- Konu Sahibi queenofhaters
)) canımya kv bunu düşünmüştür diyorumEn az 10 çamaşırım kayıp, fark etmeyeceğimi düşünmesi imkansız :)
egerki aklına 10 tane donu alıp fark edilmeyeceğini düşünüyorsa
saf demekki kadıncağızz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
)) canımya kv bunu düşünmüştür diyorumEn az 10 çamaşırım kayıp, fark etmeyeceğimi düşünmesi imkansız :)
Benim kayınvalidem öyle şeylere pek inanmaz, kasten sinirlendirmek için yapılmış. En pahalı renkli çamaşırlarımı almasından belli :)iç çamaşırıyla büyü yapıldığını söylemişti yengem bi keresinde... ki kendisi fesat ve böyle karanlık işlerin kadınıdır. direk aklıma bu geldi.
Yok yok gıcıklığına yapıldı bütün bunlar, konu yasaklı kelimelere kaysın istemiyorum. Sizce kayınvalideme ne söylemeliyim?Öyle bisey yaptıracak olsa bi tane alır belli olmayacak şekilde yaptırır.bütün markalı çamaşırları toplayıp goturmezdi diye dusunuyorum
Senin o kayinvaldeye ne söylersen şöyle kar edeceğini düşünmüyorum acikcasiYok yok gıcıklığına yapıldı bütün bunlar, konu yasaklı kelimelere kaysın istemiyorum. Sizce kayınvalideme ne söylemeliyim?
2 gün önce dolaba kıyafetlerimi yerleştirdim. Çamaşırlarımı da askılarıyla kullanılıyorum. Askılarıyla birlikte yoklar. Evde eşim var bileği kırık ve bir tek kayınvalidem gelmiş. Kendisi ciddi anlamda sorunlu bir kadın. Nişanlıyken eşimle mesajlarımı karıştırmış ve konuştuklarımızı bana imalı imalı anlatmıştı. Bunu da yapabilir.Senin kvden bu kadar onursuz mu?hırsız damgası yeme ihtimalini düşünmeyecek kadar bunamış mı? Bence yanılıyorsunuz.baskasıda almıs olblr camasırınızı..
Evet onun yaptığına eminiz. Çünkü eşimin dolabına askıları fırlatmış resmen.En az on tane gitmiş bir de...Yok artık! Nereye sakladı da götürdü o kadar çamaşırı, ne yapacak, amacı ne bu kadının, nasıl bir intikam cesidi bu? Bundan sonra eve sokmasan yeridir, hırsızlık bu.
Eşiniz ne diyor peki bu duruma?Evet onun yaptığına eminiz. Çünkü eşimin dolabına askıları fırlatmış resmen.
sende aaa anne cok heveslendıysen ben sana alırdım calmana gerek yordu derdım2 gün önce dolaba kıyafetlerimi yerleştirdim. Çamaşırlarımı da askılarıyla kullanılıyorum. Askılarıyla birlikte yoklar. Evde eşim var bileği kırık ve bir tek kayınvalidem gelmiş. Kendisi ciddi anlamda sorunlu bir kadın. Nişanlıyken eşimle mesajlarımı karıştırmış ve konuştuklarımızı bana imalı imalı anlatmıştı. Bunu da yapabilir.
Napayım annemle donumuzu ver mi diyeyim diyor :) beni uğraştırna, git kendine yenilerini al dediEşiniz ne diyor peki bu duruma?
Ben almadım diyecek tahminen ben de aman eşyalarımı kaybediyorum bu ara, eşim de yenilerini alıyor bana yazık paraları gidiyor hep diyeceğim sanırım. Oğlunun benim için para harcamasına katlanamıyor pek :)ay çok acayip gerçektenne insanlar var yahu. ne yapacaksınız merak ettim, konu çok ilgimi çekti nedense
![]()
Esin öyle dediyse gidip almak lazım.Napayım annemle donumuzu ver mi diyeyim diyor :) beni uğraştırna, git kendine yenilerini al dedi
Sen benden aldikca ben tekrar yenilerini alicam oglusunun daha fazla paralari gidecek canim kayinvalidecigim de :). Ve onlarin nekadar pahali olduklarinu belirt.Ben almadım diyecek tahminen ben de aman eşyalarımı kaybediyorum bu ara, eşim de yenilerini alıyor bana yazık paraları gidiyor hep diyeceğim sanırım. Oğlunun benim için para harcamasına katlanamıyor pek :)