- Konu Sahibi ESMERSIRINE
Gecmis olsun sanirim ev sigortaniz yok en kisa zamanda yaptirmanizi tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok saol canım benim bi onlara bakacam nerden baslayacam bilmiyorum
Ck gecms olsn cnm sprey boyalarla boyayabilirsn beyax esya icin boyacillarda bulunur1 ocakta cıktı allah kimseye vermesin bir cok esyam yandı atıldı allahtab canımıza bişe olmadı hamd olsun benim sorum is gecçmiyor kızlar ne yapabilirim buzdolabında beyaz esyada gecmıyor nasıl gecirebilirim mobilyaları boyatsam mı basına gelen fikri olan yardımcı olursanız şimdiden tesekkür ederim
Çok çok geçmiş olsun Allah korumuş arkadaşım buzdolabıni Kıraç sokucu üzerinden de sirke yada beyaz sprey boyalar var buzdolabi fırın için yardımcı olabilmisimdor insallah olsun caniniza bişey gelmesin1 ocakta evimde yangın cıktı allah kimseye vermesin bir cok esyam yandı atıldı allahtab canımıza bişe olmadı hamd olsun benim sorum is gecçmiyor kızlar ne yapabilirim buzdolabında beyaz esyada gecmıyor nasıl gecirebilirim mobilyaları boyatsam mı basına gelen fikri olan yardımcı olursanız şimdiden tesekkür ederim
Sirinee cok gecmiş olsunn cok üzüldüm. Nasıl oldu? Neyse ki size birşey olmamış1 ocakta evimde yangın cıktı allah kimseye vermesin bir cok esyam yandı atıldı allahtab canımıza bişe olmadı hamd olsun benim sorum is gecçmiyor kızlar ne yapabilirim buzdolabında beyaz esyada gecmıyor nasıl gecirebilirim mobilyaları boyatsam mı basına gelen fikri olan yardımcı olursanız şimdiden tesekkür ederim
saol bebişim allah razı olsun sofben patlamıs ben memlekeSirinee cok gecmiş olsunn cok üzüldüm. Nasıl oldu? Neyse ki size birşey olmamış
cok saloun kızlar allah razı olsun sölediğiniz fkirleri uygulayacam maddi durumu sormus arkadas normal memuruz elhamdullah ama ziyan cok rabbim yardımcımız olsunGeçmiş olsun canim.2yil önce ben evde 2 küçük cocugumla uyurken sabaha karşı elektrik kontağı sonucu yangın çıktı. canimizi.mucize eseri kurtardik.benim mutfak tamamen girmisti duman ve is bütün evi mahfetmisti.15 gun es dost akraba temizledik.beyaz esyalari yeniledik ev boyandi mobilyalarin döşeme lerini yikattim.pimapen degisti. Perde yananlarin yerine aldik digerlerini defalarca yikadik cokzordu.cokkk.