Aslında böyle konularda elim gitmiyor yazamıyorum evlat deyince akan sular hayat duruyor. Okuyupta dua etmeden geçemezdim

Rabbim eşinizi en yakın zaman da ayağa kaldırsın. Eskisinden daha daha sağlıklı daha güçlü olsun inşallah

Evlat acınız kayıbınız için öyle içim yandı ki ama sizin bu acınızı kimse anlayamaz sizden başka.
Size birşey daha diyim mi?
Bnm annem çok erken yaşta gebelik geçirmiş abimde ölümlerden dönmüş. Dr bir daha hamile kalma ölürsün demiş ama bn olmuşum sürpriz bir şekilde eskiden dik sezeryan yaparlarmıs en kötüsü. Annem resmen ölmüş gittim geldim diyor 1 ay yoğun bakımda komada bn küvezde. Annemin 19 yaşında organlarını bağlamış dr lar.ama nasıl olduysa açılmış. 4 sene sonra nasıl olduysa tekrar hamile kalmış bu sefer kesin ölürsün demişler ve mecbur almış dr lar.
Ve ben 7 ,8 yaşına geldim hep rüyalarımda bir erkek çocuğu görüyordum. öyle güzel ki uzun düz siyah saçlı yüzü gözleri 4 yada 5 yaşlarında.
Bna hep gülümseyip giderdi.
Yüzüme dokunurdu uykuda galiba beni severdi ..
Hala çok net hatırlarım.ve hep öyle güzel yerlerde geziyordu ki bizim bu dünyada öyle yeşillik öyle renklerin güzel olduğu bir yer yoktur.
Anneme anlattım böyle böyle bir çocuk var rüyamda bna çok güzel gülümsüyor erkek çocuk dedim..
Sonra annem ağlamaya başladı gerçekten erkek bebekmiş aldırdığı ve 4 aylıkmış.
Neden anlattım bilmiyorum ama uzun da oldu
Meleğiniz cennette büyüyecek size sarılacak o seni sende onu tanıyacaksın. Bu dünyada çok ağlama inşallh kardeşi olur eşiniz ayağa kalkar bir an önce.allahım bol bol sabırla versn inşallah dualarım sizinle..