canım kayınvalideciğim

Selam kızlar,
Şu yaşımda şok üstüne şok yaşayan bir ben varımdır. eşim ayak bileğini kırdı ve evde yatıyor. Dün ben işteyken valide ve kayınpederim ziyarete gelmiş. Kayın validem benimle karşılaşmamak için ben yokken geliyor zira birbirimizin yüzünü görmek istemiyoruz. Velhasıl oğlunu görüp gitmiş. Bugün giyinirken fark ettim benim iç çamaşır dolabım karışmış. İç çamaşırlarımın bir kısmı yok. İsim verebiliyor muyuz bilmiyorum ama şu meşhur v markasının çamaşırlarına baktım vallahi billahi yok. Yılbaşı dönemimde koştur koştur indirimden aldığım parçalarımın hepsi kaybolmuş. Eşime bugün kim geldi diye sordum, annesinin geldiğini söyledi. Çamaşırlarımın daha önce kaybolma ihtimali de yok, çünkü 2 gün önce dolabı düzenledim ordalardı. Kayınvalidemin onları giyecek hali yok, belli ki gıcıklığına aldı. Şimdi ben eşime söyledim şaşırdı bayağı. Napayım diye annemi aradım. "Geçmiş olsun pinkyciiğiiiim" dedi bana. Ay valla bi şey söylemeden duramam. Kadınla o kadar samimiyetimiz de yok, benim donları naptın mı diyeceğim? O kadar para verdim bi de, resmen içime oturdu. Aldığını anladığımı bilsin istiyorum. Napayım ben ya?
Çok yoruldum artık ne ile hitap ediyorsan Çekmece'lerim çok karışmış alak Bulak olmuşlar onları düzelttim de o anlar anlamasa da sonunda eklersin kv bende iki tane paçalı don var :KK33:sende de v markalı ipli don varsa :KK17:bir koşu gel takas edelim de :KK31:

Çok yoruldum artık ne ile hitap ediyorsan Çekmece'lerim çok karışmış alak Bulak olmuşlar onları düzelttim de o anlar anlamasa da sonunda eklersin kv bende iki tane paçalı don var :KK33:sende de v markalı ipli don varsa :KK17:bir koşu gel takas edelim de :KK31:
Hahahaha bu çok iyiydiii :KK70::KK70::KK70:

Ahahhshshs en güzeli buydu, süpermişşş

Selam kızlar,
Şu yaşımda şok üstüne şok yaşayan bir ben varımdır. eşim ayak bileğini kırdı ve evde yatıyor. Dün ben işteyken valide ve kayınpederim ziyarete gelmiş. Kayın validem benimle karşılaşmamak için ben yokken geliyor zira birbirimizin yüzünü görmek istemiyoruz. Velhasıl oğlunu görüp gitmiş. Bugün giyinirken fark ettim benim iç çamaşır dolabım karışmış. İç çamaşırlarımın bir kısmı yok. İsim verebiliyor muyuz bilmiyorum ama şu meşhur v markasının çamaşırlarına baktım vallahi billahi yok. Yılbaşı dönemimde koştur koştur indirimden aldığım parçalarımın hepsi kaybolmuş. Eşime bugün kim geldi diye sordum, annesinin geldiğini söyledi. Çamaşırlarımın daha önce kaybolma ihtimali de yok, çünkü 2 gün önce dolabı düzenledim ordalardı. Kayınvalidemin onları giyecek hali yok, belli ki gıcıklığına aldı. Şimdi ben eşime söyledim şaşırdı bayağı. Napayım diye annemi aradım. "Geçmiş olsun pinkyciiğiiiim" dedi bana. Ay valla bi şey söylemeden duramam. Kadınla o kadar samimiyetimiz de yok, benim donları naptın mı diyeceğim? O kadar para verdim bi de, resmen içime oturdu. Aldığını anladığımı bilsin istiyorum. Napayım ben ya?
eşinin annesini sert bir sekilde uyarmasi lazim ayip var mahrem var ya

Canım napabilir çamaşırımla? Kızdırmak için aldı tabiki. Zaten benim çamaşırlarımın ona olması mümkün değil. Giyecek hali de yok.
O olabilir lakin gıcık etmek için böyle bişey yapılır mı ya terbiyesizlik insanların mahremiyeti yatak odasına nasıl girer oğlu bile olsa.

