Fake diyenler konu yalan diyenler öncelikle lafım size.
Siz eğlenin teoriler kurun diye açmadım bu konuyu inandırıcı gelmediyse yorum yazmayın.
Sen nasıl rahat ediyorsun diyen arkadaşlar ikinci cvb m sze ayrı hatta uç şehirlerdeyiz ailem kardeşim aynı şehirde ben ayrı şehirde yılda bir kere gidebiliyorum.
Ve elimden geleni yapıyorum.
Anneme de sürekli söylüyorum tlfonda ama bencillik ruhuna işlemiş o ne yazıkki vicdan merhamet zerresi yok.bu hali yeni bi durum değil hep böyleydi bilmiyen anlıyamaz tuhaf gelir anlıyorum.
Şöyle düşünün bana düğünümde takı bile takmadı .
Ben senede bir giderim eli boş gitmeye utanırım tatlısını kıyafetlerini yeğenlere yngelere herkese alırum.
Ama annem bunca yıldır ziyaretime gelir bir kere bile çorap dahi almamıştır.
İhtiyacım mı var hayır ama insanın gözü arıyor.
Bu örneği vermemdeki sebep annemin bencilliğini biraz olsun görün.
Abim kredi kartını verir git alışvrriş yap der.
Babam harçlığını verir ihtiyaçlarını karşılar.
Ayrıcaaa oran bir arkafaşda demişki ben de doğuluyum inanmayın söylediklerine gbi birşey yazmış.
Öncelikle bunun insanlığın merhametin vicdanın doğusu batıı olmaz ben doğuluyum demedeim.
Sorulduğu için söyledim.
Elbette ki her doğulu aike böyle değildir.
Eğeli de olabilirsim karadenizli de.
Bunu yöreye bağlamak çok yanlış .
Ama inanın annemin etkisi çok fazlaaaaa
Yaptığı bazı şeyleri yazsam hak verirsinizde.
Siz eğlenin teoriler kurun diye açmadım bu konuyu inandırıcı gelmediyse yorum yazmayın.
Sen nasıl rahat ediyorsun diyen arkadaşlar ikinci cvb m sze ayrı hatta uç şehirlerdeyiz ailem kardeşim aynı şehirde ben ayrı şehirde yılda bir kere gidebiliyorum.
Ve elimden geleni yapıyorum.
Anneme de sürekli söylüyorum tlfonda ama bencillik ruhuna işlemiş o ne yazıkki vicdan merhamet zerresi yok.bu hali yeni bi durum değil hep böyleydi bilmiyen anlıyamaz tuhaf gelir anlıyorum.
Şöyle düşünün bana düğünümde takı bile takmadı .
Ben senede bir giderim eli boş gitmeye utanırım tatlısını kıyafetlerini yeğenlere yngelere herkese alırum.
Ama annem bunca yıldır ziyaretime gelir bir kere bile çorap dahi almamıştır.
İhtiyacım mı var hayır ama insanın gözü arıyor.
Bu örneği vermemdeki sebep annemin bencilliğini biraz olsun görün.
Abim kredi kartını verir git alışvrriş yap der.
Babam harçlığını verir ihtiyaçlarını karşılar.
Ayrıcaaa oran bir arkafaşda demişki ben de doğuluyum inanmayın söylediklerine gbi birşey yazmış.
Öncelikle bunun insanlığın merhametin vicdanın doğusu batıı olmaz ben doğuluyum demedeim.
Sorulduğu için söyledim.
Elbette ki her doğulu aike böyle değildir.
Eğeli de olabilirsim karadenizli de.
Bunu yöreye bağlamak çok yanlış .
Ama inanın annemin etkisi çok fazlaaaaa
Yaptığı bazı şeyleri yazsam hak verirsinizde.