canım kayınvalideciğim

Ahahah, keşke mesele 10 adet don olmayaydı, o zaman her şey daha kolay olurdu
Müvekkiliniz 10 adet VS külodu olmasa gerçi Bence dediğim gibi arayıp söyleyin, ama önce evin temizlik dolabını bile didikleyin. Sonra siz unutmuşsunuz gibi yapmasın..
Bu arada kayınvalidenin güzellik salonu borcunu kim ödedi?

Anketör ve satışçının parasını eşim, cayma bedelini kayınpederim :) Şaşırdık mı :)))))))))))))))))))))

Ben de direkt bunu sormayı düşündüm ama, kadın bir de bana beni hırsızlıkla mı itham ediyorsun falan derse. Çok ayılıp bayıldı nişanlılık döneminde.
Blöf yapmak diye bişey var ayol. Belki siz fantezi olsun diye odanıza kamera koymuştunuz kime ne? Olur mu olur don çalınıyorsa ...

Blöf yapmak diye bişey var ayol. Belki siz fantezi olsun diye odanıza kamera koymuştunuz kime ne? Olur mu olur don çalınıyorsa ...
Yalan söylüyorsun göster deme ihtimali ve benim blöfün patlaması :))) kadın bir de beni yalancı çıkarır. Benim kayınvalidem gerçekten cin fikirli bir kadın, çok zor arkadaşım hakikaten zorr

Beni de götürün, ben de gitmek istiyorum Fakülteyi tamamlayayım yüksek lisans için beni evlat edinin... İngilizce biliyorum bu arada ailecek geçinir gideriz gül gibi
Umarım, yurtdışında geçerli bir meslektir. Bunun sıkıntısını çekiyorum zira ben, başka bir bölüm okumak için de ayrı bir bütçe ayırmak zorunda kaldım

Umarım, yurtdışında geçerli bir meslektir. Bunun sıkıntısını çekiyorum zira ben, başka bir bölüm okumak için de ayrı bir bütçe ayırmak zorunda kaldım
İngilizce öğretmenliği. Maalesef geçerli değil, olması için Delta diye bir sınavla uğraşmak zorunda kalacağım.

Ben de direkt bunu sormayı düşündüm ama, kadın bir de bana beni hırsızlıkla mı itham ediyorsun falan derse. Çok ayılıp bayıldı nişanlılık döneminde.

Ben senin yerinde olsam : evde bazi seyler kayip, ama belkide baska biyere koydum emin degilim. Bi yerden cikmazsa polisi ariycam diyin. Gelir tipis tipis yerine koyar.
Polislerde teknolojide cok gelismis felan diye abart. Hapis cezasindan bahset. En az 3 yil felam filan.

Ve demeden gecemiycem: ohaaa.
Don calmak nedir yaaa???

Bide pahali dediginiz kac lira kizlar? Ilgi alanima girmiyor simdilik o yuzden bilgim yok.

10 takıma birkaç vücut spreyine 2000 küsür lira gibi bir rakam ödemiştim. Yılbaşı indirimindeykendi bir de

Senin kaynanan niyeti bozmuş boşver hiç ugraşma kilitli çekmece al oraya koy maddi degeri olan eşyalarını hem canım sen yurtdışına taşıncaktın ne oldu o

Senin kaynanan niyeti bozmuş boşver hiç ugraşma kilitli çekmece al oraya koy maddi degeri olan eşyalarını hem canım sen yurtdışına taşıncaktın ne oldu o
Ağustosta gidiyoruz, yatak odama girmesine çok kızdım. Komik bir şey bu ya, kaynana gelinin çamaşırlarını kaçırır mı hiç.

Şaka gibi yaa kaç yaşında bari kuş ötüyormu acabaa ah bu kvlerin işleri ne olacak benimkide cok bakıyor ortalığa bende rüyamda görmüştüm yatak odama girip sabahlığımı falan demiyordu :)) ne çektik bee

Kendi giymek için almadı, sırf gıcıklık olsun diye aldı bence. Giderken de çöpe atmıştır

Kendi giymek için almadı, sırf gıcıklık olsun diye aldı bence. Giderken de çöpe atmıştır
Bence söyle kadın kadına bir ortamda evden camasırlarım kayboluyo polisi arasak ama değerli bisey gitmemiş ama yinede aramayı düşünüyorum de .. Ya aslında çirkef gelin olup direkt tel acıp sormak vardı nerde camasırlarım diye belkide senin soramıcagını bildiği icin bile yapıyor olabilir ultra gıcıklık!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…