• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen aşko iki günde bir yapıcam inşallah koyulaşma görürüz 🤲🏻🤲🏻😍
Ya resmen rüyamda çift çizgi gördüm kalktım test yapacaktım ben ya dedim yaptım böyle çıktı Allahım hayır etsin🤲🏻🌸
Ben bu rüyayı sürekli görüyorum da uyanmak çok acı oluyor aşko🤣🤣

Günaydın aşko, şükür toparliyoruz düne nazaran bugün bi tık iyi,ateşi,kusması bitdi,bitek ishal kaldi
Dün tüm gün acildeydik tahlil falan derken akşam oldu eve geleli , yatışıni yapıp orda tedavii etdirmemizi soylediler ama istemedik hastane ortami zaten korkuyor çocuk
Hemşireyle eve geldik serumu, antibiotiki diger iğne ilaçlar falan derken bitmiş durumdaydim
İnşaallah iyileşir en kısa zamanda 🤲🏻
Kuzu iyi ki yazdın aklımız oğluşumuzdaydı. Evde psikolojik olarak daha iyi olur çocuk iyi yapmışsınız. Sen güzelce bakarsın ona. İlaçları ve anne sevgisiyle hemen toparlanacak inşallah 🙏🏻❤️

Bende bilmiyorum aşko ilişkiden beş gün sonra diye kendilerine güveniyorlar 😂😂
Ay aynen geçsede tekrarlasam bakalım var mı yok mu anlardık 😂😂😂
İlişkiden 5 gün sonra vücutta beta olmuyor ki aşko. En erken 7.gün salgılanır 🤷🏻‍♀️

Kızzzz sen beni ne etiketlemiyonnnnn :KK67:

Sayafaları karıştiracgaim tutmasa göremiyecemmm deluuu

İnshaAllah daha çok gelişir olmadı boş durmak yok kendin çalışacaksin o zaman arı gibi vizzz vizzzz 🐝🐝ne çabuk unuttun o günleri yavrucummm
Etiketlemicam banane 🤪 sen beni takip et 😎
Ay o eski vızvız halimden eser yok şimdi 🤣🤣🤣

Günaydııınnn aşkolaaar 🌸🥰❤️
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorum😃 ama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah🤲🏻🌸 Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 iyilikperisi92 iyilikperisi92 annabelica annabelica R raainbow M mucizeOldu @sevdaluk1911 @melek076 @Veziir M Mavimiresl My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar ❤️
Ayy aşkoşum bende görüyorum 😍😍😍 ooff çok heyecanlandım ❤❤😍😍

Mucizemmm16 Mucizemmm16 günaydın aşko uyanmışsın. Dün gece izleyemedim senin kedi videosunu. Sabah sabah izledim çok iyi geldi 🤣🤣🤣 bende strese en iyi gelen şey bi sigara bi kedi videosu 😜🤣

Amaan etrafmdakiler aşkoo iyi davransalar şeker yanımıda görürler ben napıyım 😂😂
Bu kovalarda seni çok tatlı buluyorrrr🌸😍😍❤️❤️ günaydınlarr🌸🥰
Yaa kuzumm yaa 😍 günaydın testini gördm gisip incelicem şimdi bi dk😂
Yalan değil de kuzum hafiften değiştirerek anlatıyor olabilirler🙈🙈 Ben görüyorum açıkçası etrafımda da 🤣
Bende değiştiretek anlatcam bi tutsun😂😂
Evet kuzu yaa madem yok gelsin işte, 2 yıl beklemişiz 2 gün bekleyemiyoz 🙈🤣 iyileşemiyorum ya her gün daha kötü oluyorum resmen, ne pis bişeye yakalandım böyle.

Valla biz 3.sezona başladık bebeğim 🤣🤣
Yook o 2 gün beklenmiyor😂

Kızlar bizim de genetik test sonucumuz çıkmış 1 saate gelmemi söyledi doktorumuz. Beta tsh demir b12 için tahlil yaptırıyorum bir de. Sonuçlarımı paylaşıcam benimle ilgilenin 🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 bitliKedi bitliKedi R raainbow M mucizeOldu iyilikperisi92 iyilikperisi92 M Mavimiresl partalina_ partalina_ My_Moonlight06 My_Moonlight06
Ayy Aşkım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin 🤲🏻🤲🏻❤❤❤ bunu herkese sordum aşko sana da sorcam kusura bakma 🤣🤣🤣 genetik testini hangi bölümde yaptırdın bebeğim ?

Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorum😃 ama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah🤲🏻🌸 Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 iyilikperisi92 iyilikperisi92 annabelica annabelica R raainbow M mucizeOldu @sevdaluk1911 @melek076 @Veziir M Mavimiresl My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar ❤️
Ay görünüyor gibi bu kadar erken çıkar mı😍 dur kendimi kaptırmıcam hemen 2-3 gün sonra tekrar yap 😍 inşallah koyulaşır 🥳🥳🥳

günaydın aşkım ❤️ Yaaaa dikkat et daha kötüleşmesin kuzum sende hasta olma aman diyim ya herkes hasta zaten 🥺🥺🥺
Günaydın bebeğim❤❤ ayy aşkım şuanlık iyiyim aman bütün gece yandım atletle falan uyudum 😬😬 çok sıcak bastı gece 🤷🏻‍♀️

Ben görüyoooruuummm görüyooorummm 😍😍 ay gaza gelmiyor muyduk 😁😁

Aşko inanır mısın bilmem içimden ikizler geçti ama dün Demgey3 Demgey3 için o tahmin hakkımı kullandım diye farklı bişey söylemek istedim 🤣🤣 kovaların en uyumlu olduğu burç ikizlermiş ama benim etrafımda pek ikizler yok. Seni bulmuş oldum ❤️❤️🥰
Yaa bilmiyordm benimde kova oldu bak şans işte kimi nerde bulacağımız belli olmuyor😍😍

Askim biraz yogunum bu ara. Bende test yaptim bu sabah negatif regl 2 gün var. Regl bekliyorum insallah pazar yada pazartsi olurum erken olmam. Ama regl agrimda var akintimda kesildi genelde kesilince oluyorum. Yarin sabah kapadokyaya gidiyoruz yarin aksam olmayimda adet adamımın gönlünü yapayim😃🙈
İnşallah olmazsın bebeğim 🤲🏻❤ ooff mis gibi tadını çıkar aşkısı😍😍 ay aman olsan nolcak ya elinde bişey değil ki aşko gönlü için az bi 5 6 gün beklesin bee erimez ya 🤭🤭🤭 hepsine gıcığım geliyo iyi mi🤣🤣🤣

Back
X