• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Kizim

Ben bu durumda ya işten çıkardım ya da çocuğumu evimde büyütmeme izin vermiyorsanız babanneye değil bakıcıya baktıracağım derdim.Kaldı ki 10dklık mesafedeymişssiniz. Babanne sizin evinizde bile bakabilir.Madem bukadar çok seviyor torununu.Bu işin ucunu 1kez kaçırırsanız birdaha yakalayamazsınız.Nekadar geliriniz olursa okadar gideriniz oluyor.Bence çocuğunuz biraz büyüyene kadar çıkın işten.En azından anaokulu çağına geldikten sonra başlarsınız.

Ben de çalışıyorum ve kızıma annem bakıyor.Çocukların gece yatılı bırakılmasına şiddetle karşıyım.Anne babaların kendi rahatı için bunu seçtiğini düşünüyorum.Anne çocuk baba çocuk bağının da sağlıklı kurulamayacağına inanıyorum.Yeğeninizi sever gibi 2 saat uğrayıp sevip kendi evinize geçtiğinize göre ulaşım sorununuz çok da yok.Çocuğunuzu evinize alın.sabah işe giderken babanneye bırakın.Babanne için çocuk doğurmuş gibi hissetmiyor musunuz kendinizi
ben asla ama kocam kendi rahatini dusunuyor bana oyle geliyor onun icin bi bahane buluyor.yorumlarimda soylemisim10dak. mesafe..
oyle hissetiyim cok uzulduyum icin burdayim zaten..

Öyle olursa böyle olursa diye olmamış şeyler üzerine konuşmaya gerek yok.Anneysen güçlü olacaksın.Evladını gece kendi evinde annesi babasıyla yatırıyorsun diye sorun yapan varsa hakedene hakettiğini vereceksin. Bu kadar zayıf olma. Kaynanan kocan değil önemli olan sen ve çocuğusun.

Öyle olursa böyle olursa diye olmamış şeyler üzerine konuşmaya gerek yok.Anneysen güçlü olacaksın.Evladını gece kendi evinde annesi babasıyla yatırıyorsun diye sorun yapan varsa hakedene hakettiğini vereceksin. Bu kadar zayıf olma. Kaynanan kocan değil önemli olan sen ve çocuğusun.
DOGRU.. BİLİYORUM BUNU BENİM YAPMAM KAVGALARA SEBEB OLUCAK VE YİLLARLA SORUNLAR YARATİCAK AMA İNŞALLAH YAPCAM..
BU ARADA ZAİFİM DOGRU CUNKİ ARKAMDA KOCAM YOK İNSAN GİBİ GUVENİCEK 1 KİMSEM YOK.

inanin artik ne duşuneyim ne yapayim bilmiyorum. ama kusura bakma anne gündüz bakıyorsun sağol ama akşamları kızım yanımda olsun istiyorum ki bu benim en doğal hakkım onun bana benim ona ihtiyacımız var çünkü dedim. buda iyi fikir bunu mutlaka kullanicam ama kocamla nasil baş ede bilirim???ben istedigimi yapib kizimizi evimize aldigimdan dolayi biliyorum hep bende sorun bulmaya calişicak hasta olursa ya 1 işi vakit bulamayib yapmazsam hep kavga cikaricak.bununla ilgili tavsiyeniz ola bilirmi?

Hiç bir baba çocuğu annesinden daha çok düşünemez ayrıca çocuk tabii ki hasta da olacak hiç hasta olmadan büyüyen çocuk var mı ki? Çocuk hasta olmasın diye düşünüyor peki çocuk anneye, anne de çocuğa hasret kalırsa bunun vicdan muhasebesini içinde nasıl yapacak eşiniz? Aynen bunu söyleyin eşinize, baktınız anlamadı tavayla vurunuverin kafasına belki beyin hücreleri yerine oturur :)

Arkand
DOGRU.. BİLİYORUM BUNU BENİM YAPMAM KAVGALARA SEBEB OLUCAK VE YİLLARLA SORUNLAR YARATİCAK AMA İNŞALLAH YAPCAM..
BU ARADA ZAİFİM DOGRU CUNKİ ARKAMDA KOCAM YOK İNSAN GİBİ GUVENİCEK 1 KİMSEM YOK.
arkanda kimsenin olmasına gerek yok. Sen artık bir annesin.O yavrun senin korumana muhtaç.Sen güçlü olmazsan, sen var olmazsan bil ki yarın ne babası ne babannesi onu düşünecek. Daha süt çocuğu o.

ben asla ama kocam kendi rahatini dusunuyor bana oyle geliyor onun icin bi bahane buluyor.yorumlarimda soylemisim10dak. mesafe..
canım işten kaçta çıkıyorsun gt kayınvaliden orada kalmana musade etmiyormu eşim gelmiyorsada sen kal bence ben bu kadar yakın olduğunuzu bilmiyordum.nasıl katlanıyorsun benim işteyken burnumda tütüyor eve gidince bir gülüp beni al diye kıpraşması var bütün yorgunluğumu alıyor hem bebeğin hem sen bu duygulardan mahrum kalıyorsun ayrıoca yaşın kaç birde kaç yıllık evlisin acaba ?

