- 17 Aralık 2014
- 46
- 7
- 13
- 34
sagligindan dolayi biraktibide kaçırdım mı bilmiyorum ama kızın emmeyi bıraktı mı ? benim kızım 18,5 aylık gece 2 saatte bir uyanıp emio..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagligindan dolayi biraktibide kaçırdım mı bilmiyorum ama kızın emmeyi bıraktı mı ? benim kızım 18,5 aylık gece 2 saatte bir uyanıp emio..
caaan Allah yardimcin olsun.yok ben yillarla uzak kalamam zaten hergun gidiyorum yanina is sonrasi..Beni babaannem büyüttü sayılır annemle fazla vakit geçiremedim kız kardeşimle de yaşım yakın olunca annem ona bağlandı babaannem de beni çok kıskandı annemden vermek istemedi.Ben de çocuk aklı işte babaanneye yaklaşıp annemi ittim haliyle çok yakın ama uzak bir ilişkim oldu annemle.Aşırı güzel,sevimli bir anne kız ilişkimiz olmadı.Büyüdüm hala öyleydi.Babaannem vefat ettikten sonraysa boşluğa düştüm anne sevgisini aradım.Annemi ne kadar özlediğimi ona hiç doymadığımı anladım.Şu an onlardan uzağım 6 ayda bir görüşüyoruz malum farklı şehirlerdeyiz.O bana sevgisini doyasıya vermeye çalışıyor bende ona...Ama gel gelelim ben hala kendimi birazcık yabancı hissediyorumtavsiyem çocuğuna olabildiğince yakın ol.Babaannesi bakabilir bence bakıcıdan daha iyidir sonuçta canı ciğeri ama sen evde olduğun süre içinde hep en yakını ol!!!
evet canımbi bebeğiniz annane de bi bebeğiniz babannede mi?
o zaman bize seçenek kalmıyor yazacak..anlatamadığınız sebepler aklıma birşey getirmiyor üzgünüm...evde kp falan diye mi kalamıyorsunuz bilemiyroum tabi..hiçbir sebep aklıma gelmiyor..ya da evinizi yakına taşımamak için sebep bulamıyorum ..hhhh raziyim sizinle.ozur dilerim her aile sebebini burda acik acigina yazamiyorum cok ozur dilerim.ama inaninki sordugunuz 2 soru ucun awiri sebebler var.ama dogru ne yapip edib cocugumu geceler yanima getirmeliyim. bu benim icin etrafimdakilerle cok zor ve 1 kac ay alicak ama olsun. hakkimizda hayirlisi..
cozum ve teselli deyilde sadece kim bu durumda olmuwsa onlarda sonuc nasil olmuw diye.o zaman bize seçenek kalmıyor yazacak..anlatamadığınız sebepler aklıma birşey getirmiyor üzgünüm...evde kp falan diye mi kalamıyorsunuz bilemiyroum tabi..hiçbir sebep aklıma gelmiyor..ya da evinizi yakına taşımamak için sebep bulamıyorum ..
neyse,siz sadece teselli aramak için gelmişsiniz,çözüm içn değil...
o zaman söyliyeyim..merak etmeyin büyüyünce annesi kim babane kim bilecektir..
kimsenin anneliğini eleştirmek değil niyetim kusura bakmayın,ancak bu şartlarda nasıl 2. çocuğa cesaret edebildiniz?evet canım( üzülüyorum ayrılar diye bir yandan seviniyorum yabancı bakmıyor annem ve kayınvalidem var diye :))
sözü nereye getirdiğinizi anlamadım kardeşler haftasonu görmüyor her akşam görüyor birbirlerini !!!!kimsenin anneliğini eleştirmek değil niyetim kusura bakmayın,ancak bu şartlarda nasıl 2. çocuğa cesaret edebildiniz?
yani siz sadece h.sonları mı aile oluyorsunuz 4 kişilik?h.içi çocukları nasıl görüyorsunuz?ya da kardeşler biribirni, nasıl görüyor?
merak ettiğim için soruyorum,siz iş çıkışı birini ananeden birini babaneden alıp eve mi getiriyorsunuz?orda kalıyorlar sandım da o yüzden..sözü nereye getirdiğinizi anlamadım kardeşler haftasonu görmüyor her akşam görüyor birbirlerini !!!!
evt aynen oyle oluyor asla ben onlarsız içeriye adım atmam evde onlarsız uyuyamam zaten herhalükarda yavrularım aynı yerde kalmış olsa bile malesef birbirlerini göremeyeceklerdi çünkü 3 yaşındaki oğlum kreşe başladı ama bende tek kişiye yük olmasın diye birini anneanneye birini babaanneye bırakıyorum birini akşam 18 birini de 18:45 gibi alıyorum :) evde 19:30 ve 20:45 arası oynayıp 21 :00 yatakta oluyorlarmerak ettiğim için soruyorum,siz iş çıkışı birini ananeden birini babaneden alıp eve mi getiriyorsunuz?orda kalıyorlar sandım da o yüzden..
