• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi bitliKedi @miresl @Veziir Childdevelopment Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 iyilikperisi92 iyilikperisi92
@mehrunnisa3 Eylül:emir_bebek:
@loirily6 Eylül:emir_bebek:
@mia35376 Eylül
@zeynepmuh7 Eylül
@Safiye197 Eylül:emir_bebek:
@fnd_5013 Eylül
@fatsek13 Eylül
@Lockaw16 Eylül
@Aden202317 Eylül
@mavilihayat0018 Eylül
@lavinya-19 Eylül
@Ardnlina21 Eylül
@ecevekedileri22 Eylül
Childdevelopment Childdevelopment 23 Eylül
@partalina_25 Eylül
@miresl26 Eylül
iyilikperisi92 iyilikperisi92 27 Eylül
Lale95 Lale95 28 Eylül
sevdaluk1911 sevdaluk1911 30 Eylül:emir_bebek:
@Sevgicik30 Eylül:emir_bebek:
@Marget-harry1 Ekim
@mucizeyimben1 Ekim
@Emine Ozcan2 Ekim
@Mervenur2773 Ekim
@Veziir4 Ekim
@Sevm576 Ekim
@Marulkafakz7 Ekim
@My_Moonlight068 Ekim
bitliKedi bitliKedi 9 Ekim
@1fafeyla10 Ekim
@Minicikfzt11 Ekim
@Fang11 Ekim
@asunny:emir_bebek:
@Cey1an15 Ekim
@Feyzacim15 Ekim
@Yagmur45thr18 Ekim
@melek07618 Ekim
@ad00018 Ekim
@raainbow20 Ekim
@Random323 Ekim
@caca334423 Ekim
annabelica annabelica 24 Ekim
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 29 Ekim
Demgey3 Demgey3 3 Kasım
@Sunshine597
27 sinde rahim filmi çektireceğim sonraki bat 17 kasım

İnşallah öyledir hala sildikçe geliyor dün gece pembeydi şuan kahvemsi turuncu gibi umarım artmaz ve kırmızıya dönmez. Çok sevindim senin adına benimkilerden bir tık daha koyu zaten senin inşallah git gide koyuluğu artar 💕💕
Benimde böyleydiler en baştaki ve sonuncunun renkleriyle oynadım gerçi. markasına baktım ben aynı değilmiş benimki prodoctor
Evet bayağı belirgin çıkmış testlerininşallah yaşadığın şey yerleşmedir aşko ya prodoctorun yorumlarındada yanılttığı yazan olmuş ama belli olmuyor her test herkeste bir olmuyor inşallah vardır canım🤲🏻❤️

Ayy maşallah minik kalbini sevsinler onun😍 sağlıkla gelsn inşallah bebişin kuzumm🧡 amin amin bizde bekliyoruz bizimkileri gelsnler diye ben bu ay elendm başka baharlara kaldık😂
Amin çok sağol kuzum 😍❤️ olsun sağlıklı olsun da inşallah Naz yapsınlar bebişler biraz

Günaydııınnn aşkolaaar 🌸🥰❤️
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorum😃 ama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah🤲🏻🌸 Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 iyilikperisi92 iyilikperisi92 annabelica annabelica @raainbow @mucizeOldu sevdaluk1911 sevdaluk1911 @melek076 @Veziir @Mavimiresl @My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar ❤️
Yaa görüyorum baya belli oluyorr ❤️ Ama bu erken gebelik galiba ben onlara hiç güvenmiyorum normal kaset yapsana daha çok sevinelim 🥰

İyiyim ama hamile değilim 🤣🤣 artık nasılsına cevabımız bu ya 🤣

Oyy maşallah kuzum yaa severim onun minik kalbini 😍 gözünüz aydın sağlıkla büyüsün 🙏🥰

Evet kuzu yaa madem yok gelsin işte, 2 yıl beklemişiz 2 gün bekleyemiyoz 🙈🤣 iyileşemiyorum ya her gün daha kötü oluyorum resmen, ne pis bişeye yakalandım böyle.

