Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat 6 gün var ve ben bu ay acayip şeyler yaşıyorum 😀 göğüslerim çatlama gününden bir gün sonra acımaya başladı giderek artıyor sanki dövülmüş gibi ağrıyor aşırı sık idrara çıkıyorum ve bir tuhaf his oluyor idrar yaparken bugün de sabah bir anda öğürmeye başladım kusacak gibi oldum ama kusmadım ve bugün vajina girişinde hafif hafif iğne batması gibi tuhaf bir his var. Herhalde bebiş isteğiyle kafayı yemeye başladım bu kadar erken bu belirtiler olmaz. Böyle bir mide bulantısı hayatımda ilk kez yaşadım aniden şiddetli bir öğürme isteği. 😂😂

Evet kuzumm uğraşıyorum 😕🤷🏼‍♀️ kafadan atamıyorum ki bıraksam boş durdukca aklıma geliyor icmeyince basım patliyacak gibi oluyor
Allah yardımcin olsun kuzum çok zor bişey olmali her halde ben hiç kullanmadigim için bilmiyorum
Mfk antox ve atlas ilaçları sigara birakmak için etkili olduğunu söyledi,denemekte fayda var

Benimde 29cu gün, akıntım beyaz açık sarı her zamanki akintilardan
Bende hic akinti yok canim pazartesi konustugumuz lekelenmeler oldu. Sali gunu bitti o gunden beri akintim yok ama kasik agrilarim devam ediyor her dk oldum sanip wc ye kosuyorum 😵‍💫

Allah yardımcin olsun kuzum çok zor bişey olmali her halde ben hiç kullanmadigim için bilmiyorum
Mfk antox ve atlas ilaçları sigara birakmak için etkili olduğunu söyledi,denemekte fayda var
Her yolu denedim inan sakız hap bant olmuyor tiksinme gelmedi bir türlü. İlk gebeligimde çok içiyordum hamile olduğumu öğrenince hafiflerinden almıştım 6 haftalık giriş yaptığım an tiksindim bulantım başladı öyle bıraktım kokusu çok rahatsız etmişti beni sonra kızım doğdu 3-4 aylık oldu tekrar başladım salak gibi keşke baslamasaydim diyorum.

Bende hic akinti yok canim pazartesi konustugumuz lekelenmeler oldu. Sali gunu bitti o gunden beri akintim yok ama kasik agrilarim devam ediyor her dk oldum sanip wc ye kosuyorum 😵‍💫
Kasık agrilarim yok denilecek derecede azaldi
Arabir belim karnim agriyor ,halsizlik var yaprak gibi esiyorum sanki

Kızlar ben bu ay geç yumurtlycam galiba hala belirti yok bende 🥴 Hsg böyle yapar mı ki 15 gün oldu bugün tık yok normalde 11-14 arasi olur.

Back
X