• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım hanımlar bana yardım edebilirmisin zor durumdayım:(

Çok geçmiş olsun.
celik-buzdolab%C4%B1.jpg

Yapışkanlı folyolar işini görür sanırım.

kaplamalar var etiket gibi, hem ucuzda hb de bile satılıyor beyazından alıp beyaz eşyaları kaplayabilirsin

beyaz eşyalarını dekoratif stickerlar ile kaplayabilirsin.boyamanın işe yarayacağını hiç sanmıyorum.internette alışveriş siteleri var;onlarda görüyorum bu stickerları ve çok hoşuma gidiyor.bir de bunu dene

1 ocakta cıktı allah kimseye vermesin bir cok esyam yandı atıldı allahtab canımıza bişe olmadı hamd olsun benim sorum is gecçmiyor kızlar ne yapabilirim buzdolabında beyaz esyada gecmıyor nasıl gecirebilirim mobilyaları boyatsam mı basına gelen fikri olan yardımcı olursanız şimdiden tesekkür ederim
Ck gecms olsn cnm sprey boyalarla boyayabilirsn beyax esya icin boyacillarda bulunur

Çok
1 ocakta evimde yangın cıktı allah kimseye vermesin bir cok esyam yandı atıldı allahtab canımıza bişe olmadı hamd olsun benim sorum is gecçmiyor kızlar ne yapabilirim buzdolabında beyaz esyada gecmıyor nasıl gecirebilirim mobilyaları boyatsam mı basına gelen fikri olan yardımcı olursanız şimdiden tesekkür ederim
Çok çok geçmiş olsun Allah korumuş arkadaşım buzdolabıni Kıraç sokucu üzerinden de sirke yada beyaz sprey boyalar var buzdolabi fırın için yardımcı olabilmisimdor insallah olsun caniniza bişey gelmesin

Gecmis olsun Allah tan caniniza birsey olmamis cok sukur. Esya zamanla yerine gelir merak etmeyin.

Beyaz esyalari sprey boyayla boyayabilirsiniz. Bizim bir komsu tamamen paslanmis buzdolabinin disini yeni gibi yapti. Mobilyalara da artik yeni cikan boyalar var sirf yenileme isleri icin tavsiye ederim.

Geçmiş olsun canim.2yil önce ben evde 2 küçük cocugumla uyurken sabaha karşı elektrik kontağı sonucu yangın çıktı. canimizi.mucize eseri kurtardik.benim mutfak tamamen girmisti duman ve is bütün evi mahfetmisti.15 gun es dost akraba temizledik.beyaz esyalari yeniledik ev boyandi mobilyalarin döşeme lerini yikattim.pimapen degisti. Perde yananlarin yerine aldik digerlerini defalarca yikadik cokzordu.cokkk.

1 ocakta evimde yangın cıktı allah kimseye vermesin bir cok esyam yandı atıldı allahtab canımıza bişe olmadı hamd olsun benim sorum is gecçmiyor kızlar ne yapabilirim buzdolabında beyaz esyada gecmıyor nasıl gecirebilirim mobilyaları boyatsam mı basına gelen fikri olan yardımcı olursanız şimdiden tesekkür ederim
Sirinee cok gecmiş olsunn cok üzüldüm. Nasıl oldu? Neyse ki size birşey olmamış

Geçmiş olsun canim.2yil önce ben evde 2 küçük cocugumla uyurken sabaha karşı elektrik kontağı sonucu yangın çıktı. canimizi.mucize eseri kurtardik.benim mutfak tamamen girmisti duman ve is bütün evi mahfetmisti.15 gun es dost akraba temizledik.beyaz esyalari yeniledik ev boyandi mobilyalarin döşeme lerini yikattim.pimapen degisti. Perde yananlarin yerine aldik digerlerini defalarca yikadik cokzordu.cokkk.
cok saloun kızlar allah razı olsun sölediğiniz fkirleri uygulayacam maddi durumu sormus arkadas normal memuruz elhamdullah ama ziyan cok rabbim yardımcımız olsun

çok geçmiş olsun beyaz eşyayı da mobilyayı da boyatabilirsin. sanayilerde genelde böyle boya yapan yerler var araba boyasıyla boyuyorlar hem çok dayanıklı hem çok güzel oluyor

Cok gecmis olsun.bir tanidigim tv.sini sprey boyayla boyatmisti....buzdolabini boyuyorlar diye biliyorum.boyayan yerler var.cnm.

Mahkemeye verdiniz mi şofben firmasını
Eğer vermediyseniz hala mutlaka verin size şikayetinizi geri çekmeniz için fiyat verecekler kabul etmeyin sonra fiyatı yükseltecekler o para ile de beyaz eşyalarınızı ve mobilyalarınızı yenileyin
Eğer Kullanım hatası değilse firma hatasıdır
Geçmiş olsun

Back
X