- Konu Sahibi PirayeHira
-
pirayecim allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah herşeyin güzel geçmesine sevindim bizde de heyecan dorukta tabiki hala içimizde pır pır oynayıp duruyorlar umarım sağsağlim bizlerde doğumlarımızı yaparız anlatımın çok güzel olmuş canım kızında çok çok güzel maşallah tekrar tebrik ederim
amanda maşallah kızına pirayecimallah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun inşallah
maşallah pirayecim.tontiş kızın çok şeker.allah nazarlardan esirgesin.
ayrıca senide tebrik ediyorum.gösterdiğin üstün başarıdan dolayı.
kısmetse bende aynı hastanede doğum yapıcam.inş. bizimde doğumlarımız seninki gibi kolay olur.valla dahada bi cesaretlendim.ben bu motivasyonla doğuma koşa koşa giderim
massallah allah nazarlardan saklasin sizi canim
hamilelik döneminde spor falan yaptin mi yada kolay gecmesi icin herhangi bisey??hakikaten süper gebeymissin,eminim süper annede olduna.s.
canım o kadar duygulandım ki okurken içim bir tuhaf oldu maşallah bebeğin o kadar tatlı ve masum ki...bende normal istiyorum umarım senin kadar cesaretli olabilirim bende tekrar tebrik ederim canım:1hug:
Pirayecim ben de kızlar gibi gözlerime inanamadım.O kadar güzel şekerler yaparsan olacağı bu. Kız hemen geleyim de göreyim şunları dedi :))) Canım benim çok sevindim ve maşallah kızına çok tatlı. Hikayen gerçekten çok özendirici. Yani az gazlasanız sezeryan randevusunu iptal edicem :))))
Tebrik ederim Pirayecim, çok tatlı bir kızın olmuş :) Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin...
BU arada doğum hilkayeni böyle detaylı anlattığın için de teşekkürler canım... İnşallah bizler de senin gibi kolayca doğururuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?