canım fena halde gelinlik giymek istiyor :)

EsinBanu

İnsanlık İnce İş
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.140
14
158
Diğer
Kızlar bu ara bana birşeyler oldu canım fena halde gelinlik giymek istiyor :)
Aş erer gibi gelinlik giyesim geliyor.
Oysa düğünümde beğendiğim gelinliği giydim fakat herşey biraz aceleye geldiği
ve malum streslerden dolayı tadına varamadım sanırım.
İçimde kalmış, dört sene sonra farkettim:44:

:)))) gelinliğin duruyor ise giy salın evin içinde cnm öyle alırsın belki hevesini

Nikah tazeleyin o zaman yeniden evlenin kendi aranızda bile olsa ne güzel işte stressiz

ah ah sen o hakkı kullanmış bir kere giymişsin ya hiç giymemiş olanlar ne yapsın (mesela ben)

Bencede nikah tazeleyin
Daha eğlenceli ve samimi bişeyler yapabilirsiniz...

evlilik yaradı desene:) o zaman üzerine göre bi gelinlik bulsan evdede olsa giysen eşinede hoşluk yapsan veya arkadaşlarında dediği gibi nikah tazeleme gibi bişey yapsan olmaz mı

ah ah sen o hakkı kullanmış bir kere giymişsin ya hiç giymemiş olanlar ne yapsın (mesela ben)

Oy kiyamam...
Ben hep evliligimin 5 yilinda en sevdiklerimin davetli olacagi yemekli bir dügün yapmayi düsünüyorum.
Belki sizde böyle birsey düsünebilirsiniz, olabilir mi?

evlilik yaradı desene:) o zaman üzerine göre bi gelinlik bulsan evdede olsa giysen eşinede hoşluk yapsan veya arkadaşlarında dediği gibi nikah tazeleme gibi bişey yapsan olmaz mı

Olur:)
hatta bu yil ki evlilik yildönümümde" imkan olursa" böyle bir etkinlik ayarlayabilirim.
Ben bunu bir esimle paylasayim, bakarsiniz ikinci balayina cikariz.

Ben de 1,5 yıllık evliyim. Ne düğünümün ne de gelinliğimin hiçbir tadını almadım. Ben de çok istiyorum gelinlik giymeyi...
Senin eşin kabul ederse 2. Düğünü ne güzel. Benimki böyle bir şeyi hayatta kabul etmez...
:123: Ne güzel olurdu...

bende gelinlik giymek istiyoruum yaaa=)) canımı çektirdiniz üstelik ben hiç giymedim,erkek arkadaşımın önce evlenme teklifi etmesi sonra bni istemesi lazım ki planlar yapabileyim=)))

Bunlaaar benden o zaman Kendi beğendiklerimden biriktiriyorum da ben de özentilik işte

Eki Görüntüle 413947

Mesajinizi daha yeni gördüm, tesekkür ederim begendiklerinizi benimle paylastiginiz icin.
Iclerinden en cok yukaridakini begendim.
InsaAllah sizde sevdiginiz bir insanla, gönlünüzdeki bir bicimde , istediginiz gelinligi giyersiniz. :98:

Çooook teşekkür ederim ,yüzümde tebessüm oluşturdunuz Siz de inşallah eşinizle ömür boyu mutlu huzur dolu yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…