Canım kayınvalidem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin derdi bir olmuyor çünkü yaşantılar başka, söz konusu insanlar başka, kültürler başka. Şimdi biz burda yuva yıkan, büyücü, ara bozucu, cazgır, çingene kaynana profili görmeye alışık olduğumuz için sizin naçizane beklentilerinizin karşılanmaması kk üyeleri tarafından çok da kaileye alınmadı. Ancak benim görüşüm herkesin cehennemi kendi hayatıdır. Öyle an oluyor ki incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerin altında insan eziliyor da nefes dahi alamıyor. Burada da genellikle gerçekten zor aile ya da evlilik hayatı yaşayan, hayata köşesinden bir yerden tutunmaya çalışan insanlar ağırlıkta olunca bu tarz problemler gerçekten linçlenebiliyor. Hem sizi hem kullanıcıları anlıyorum aslında. Tabi bazen bu tarz konuları acana erkek anneleri mi özellikle linçliyor diye düşünmeden de edemiyorum doğrusu 🤭

Ha yani kaynana anaçlik yapmıyor, yemek yollamiyor diye nefes alamayacak, kafaya takacak insanlar cok normal ve mutlu da biz mi hayata ucundan tutunan insanlar olduk şimdi? 😀😀😀

Asıl kendine değer veren ve mutlu olan insanlar alakasız insanlarin yapıp yapmadiklarini kafaya takmazlar. Etkilenmezler.

Sizin dediğiniz kısım dert sevenler olabilir anca. O insanların da mutlu olacaklarını düşünmüyorum genel olarak. Takmak istedikten sonra dert bulunur illa ki.

Ha yani kaynana anaçlik yapmıyor, yemek yollamiyor diye nefes alamayacak, kafaya takacak insanlar cok normal ve mutlu da biz mi hayata ucundan tutunan insanlar olduk şimdi? 😀😀😀

Asıl kendine değer veren ve mutlu olan insanlar alakasız insanlarin yapıp yapmadiklarini kafaya takmazlar. Etkilenmezler.

Sizin dediğiniz kısım dert sevenler olabilir anca. O insanların da mutlu olacaklarını düşünmüyorum genel olarak. Takmak istedikten sonra dert bulunur illa ki.
Psikolojik destek almak şart oldu desene🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X