- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Ay kıyamam sana ya. Konularını okuyacağım pinky. Dondan sutyenden yana yüzü gülmemiş bahtsız forumdaş.Benim de oturdu valla onlar yok. Bekarken de südyenlerimi kardeşim çalardı. Evlendim donlarımı kv çalıyor.
super iste..bosver kurtuluyorsun zaten..giderken bikac tane hediye et...daha onceki aldiklarinla beraber kombinlersin dersinGidiyoruz canım birkaç evrak bekliyoruz. Ağustos gibi yolcuyuz inşallah
Ahahaha süper yaAy kıyamam sana ya. Konularını okuyacağım pinky. Dondan sutyenden yana yüzü gülmemiş bahtsız forumdaş.
Bu çook iyi fikir ya. Ama aaa ne saçmalıyorsun ne ayıp ben napayım falan derse ne diyeceğim?
ben böyle anlarda hiç çekinmem direk hırsız damgasını yapıştırrımSelam kızlar,
Şu yaşımda şok üstüne şok yaşayan bir ben varımdır. eşim ayak bileğini kırdı ve evde yatıyor. Dün ben işteyken valide ve kayınpederim ziyarete gelmiş. Kayın validem benimle karşılaşmamak için ben yokken geliyor zira birbirimizin yüzünü görmek istemiyoruz. Velhasıl oğlunu görüp gitmiş. Bugün giyinirken fark ettim benim iç çamaşır dolabım karışmış. İç çamaşırlarımın bir kısmı yok. İsim verebiliyor muyuz bilmiyorum ama şu meşhur v markasının çamaşırlarına baktım vallahi billahi yok. Yılbaşı dönemimde koştur koştur indirimden aldığım parçalarımın hepsi kaybolmuş. Eşime bugün kim geldi diye sordum, annesinin geldiğini söyledi. Çamaşırlarımın daha önce kaybolma ihtimali de yok, çünkü 2 gün önce dolabı düzenledim ordalardı. Kayınvalidemin onları giyecek hali yok, belli ki gıcıklığına aldı. Şimdi ben eşime söyledim şaşırdı bayağı. Napayım diye annemi aradım. "Geçmiş olsun pinkyciiğiiiim" dedi bana. Ay valla bi şey söylemeden duramam. Kadınla o kadar samimiyetimiz de yok, benim donları naptın mı diyeceğim? O kadar para verdim bi de, resmen içime oturdu. Aldığını anladığımı bilsin istiyorum. Napayım ben ya?
iyide böyle gözüne soka soka yapılmaz ki öyle olsa dimi çaktırmamaya çalışırdı benceya kimse değinmemiş ama acaba büyü müyü yapma olasılığı olabilir miki
allah korusun iftira atmak gibi olmasın da
nebilim size bu kadar taktıysa herşeyi yapabilir gibi geldi
belkide bilerek çaktırmak istedi bak yatak odan bile elimin altında istesem donuna kadar alırım der gibiiyide böyle gözüne soka soka yapılmaz ki öyle olsa dimi çaktırmamaya çalışırdı bence
Donla büyü yapılıyor mu yaa, korkutmayın beni :)ya kimse değinmemiş ama acaba büyü müyü yapma olasılığı olabilir miki
allah korusun iftira atmak gibi olmasın da
nebilim size bu kadar taktıysa herşeyi yapabilir gibi geldi
aaaaaaa asıl donla çamaşırla yapılır büyü ne insanlar varDonla büyü yapılıyor mu yaa, korkutmayın beni :)
olur mu olur valla pinkiynin konularına bi göz atınca herşey beklenir yani dedimbelkide bilerek çaktırmak istedi bak yatak odan bile elimin altında istesem donuna kadar alırım der gibi
yaaa büyü yapmıştır demek mi yasak bilmiyodum ben özür dilerim yöneticilerKızlar aman büyü müyü, demeyin konu kapanır.
Yani çok dallı budaklı bir konu olduğundan o taraflara girildiğinde konular kapanıyor. Ondan dedim.yaaa büyü yapmıştır demek mi yasak bilmiyodum ben özür dilerim yöneticiler
Kızlar aman büyü müyü, demeyin konu kapanır.
Güzellik merkezlerinin 2 tanesine mi ne hiç gitmemiş sanırım. Kayıt olmuş sadece. Onun için anketör+satışçı parasını ödedi eşim. Diğerlerine de birkaç seans gitmiş mecbur cayma paraları ödeyip iptal ettirdi kayınpederimEski konuları okudumda ayy nasıl bir insan o.bide merak ettim o güzellik merkezi borcu ne oldu
Kadın külliyen zarar.bide terbiyesiz.neyse ben daha fazla konu dışına cikmayim.ama ugrasilmaz onunlaGüzellik merkezlerinin 2 tanesine mi ne hiç gitmemiş sanırım. Kayıt olmuş sadece. Onun için anketör+satışçı parasını ödedi eşim. Diğerlerine de birkaç seans gitmiş mecbur cayma paraları ödeyip iptal ettirdi kayınpederim
benim kide çeyizimi den götürmüş bi kaç parça 6 yıldır içime oturuyor sorsam cıngar cıkarıp kar edecek olay çıkaracakSelam kızlar,
Şu yaşımda şok üstüne şok yaşayan bir ben varımdır. eşim ayak bileğini kırdı ve evde yatıyor. Dün ben işteyken valide ve kayınpederim ziyarete gelmiş. Kayın validem benimle karşılaşmamak için ben yokken geliyor zira birbirimizin yüzünü görmek istemiyoruz. Velhasıl oğlunu görüp gitmiş. Bugün giyinirken fark ettim benim iç çamaşır dolabım karışmış. İç çamaşırlarımın bir kısmı yok. İsim verebiliyor muyuz bilmiyorum ama şu meşhur v markasının çamaşırlarına baktım vallahi billahi yok. Yılbaşı dönemimde koştur koştur indirimden aldığım parçalarımın hepsi kaybolmuş. Eşime bugün kim geldi diye sordum, annesinin geldiğini söyledi. Çamaşırlarımın daha önce kaybolma ihtimali de yok, çünkü 2 gün önce dolabı düzenledim ordalardı. Kayınvalidemin onları giyecek hali yok, belli ki gıcıklığına aldı. Şimdi ben eşime söyledim şaşırdı bayağı. Napayım diye annemi aradım. "Geçmiş olsun pinkyciiğiiiim" dedi bana. Ay valla bi şey söylemeden duramam. Kadınla o kadar samimiyetimiz de yok, benim donları naptın mı diyeceğim? O kadar para verdim bi de, resmen içime oturdu. Aldığını anladığımı bilsin istiyorum. Napayım ben ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?