anladım ....o zaman sıkıntı yok..:)evt aynen oyle oluyor asla ben onlarsız içeriye adım atmam evde onlarsız uyuyamam zaten herhalükarda yavrularım aynı yerde kalmış olsa bile malesef birbirlerini göremeyeceklerdi çünkü 3 yaşındaki oğlum kreşe başladı ama bende tek kişiye yük olmasın diye birini anneanneye birini babaanneye bırakıyorum birini akşam 18 birini de 18:45 gibi alıyorum :) evde 19:30 ve 20:45 arası oynayıp 21 :00 yatakta oluyorlar![]()
çocuğunuz emmiyor mu?
benim kızıma da babaannesi baktı
2 yaşından sonra onda da kaldı hafta sonları evde
hala da kalır arada çok düşkün babaannesine
ama anneyi babayı hep bilirdi yine de bilir
kv "o seni kokundan bilir üzülme kızım" derdi
hepimizin üzüntüleri bunlar çalışan anne olmak zor..
Sıkıntı yokanladım ....o zaman sıkıntı yok..:)
ben farklı algılamışım ,afedersiniz:)
mesafemi?caan..Cocugun guvenli baglanma yasi 2ye kadardir.bu aralikta annesinden ayri kalan cogu cocukta anneye guvensizlik hissi baslar.bazilari buyuyunce unutur diyor da emin olun cocuklukta yasadigimiz duygular bizi omur boyu takip ediyor.bende annemi cok severim ama aramizda hep bi mesafe vardir.oyle candan bi sarilma olmadi hic evlenene kadar.cunku agladigimda korktugumda annem yoktu yanimda.ki annem mecbur oldugu halde ben bunlari dusunuyorum,ya bide olmasaydi...ustelik sizi rakip olarak goren bide kayinvalideniz var.emin olun hic kimse annesi kadar sevemez onu...
[/QUOTE]Merak etmeyin ben de hala ve babanne evinde bğyüdüm, bir hafta bir halamda kalırdım öbür hafta öbür halamda, biraz büyüyünce kreşe giderdim ama misal kreşten çıkınca bu sefer tanıdıkların evine giderdim anlayacağınız son derece gezgin, nerde akşam orda sabah bir çocukluk yaşamışım :) Zaman zaman haftalarca halamlarda kaldığım oldu zira anacığım yazık nöbetten nöbete sınavdan sınava koştururdu ama hiçbir şey olmadı sonuçta annem bana sevgisini kısıtlı zamanlarda da olsa hep hissettirdi benimle hep en iyi şekilde ilgilendi hatta bazen diyorum keşke daha serbst bıraksaymış. yani ana gibi yar olmaz, önemli olan çocuğun onu sevdiğinizi bilmesi, hissetmesi.
[QUOTE="Melhanim, post: 38380744, member: 645827" edin eger benim durumumu yasadinizsa.ben cocugumun 4aylikken babaannesinin yaninda koyup is hayatima dondum mecburiyyetden dolayisimdi 8ayina geciyor.ama cok ama cok sikintidayim.her aksam isden sonra gidib 2saat falan yada uyuyana kadar yaninda oluyorum
haftasonuda kendievimize goturuyorum.ama cok sikintidayim ya kizim beni sevmezse ya beni anne gibi bilmezse kahr olurumyaa.aranizda boyle 1 durumda kalan oldumu nasil tepki aldi ?korkmak icin haklimiyim?cok vijdan azabi cekiyorum.hele babaanneside kizimi cok seviyor ondan dolayida kendine bagliyor.bazen ikimiz arasinda kiskancliklar oluyor.bu da beni korkutuyor ya kizim babaannesini secerse(((((((..
benim durumumda olaniniz oldumu?
Insallah olur cunku konuyu okudugumdan beri kiziniza uzuluyorum.hepsini okudum yazdiklarinizin ama cocugun anneye aksamdan aksama ihtiyaci olmuyor ki sadece sizde tahmin edersiniz.insallah bir an once sorununuz hallolur...opun benim yerime de bu arada:)mesafemi?caan..
bilmem yorumlarimi okudunuzmu.ben her gun cocugumu goruyurum ama tabiki iw sonrasi.hafta sonlarida yanima aliyorum. ve inwallah 2 yasina catmadan da alacagim yanima Allahin izniyle ve bunu cabuk olmasini dua ediyorum inwaallah