canım kayınvalideciğim

Eşim de şu cümlenin aynısını kurdu. Onlar ekmek sepetinden falan çıkarsa şaşırma dedi. Ama ben onları bulursam ne söyleyeyim ona?
ama öyle olursa ben yapmadım der çıkar işin içinden zaten sen bişey desende ondan çıksa söylecek söz çok olur bak o zaman

Hayda ben benimkini deli sanıyordum seninki de farklı degilmis:-)bence ona söyleyin evime hırsız girmiş sapık iç çamaşırlarımi çalmış polise şikayet ediyorum deyin .bakalım ne diyecek)

İlle birsey söylemek zorunda mısın, eşin de farkında ise bir daha geldiklerinde odayı kilitli bulsunlar
Küçük bi şeyimi alsa hiç sorun etmezdim de, açıkçası bayağı ödedim. Bir de direkt yatak odamın içine girmiş. Tek huyu da bu değil, altınlarımızı da kaçırmaya çalışmıştı o zaman bir şey demedik. Şimdi bu 2.oldu

Ay konu başlığını görünce gözlerimi ovaladım bu imkansız diye konuya girince anladım ay ne şaştım bea:KK70:şaka bir yana aynı şeyi banada görümcem yapmıştı ben eşimden ayrıydm 15 gün babam gilde kalmıştm evime döndüğümde şok:KK57: ama eşime sadece söyledm koyverdim gitti ama sennki kayınvalide yapmş be güzelim bnce iyi bir ders vermek lazım:KK53:

Yani kv yi arayip sorsan muhtemelen kavga cikacak.Bence birak mutlu olsun sen de umursama...Bu arada yurtdisina taşınıyordunuz ne oldu o is?Gidiyormusunuz?

Back
X