Benim annemde en güzel en ihtiyacım olduğu yıllarda çalıştı
ister istemez çocukluk döneminde annemden uzaklaştım
çok özlerdim evde olsun isterdim küçük bir yerdeydik etrafımızda kimsenin annesi çalışmıyordu onların ev oturmalarına günlere giderken çocuklarını götürdüklerini görmek o çocukların oynayacaklarını birazdan pasta yiyeceklerini düşünmek
babama daha çok yakın oldum evde annemden çok babamı görüyordum
2 yaşına kadar babaannem baktı sağ olsaydı kesinlikle ona daha düşkün olurdum
tabi o zamanki aklımla şimdi annemi hiç birşeye değişmem

bende aynı durumdaydım maalesef:KK43: babaannem vefat edince de boşluğa düştüm :KK43: anneler baksın evlatlarını babaanneler de anlayışlı olsun ne olur :KK43:

Kıyamam sana, başınız sağolsun. Rabbim o acıyla başetme sabrı versin. Ben de onu ve tüm sevdiklerimi kaybetmekten o kadar korkuyorum ki... Üstesinden nasıl gelirim öyle bi durum olursa, bilemiyorum... Düşünmekte istemiyorum... :(

Arkadaşım o zaman git kayınvalidenin karşı apartmanından ev tut.Çok mu zor ev taşımak ya.
Bu çocuğa nasılsa hep babaanne bakmayacak mı siz işteyken?
Hem kocanın bahanesi kalmaz.Hem sen çocuğundan ayrı kalmazsın.

Kıyamam sana, başınız sağolsun. Rabbim o acıyla başetme sabrı versin. Ben de onu ve tüm sevdiklerimi kaybetmekten o kadar korkuyorum ki... Üstesinden nasıl gelirim öyle bi durum olursa, bilemiyorum... Düşünmekte istemiyorum... :KK43:
zor oluyor gerçekten boşluğa düşmüştüm o zamanlar nişanlıydım çok aramıştım babaannemin kokusunu sesini...Annemi de çok seviyorum ama bir adım uzağım ondan ne bilim...daha yeni aradı mesela ufacık lafları bile yanlış anlayıp birbirimizi kırdık...ona yakın olmayı çok istiyorum çok seviyorum ama olmuyo bağırmak istiyoprum annem seni çok seviyorum diye ama olmuyo bi an duraksıyorum çok acı çekiyorum aslında hiç anne kız gibi sarılmadık hiç dizine yatmadım özlüyorum çok şimdi eşim de askerde bunları düşündükce de canım acıyo meğer yaramı hep eşim sarmış annemle tartıştığımda vs ağlamazdım geçerdi şimdi geçmiyo işte gömemiyorum içime :KK61:

bu konu beni fena sarstı yaşadıklarım gözümün önünden film gibi geçti üstünü örttüm dediğim yaralarımı acıttı resmen açık konuşcam konu sahibi arkadaşım gerekirse çalışma evladına bunu yapmaya kimsenin hakkı yok durumun ne bilmiyorum ama bak bende çalışabilirim ama erteliyorum çocuklarım için benim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye emin olun çocuğunuz büyüdüğünde kafasında bir çok soru işareti olacak sizinle yaşamak istediği çok şey var bunları ona yaşatın hayat bir kere yaşanıyor dahası yok...belki hoş karşılanmam diye söylemek istememiştim ama her çocuk annesine doymak ister babaanne o hissi yarım bırakıyor.Akşamdan akşama görmek yetmez o sizin elinizden yemek yemek sizinle oynamak sizi doyasıya sevmek ister...Onu yalnız bırakmayın :(

