- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Hadi hadi utanmayın, her kadının hakkıdır öyle süslü şeyler giymek. Zaten onları giy giy sıkıldım, yenilerini alacağım siz güle güle giyin.Bu çook iyi fikir ya. Ama aaa ne saçmalıyorsun ne ayıp ben napayım falan derse ne diyeceğim?
Vallahi ben 1 tane alamadım daha, bir de kayınvalidem alsa oturur ağlarımAna kaynaya bak yav VS don çalıyor. İnsan pazar malı olanlarından alır, vicdansız kadın.pelin- e katılıyorum. Bir yemleyin bakalım, tutuşur nasılsa
Ay çok sinirim bozuldu.
Ya açıkçası dolabı yeni düzenledim, çamaşırları karışmış görünce ben direkt eşime sordum alıp sakladın mı naptın diye. Ama o dokunmamış. Bir de kayınvalidemi tanıyorum ya vallahi beklerim.Ben çamaşırlarınızın başka bir yerden çıkacağını düşünüyorum , bu kadar şaşırmış olamaz heralde.
Ne ağlıycam yırtarım ben direkVallahi ben 1 tane alamadım daha, bir de kayınvalidem alsa oturur ağlarım
Canım sorma ya, konularıma bak.pinky kv nin başka garip garip halleri var mı böyle
ya böyle anormal kaynanalar dünyanın başka neresin de var acabaYa açıkçası dolabı yeni düzenledim, çamaşırları karışmış görünce ben direkt eşime sordum alıp sakladın mı naptın diye. Ama o dokunmamış. Bir de kayınvalidemi tanıyorum ya vallahi beklerim.
Fantezi icin odamizda kamera var diyin itiraz edemesinBen de direkt bunu sormayı düşündüm ama, kadın bir de bana beni hırsızlıkla mı itham ediyorsun falan derse. Çok ayılıp bayıldı nişanlılık döneminde.
Ama kv'nizi aramadan önce mutlaka evin her yerini didik didik edin. Yatağın altına, hatta kol çantalarınıza, kirli sepetlerinize, inanmazsınız ama temizlik kovalarınıza vs bile bakın. Tuvalet kağıtlarının durduğu dolap, temizlik malzemelerinin olduğu kiler, mutfak tezgah altı dolapları bile.
Bir yerlere gizleyip sizi böyle zor durumda bırakmaya çalışıyor bile olabilir.
@pinkycaramel
Aaaa, evlenmeden evinizi görmeye geldiğinde kendini koltuğun üstüne atıp zorla kusmaya çalışan kayınvalideye sahip gelin siz değil misiniz? Hatırladım sizi
Evet canım benim kayınvalidem yeni koltuk takımıma öğürmeye çalıştı resmen. Ay tansiyonum düştü, çok kötüyüm diye ağlıyordu bunu yaparken deoha yok artık pinky konularına bakmak şart oldu canım
o koltuğa oturanları bilmem ama koltuk kaynananın içine oturmuş belliEvet canım benim kayınvalidem yeni koltuk takımıma öğürmeye çalıştı resmen. Ay tansiyonum düştü, çok kötüyüm diye ağlıyordu bunu yaparken de
Fırının içine çöpün içine falan baktım ben de, sen koymuşsun da unutmuşsun falan der mi acaba diye de bulamadım.Belki biyere saklamistir.
Sonucta olmadiginin farkina varacaginizi bile bile nasil alirki ic camasirini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?