi bahane ile artık kalkmam gerekiyor dedim eşim hemen toparlanmaya başladı gerek yok sen kal ben gidebilirim dedim millette vedalaştım eşimde peşimde çıktık o gün eşime yaptığım atarı bir daha yapmak kısmet olmadı ama efsaneydi diyebilirim :) bir daha kızın adını anmaya cesaret edemedi desem yeridir sonuca gelirsek ister istemez aynı ortama giriyoruz kızla bir kere bile merhabalaştığımız olmadı tuhaf tuhaf triplere grip bol bol beni süzüyor o ortamlarda da bizde ki durumda bundan ibaret :)

( gelecek yorumlara istinaden ben önce davranayım evet bence de kesin benimkinde gözü vardı :)

Anlattığnıza göre hali normal değil
Eşiniz seçimini yapmış,sizinle evlenmiş
Yokmuş gibi davranın, size bir şey diyecek olursa uzattığım eli geri çevirdiğin günden beri yoksun benim için deyin dan diye, hiç istifinizi bozmayın olduğu ortamda

eltiniz bunun farkında mı? yani daha önce hiç böyle bir konuşma geçti mi aranızda?

Bence de gozu varmis.Dogru tespit ,ona gore davranin, samimi olmaya gerek yok.Birakin sizi suzmeye devam etsin.:KK53:

Eltiniz kız kardeşi
Eltinizin eltisi olmaya niyetlenmiş ama siz ortaya çıkmışsınız
Ortamlarda o yokmuş gibi davranın
Eşinizin zaten duruşu belli

Eşin seninle evlendi, boşver çatlasın dursun :)

Cool takılmaya devam edin , o da kendi kendini yesin.Evlenmiş adam artık kabullen ve razı gel değil mi yani? Ne anlamı var bu saçma triplerin?
Eltinizle de aranızı bozmayın ama yine de çok güvenip evinizin sırrını falan vermeyin sohbet arasında vs.Çünkü kız kardeşine öylesine söylediği bişeyi kız kardeşi kötü niyetle laf filan sokmak için kullanabilir.

En bayildigim sey iceride :) boyle olup cikinca burnundan getirmek :) cok guzel yapmissiniz, ise de yaramis. Evlenmissiniz artik, bu kadar rahat davranamaz gorustugunde artik.

Eltimin kardeşinin doğum gününe hiç bir güç götüremez beni. Yalvarsalar yine gitmem.Hele ki böyle bir durum varsa.. Bence sizde gitmemeliydiniz. Sonuçta böyle bir tepkiyle karsilacaginiz belliydi.Ben olsam eltimdende sogurdum yüksek ihtimalle.

Neden toplum içinde eşinize tepki gösteriyorsunuz ben olsam eşime sarılır öperdim adam nikahlı kocam, ben değil düşman çatlasın

Neden toplum içinde eşinize tepki gösteriyorsunuz ben olsam eşime sarılır öperdim adam nikahlı kocam, ben değil düşman çatlasın

Eltimin kardeşinin doğum gününe hiç bir güç götüremez beni. Yalvarsalar yine gitmem.Hele ki böyle bir durum varsa.. Bence sizde gitmemeliydiniz. Sonuçta böyle bir tepkiyle karsilacaginiz belliydi.Ben olsam eltimdende sogurdum yüksek ihtimalle.

Eltimin kardeşi ile doğum günün vesilesi ile tanışmıştık :) yani o gün karşılaşmamız olmuştu.

Birde o zamanlar henüz evli değildik şimdi aynı ortamda denk gelince bizim ki zaten kız kazara onun yanına falan gider diye üç buçuk atıyor :) :confused:

Eşiniz sizi seçmiş ve hazmedememiş belli. Siz eltinize sakın ola evinizin içinde geçenlerden bahsetmeyin, ne de olsa kardeşi o. Eltinizin yanında daha muhabbetli olun eşinizle

Back
X