bu konu beni fena sarstı yaşadıklarım gözümün önünden film gibi geçti üstünü örttüm dediğim yaralarımı acıttı resmen açık konuşcam konu sahibi arkadaşım gerekirse çalışma evladına bunu yapmaya kimsenin hakkı yok durumun ne bilmiyorum ama bak bende çalışabilirim ama erteliyorum çocuklarım için benim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye emin olun çocuğunuz büyüdüğünde kafasında bir çok soru işareti olacak sizinle yaşamak istediği çok şey var bunları ona yaşatın hayat bir kere yaşanıyor dahası yok...belki hoş karşılanmam diye söylemek istememiştim ama her çocuk annesine doymak ister babaanne o hissi yarım bırakıyor.Akşamdan akşama görmek yetmez o sizin elinizden yemek yemek sizinle oynamak sizi doyasıya sevmek ister...Onu yalnız bırakmayın :KK43:
canim benim ya icimi 1 daha titretdin ya sen:KK61:bak acik konusayim bende.kocamla dunden beri konusuyorum 1 turlu razi olmuyo.diyorki ya is ya cocuk.ama bana kocam diyorki kreş zamanina kadar bekle sonra alirsin ne kadar dogru soyler bilmem ama ben artik bekleyecek durumda da degilim.iş yeterice buyudu kocam beni delirtecek ya 1 turlu razi salamiyorum.
neyse artik duşunmekden kendimi 1 tuaf hiss ediyorum..ruyadaymisim gibimi kendim gibi degilim şuan..anne olmak cok zor..
kizimi yanimda istiyorum:mad:

zor oluyor gerçekten boşluğa düşmüştüm o zamanlar nişanlıydım çok aramıştım babaannemin kokusunu sesini...Annemi de çok seviyorum ama bir adım uzağım ondan ne bilim...daha yeni aradı mesela ufacık lafları bile yanlış anlayıp birbirimizi kırdık...ona yakın olmayı çok istiyorum çok seviyorum ama olmuyo bağırmak istiyoprum annem seni çok seviyorum diye ama olmuyo bi an duraksıyorum çok acı çekiyorum aslında hiç anne kız gibi sarılmadık hiç dizine yatmadım özlüyorum çok şimdi eşim de askerde bunları düşündükce de canım acıyo meğer yaramı hep eşim sarmış annemle tartıştığımda vs ağlamazdım geçerdi şimdi geçmiyo işte gömemiyorum içime :KK61:

Canım Allah eşine tez zamanda kavuştursun seni inş... Bence bu psikoloji ikimizde de aynı. Ben de çok seviyorum annemi hatta arkadaştan öteyiz cidden. Aklına gelebilecek herşeyi rahatça konuşuruz hiç çekinmeyiz birbirimizden ancak içimdeki sevgiyi nasıl bastırdıysam zamanında hâlâ öyle. Sıkı sıkı sarılıp koklaya koklaya öpmek gelir onu içimden, ama adını tanımlayamadığım farklı bi duvar var ona karşı içimde. Direk o devreye giriyo ve aşırı kontrollü davranıyorum. Aslında öyle yapmak istemiyorum ama elimde değil işte yapacak bişeyim yok... :(

Canım Allah eşine tez zamanda kavuştursun seni inş... Bence bu psikoloji ikimizde de aynı. Ben de çok seviyorum annemi hatta arkadaştan öteyiz cidden. Aklına gelebilecek herşeyi rahatça konuşuruz hiç çekinmeyiz birbirimizden ancak içimdeki sevgiyi nasıl bastırdıysam zamanında hâlâ öyle. Sıkı sıkı sarılıp koklaya koklaya öpmek gelir onu içimden, ama adını tanımlayamadığım farklı bi duvar var ona karşı içimde. Direk o devreye giriyo ve aşırı kontrollü davranıyorum. Aslında öyle yapmak istemiyorum ama elimde değil işte yapacak bişeyim yok... :KK43:
sağol canım güzel dileklerin için aynı hisleri yaşıyoruz demek ki...Her çocuk anneyle büyümeli bana göre...Ben hiçbir çocuğun benim hissettiklerimi hissetmesini istemiyorum:(

canim benim ya icimi 1 daha titretdin ya sen:KK61:bak acik konusayim bende.kocamla dunden beri konusuyorum 1 turlu razi olmuyo.diyorki ya is ya cocuk.ama bana kocam diyorki kreş zamanina kadar bekle sonra alirsin ne kadar dogru soyler bilmem ama ben artik bekleyecek durumda da degilim.iş yeterice buyudu kocam beni delirtecek ya 1 turlu razi salamiyorum.
neyse artik duşunmekden kendimi 1 tuaf hiss ediyorum..ruyadaymisim gibimi kendim gibi degilim şuan..anne olmak cok zor..
Eşin mi ya iş ya çocuk diyor anlamadım? bence çocuğunuzu arada bırakmayın kaç yaşında bilmiyorum ama kreş yaşında işe devam edersiniz.En azından akşam kayınvalideniz çocuğu bıraksın sabah alsın bu da olabilir. Çocuğunuzu siz uyutun.En güzel masalları sizden dinlesin.Sizin kucağınızda sizin sesinizle,sıcaklığınızla uykuya dalsın.Bunları ondan mahrum etmeyin!

Çocuğunuzu evinize getirmek için kimseden izin almak zorunda değilsiniz.

Back
X