Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A
Ağır kaldırmadım ama ayakta çok durdum, eğilip kalktım çok.
Yarın misafirim gelecek, bugün temizlik vardı evde . Kadın temizlik yaparken ben de dolap yerleştirdim.
İlk gebeliğimde çalışıyordum, aynı kanamalarım vardı ama üç kat merdiven çıkıyordum☺️
Yaşlanmışım artık☺️
Kızlar yaş geçmeden çifter çifter yapın🥰🥰🥰
Aşko nasilsin? ağrın kanaman varmı?

Kızlar ishal gebelik belirtisi olabilir mi ? Yaşayan var mı acaba ? 2 3 gündür soğuk algınlığım var bel ağrım yanlarıma vurdu, baş ağrım oldu bugün de ishal başladı. Acaba hastalığımdan kaynaklı mı bunlar. Bu ay 2 3 kere değerlendirdim yumurta takibi falanda yapmadım merakım ondan😂 regle 2 gün var regl sancım akşam üstü biraz oldu durdu şimdi

16613729434442880918889747754321.webp

Eklentiler

• IMG_20220824_232940.webp
    IMG_20220824_232940.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 19
Ayy yazı yazmadan paylastım ıyı mı 🤣 22sı pik gördum degerlendıremedım 23 yıne sabah aksama dogru sılık cıkmaya basladı değerlendirdim, sabah yıne baktım sılık mı dıye nerdeyse görülmüyordu sımdj baktım böyle kafa mı buluo bu lh benle 🤣

Ağır kaldırmadım ama ayakta çok durdum, eğilip kalktım çok.
Yarın misafirim gelecek, bugün temizlik vardı evde . Kadın temizlik yaparken ben de dolap yerleştirdim.
İlk gebeliğimde çalışıyordum, aynı kanamalarım vardı ama üç kat merdiven çıkıyordum☺️
Yaşlanmışım artık☺️
Kızlar yaş geçmeden çifter çifter yapın🥰🥰🥰
Ahh bende ayni seyi düşündüm
3. Çocuğu hic dusunmemistim son 8-9 aydir karar verdim. Ama madem yapacaktim dedim keske onceden yapsaydim 😂😅 simdi yasta ilerledi olmuyo😅

Canım benim Allah bağışlasın.🙏
Kızımda ben de yaşadım aynı kanamaları ama şimdi yaşım biraz var ya o yüzden korkuyorum galiba 😔
Ama bi taraftan da Yaradana teslimim, sağlıklıysa kucağıma almak nasip olsun inşallah, değilse yapacak hiçbirşeyim yok🙏🙏
Çok teşekkür ederim desteğin için
Amin canim. Sende uzulme sakın, bebegin seninle. Eger olurda Allah korusun farkli bi durum en azindan yolun basındasin gebeligin ileriki donemi olsan daha zor olurdu. Ama suanlik uzulme agri sanci olmadiktan sonra bide aşırı kirmizi mi leke kahverengi seklindemi

Kızlar bikaç kez test yapmıştım hep tek çizgiydi bugün gene yaptım 5 dk içinde çıkmadı diğer testleri hep atmıştım hemen bugun atmadım niyeyse bi dursun bakalm dedim unutmusum 1-2 saat sonra bi baktım iki çizgi. Yarın kan vericem ama şuan adet gibi agrım var kahverengi lekelenme vardı açık kırmızı gelmeye başladı bi sorun var mı sizce
97A6A69A-29A5-4808-BF62-DDE8A580D417.webp

Kızlar bikaç kez test yapmıştım hep tek çizgiydi bugün gene yaptım 5 dk içinde çıkmadı diğer testleri hep atmıştım hemen bugun atmadım niyeyse bi dursun bakalm dedim unutmusum 1-2 saat sonra bi baktım iki çizgi. Yarın kan vericem ama şuan adet gibi agrım var kahverengi lekelenme vardı açık kırmızı gelmeye başladı bi sorun var mı sizce Eki Görüntüle 3118746
Adet günün geçtimi canım ? Yani 1-2 saat diyorsun ama bence bu kuruma çizgisi değil bayağı pembe yani eğer yarına sökülmezsen kan verebilirsin, sökülürse adet gibi olursa kimyasal olmuş olabilir ve böyle olursada üzülme en azından hamile kalabildiğini bir sorunun olmadığını bilmiş olacaksın yinede tabiki inşallah tutunur sağlıklı bir gebelik olur canım benim🤲🏻🌸🧿

Adet günün geçtimi canım ? Yani 1-2 saat diyorsun ama bence bu kuruma çizgisi değil bayağı pembe yani eğer yarına sökülmezsen kan verebilirsin, sökülürse adet gibi olursa kimyasal olmuş olabilir ve böyle olursada üzülme en azından hamile kalabildiğini bir sorunun olmadığını bilmiş olacaksın yinede tabiki inşallah tutunur sağlıklı bir gebelik olur canım benim🤲🏻🌸🧿
Beklenen adetime 4 gün var. 5 dk da bir tuvalete çıkıyorum çıktıgımda peceteye açık kırmızı kan geliyor onun dışında peçete koyuyorm bir damla kadar lekelenme oluyo.

Beklenen adetime 4 gün var. 5 dk da bir tuvalete çıkıyorum çıktıgımda peceteye açık kırmızı kan geliyor onun dışında peçete koyuyorm bir damla kadar lekelenme oluyo.
Anladım canım inşallah sağlıcakla tutunsun yarınki durumuna göre kan verirsin zaten güzel haberlerle gel inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🧿

Back
X