Canım şimdi senin eşinle oturup bu konuyu konuşmaya çalışmanla birlikte eşin muhtemelen gardını alacaktır ve savunmaya başlayacaktır ve sonucu tartışmayla bitebiliri çünkü öğrendikki erkekler ailesi eleştirildiğinde kötüde olsalar onları korumaya başlıyorlar ozaman bu yanlış olur..
böyle uzun uzadı bir konuşma yerine araya serpiştirilmiş bir laf sokuşturması olabilir.. örneğin bir şey yaparken..xxxx bişey sorcam kardeşlerin beni orda istemiyorlar galiba ( aslında galiba değil kesin ama şimdi kesinliini söylersen savunma olacak ya sen o yüzden kendini savunarak yaklaş)
ama öyle konuyu uzatacak bir şekilde net sorularda sorma böyle arada sanki öyle kafana takılmış ama mühimde değilmiş gibi..
yooo nerden çıkardın falan derse..
eve gittiğimizde odadan çıkmıyorlar hiç selam sabah vermiyorlar.. dersin ama dediğim gibi tartışmaya götürmeyecek şekilde
burda eşin ya eve bende biliyorum deyip kabullenecektir yada öylemi ben hiç farketmedim deyip mevzuyu kapatmaya çalışacaktır
mevzuyu kapatmaya çalışırsa boşver üsteleme kapat gitsin sende kendi savunmanı oluştur gittiğinde de çıkmıyorlarsa çıkmasınlar otur 1-2 saat kalk boşver hiçte onlar şunu yapmış bunu yapmış diye düşünüp üzülmenede gerek yok bence
ha eşin farkında olduğunu belli ederse de evet biliyorum gibi konuşursada yinede çok üstüne gidip tartışmaya sürükleme konuyu,
ben seni ailenden kardeşlerinden uzaklaştırmak istemiyorum benim için çıkmıyorlar ben olmasam senin yanına gelirler en iyisi ben daha az gideyim anne babanı görmek için onların hatrı için kardeşerinide senden böyle mahrum etmiyeyim de ( yine kendine çevir savuna mekanizmasını o savunma yapamadan)
ilerde düzelir aramız nasılsa hep böyle kalacak değiliz ya diyede gelecekle ilgili vaadde bulun bu ilerde illa yarın değil ya

10 yıl sonra 15 yıl sonra

yani bildiğim birşey varki erkeklere ailesini savunma pozisyonu oluşturmadan sen kendini savunacaksın yo

ksa diğer türlü sen suçlayan oda savunan oluyor haklıda olsan haksız duruma düşüyorsun :))
birde ben senin yerinde olsam görümcelerimin davranışlarını hiiiiç umursamam sırf onlar yüzünden güzel canımı 1 hafta ne sıkcam ya :))
evime gelmiyorlar
haftada bir gün 30 saniye ya görüyon ya görmüyon

oda kapı açarken
konuşma zaten yok
ayrıca oraya gittiğinizde odaya tıkılıp kalıyorlar valla bende sadist ruhumu var ne bundan bile eğlence çıkarırdım kendime :)) asıl onlar

senden öyle rahatsız oluyorlar ki kendi evlerinde sen gidene kadar diken üstünde oturuyorlar :))
1 hafta senin geleceğin zaman yaklaştıkça sinir oluyorlardır ardından dedikodunu yapıyorlardır var ya :)
onlara daha çok konuşma malzemesi çıksın diye oraya giderken hep daha çok süslenir bakım yapar giderim
şık şıkırdım giyin orta yerlerinden çatlasınlar