Valla biz 3.sezona başladık bebeğim 🤣🤣
Çok sağol kuzum hayırlısıyla inşallah ❤️🥰

Yaa görüyorum baya belli oluyorr ❤️ Ama bu erken gebelik galiba ben onlara hiç güvenmiyorum normal kaset yapsana daha çok sevinelim 🥰
Aşko bata 8 kala hangi kaset testinde yapayım kız😂😂😂
Kuzum arkadaşım bununla öğrenmişti gebeliğini silik çizgiyle erkenden o yüzden güvendim bu teste😂
İki günde bir yapacağım koyulaşma olursa anlarız😍

Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorum😃 ama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah🤲🏻🌸 Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 iyilikperisi92 iyilikperisi92 annabelica annabelica @raainbow @mucizeOldu sevdaluk1911 sevdaluk1911 @melek076 @Veziir @Mavimiresl @My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar ❤️
Görüyorum görüyorummmmm 😍 kaç dk. Da çıktı?

Aşklarım iyi geceler durumlar nedir kaç gündür görüşemedik 🤭 ben kendimden bahsediyim çok şükür kalp atışını duyduk rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah ❤️🙏 sizler naptınız bakalım 🥰 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 Childdevelopment Childdevelopment Lale95 Lale95 @Random3 @raainbow @Safiye19 diğer unuttuğum kızçeler 🥰🥰
Yaaa maşallah ne güzel. Güzel haber duymaya hasret kaldik silik cizgi göre göre gebe görmez olduk Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende yumurtlamaya girmek uzereyim az degerlendiriyrouz düzenli değil ben birkac ay korunmayi düşünüyorum bu stresten biraz uzaklaşmak icin

Haklısın canım işte zaten meselede orda yumurtlamadan sonra oldumu olmadı mı diye stresse sokuyorsunuz kendinizi olacağı varsada olmuyor

Dinlenmek istersen dinlen tabi ama gerçekten kafana takmadan akışına bırakmayı dene kuzum
Ya cok yol denedim tamam diyorum bu ay hic takmayacgm hatta adet günüme bile bakmadiigm hesaplamadigim zamablar oldu ama yumurtlama gecince o stres hemen geliyor yeniden

Canim var maşallah. Ama bu testte bu cizgi cok cikiyor umudunu kirmak gibi olmayayim inşallah gebesindir

Günaydın aşko, şükür toparliyoruz düne nazaran bugün bi tık iyi,ateşi,kusması bitdi,bitek ishal kaldi
Dün tüm gün acildeydik tahlil falan derken akşam oldu eve geleli , yatışıni yapıp orda tedavii etdirmemizi soylediler ama istemedik hastane ortami zaten korkuyor çocuk
Hemşireyle eve geldik serumu, antibiotiki diger iğne ilaçlar falan derken bitmiş durumdaydim
İnşaallah iyileşir en kısa zamanda 🤲🏻
Canım çok geçmiş olsun toparlar hemencecik anneciği onu yoğun bakıma alır ☺️ onlara bişeycikler olmasın ya kahroluyor insan. Tırnakları taşa değmesin inşallah

Bende seni yiriiimm😍😍😍❤❤❤
Ayy aşkım gözlerim cok yanıyo boğazımda bi tuhaf yutkunurken sızlıyo sanki bide hasta olmam eksikti oda vursun koyar mi 😂😂😂
günaydın aşkım ❤️ Yaaaa dikkat et daha kötüleşmesin kuzum sende hasta olma aman diyim ya herkes hasta zaten 🥺🥺🥺

Daaannnn yanlış cevap 😂😂 ikizlerim ben 😂😂
Aşko inanır mısın bilmem içimden ikizler geçti ama dün Demgey3 Demgey3 için o tahmin hakkımı kullandım diye farklı bişey söylemek istedim 🤣🤣 kovaların en uyumlu olduğu burç ikizlermiş ama benim etrafımda pek ikizler yok. Seni bulmuş oldum ❤️❤️🥰

Aaa test yapmış bebeğim. Ah nasıl heyecanlanmıyım kuzu ya. İçim bi hoş oldu 😍 ben de kan verdim ama idrarın heyecanı olmuyor bunda 🤣🤣

Back
X