canım Kızım Geldiiiiiiii......

saol cnm. içimde oynamasını özliycem ama olsun yanımda olması dahada ayrı bi mutluluk dün gece hiç uyumasada:)

massallah allah nazarlardan saklasin sizi canim
hamilelik döneminde spor falan yaptin mi yada kolay gecmesi icin herhangi bisey??hakikaten süper gebeymissin,eminim süper annede olduna.s.

saol azocum darısı başınıza. inş.bendende kolay doğurursunuz...

canım o kadar duygulandım ki okurken içim bir tuhaf oldu maşallahbebeğin o kadar tatlı ve masum ki...bende normal istiyorum umarım senin kadar cesaretli olabilirim bende tekrar tebrik ederim canım:1hug:

juliannecim çok teşekkür ederim.demin tam sana yazıyodum net koptu yzamadım bi türlü.hikayemide sizi özendiriyim diye ballandıra ballandıra anlattım:dance: sezeryan ya da nomal hangisi hayırlıysa onu versin cnm allah sizde hayırlısıyla kavuşun bebişlere çok tatlı oluyolar benimki şimdi uyuyo ama gidip gidip kızıma bakıyorum açmış kollarını yana melke gibi yaaa.darısı başınıza

ttü tü maşşallah.. çok ama çok tatlı..
yanaklarını ısırasım geldi..
Allah analı babalı büyütsün,sağlık sıhhat versin..:Saruboceq:

Tebrik ederim Pirayecim, çok tatlı bir kızın olmuş :) Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin...
BU arada doğum hilkayeni böyle detaylı anlattığın için de teşekkürler canım... İnşallah bizler de senin gibi kolayca doğururuz...

teşekkürler elmalı turtacım inş.hikayemi bilerek uzun yazdım ben çok merak ediyodum çünkü doğum hikayelerini.kolay doğumlar hepinizeee....

canım sanırım hastahanede bi gece kaldın neler lazım oldu hastahanede bende normal düşündüğüm için soruyorum

Gözünaydın canım allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin yavruna ve size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…