Eve hırsız girmiş heralde ama ala ala iç camasirlarimi almış sapık heralde deyin bence. Neyse farklı yerde daha güzelleri vardı onları bulamadığı iyi olmuş de catlasin :D direk onun çaldığını ima edersen asla kabul etmeZ geri de vermez zaten .

Bence onlara benzer donlar alıp hediye paketi yaptirip evine yollayın ya da kapiya birakin. Uzerine de ..... hanima yazin.

Selam kızlar,

Valla ben olsam kocamın kafasının etini yerdim. Annesi geliyorsa gelsin de kocamda bir zahmet donlarıma sahip çıksın. Ne hakla odama girip çekmecelerimi karıştırır. Söylenir de dururdum. Bir süre de ben evde yokken arayınca ima ederdim, eve biri gelirse odama koyma kimseyi diye. Kadınla karşılaşınca da yüzüne pat pat söylerdim, sen çekmecemi karıştırmışsın çamaşırlarımı almışsın dua et polise gidip şikayetçi olmadım derdim. Müstehak bunlara.

Marka donları toplamış bi de tövbe yarebbim, kaç yaşında bu kv? Kıskançlığın çeşidine bak :KK70:

Aklıma ilk gelen, olayı durduk yere açacak bi an bulamadın diyelim, anneler gününü bekle.
Anneler gününde iç çamaşırı takımı al hediye, gözünün içine -ne yaptığını biliyorum- bakışıyla gülümseyerek ver.

Ya da "Bu da yakışır size" diyerek ver.

Bu mesaj yeter de artar bence.
Daha erken hediye etmek istersen de olur yani sıcağı sıcağına :)
İçimden geldi deyip verirsin :D

büyü filan yaptırıcak heralde :KK70: insan gider ucuz pamuklu donlardan alır ama sırf içinize otursun diye en kıymetlileri almış heralde.

eğer karşılaşırsanız evimize hırsız girmiş, özel eşyalarım kayıp, polise tutanak tutturdum filan deyin. :KK70:
Pahalısı daha iyi tutuyor sa demek.:KK70:

Napayım annemle donumuzu ver mi diyeyim diyor :) beni uğraştırna, git kendine yenilerini al dedi
Ama burada olay eşyaları kaybetmekten ziyade birinin eşyaları yürütmesi. Benim annem yapsa hesap sorar ve sert bir dille uyarırdım. Geri vermese bile en azindan bir daha bu tarz şeyler yapmasına fırsat vermeyecek kadar sert bir dille.

Ama burada olay eşyaları kaybetmekten ziyade birinin eşyaları yürütmesi. Benim annem yapsa hesap sorar ve sert bir dille uyarırdım. Geri vermese bile en azindan bir daha bu tarz şeyler yapmasına fırsat vermeyecek kadar sert bir dille.
Evimden vazolarımı falan götürse arar konuşurum, ama çamaşır olunca konu çok sıkıntılı. Bütün gece konuşup durdum.Eşim aradı az önce, şu kızın çamaşırlarını aldıysan geri getir dedi. Ben napayım bi şeye benzemeyen çamaşırlarını dedi tahmin ettiğimiz gibi. Tansiyonu düşmüş, onu çok üzüyormuşuz.

Evimden vazolarımı falan götürse arar konuşurum, ama çamaşır olunca konu çok sıkıntılı. Bütün gece konuşup durdum.Eşim aradı az önce, şu kızın çamaşırlarını aldıysan geri getir dedi. Ben napayım bi şeye benzemeyen çamaşırlarını dedi tahmin ettiğimiz gibi. Tansiyonu düşmüş, onu çok üzüyormuşuz.

aman rezalet bu erkek aileleri iyice para pul konusunda rezil ediyorlar kendilerini
bende boşanmayı düşünüyorum
benim kayınvalidemde her eşyama göz koymuş durumda
evi ayırınca şimdiden hangi eşya onun evine gidecek biliyorum
leş kargaları

Back
X