- 17 Aralık 2015
- 530
- 707
- 53
- Konu Sahibi queenofhaters
Benim donları almissin ama keşke bana diyeydin büyük bedenini alirdim onlar sana olmaz de 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok günahı boynuna o konuları okuduktan sonra herşeyi beklerim kaynanandanFırının içine çöpün içine falan baktım ben de, sen koymuşsun da unutmuşsun falan der mi acaba diye de bulamadım.
Evet aramadan once heryere bi bakin sonra bide iftira atan pozisyona dusmeyin.Fırının içine çöpün içine falan baktım ben de, sen koymuşsun da unutmuşsun falan der mi acaba diye de bulamadım.
Eşim de şu cümlenin aynısını kurdu. Onlar ekmek sepetinden falan çıkarsa şaşırma dedi. Ama ben onları bulursam ne söyleyeyim ona?Evin umulmadık bir yerine atmıştır bence iyi bakin..
ama öyle olursa ben yapmadım der çıkar işin içinden zaten sen bişey desende ondan çıksa söylecek söz çok olur bak o zamanEşim de şu cümlenin aynısını kurdu. Onlar ekmek sepetinden falan çıkarsa şaşırma dedi. Ama ben onları bulursam ne söyleyeyim ona?
Küçük bi şeyimi alsa hiç sorun etmezdim de, açıkçası bayağı ödedim. Bir de direkt yatak odamın içine girmiş. Tek huyu da bu değil, altınlarımızı da kaçırmaya çalışmıştı o zaman bir şey demedik. Şimdi bu 2.olduİlle birsey söylemek zorunda mısın, eşin de farkında ise bir daha geldiklerinde odayı kilitli bulsunlar
Benim de oturdu valla onlar yok. Bekarken de südyenlerimi kardeşim çalardı. Evlendim donlarımı kv çalıyor.Ayyy bide V'lerimi almış.Ciğerime oturdu bi saniye.
Benim de oturdu valla onlar yok. Bekarken de südyenlerimi kardeşim çalardı. Evlendim donlarımı kv çalıyor.
Gidiyoruz canım birkaç evrak bekliyoruz. Ağustos gibi yolcuyuz inşallahYani kv yi arayip sorsan muhtemelen kavga cikacak.Bence birak mutlu olsun sen de umursama...Bu arada yurtdisina taşınıyordunuz ne oldu o is?Gidiyormusunuz?
Benim de oturdu valla onlar yok. Bekarken de südyenlerimi kardeşim çalardı. Evlendim donlarımı kv çalıyor.