• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum şaşkınlığını anlayabiliyorum ama bak bu düşüklerin bu tutunamama sorunları demekki bundanmış öğrenmiş oldun aslında öğrenmesen vakit kaybı olacaktı belki daha çok yıpranacaktın en azından sebebi buldunuz her şerde bir hayır vardır hayrı gör aşko❤️ inşallah tüp bebek ilk denememde tutacak inanıyorum 🥰❤️
Ben de tutunur diye düşünüyorum kuzum sonuçta sperm ya da yumurtalarla ilgili bi problem ya da rahimde bi anatomik problem yok. O yüzden muhtemelen bebiş tutunur ama kesin sağlıklı olma garantisi yokmuş. 16.haftada amniyon falan alıyorlarmış😕 Ama rastgele yöntemle bizim bebenin sağlıklı olma ihtimali biraz zor duruyor. Mecbur tüpe gidiyoruz gibi duruyor pazartesi belli olacak

Suan bende şoktayim🤷🏼‍♀️ Ama bi yandanda sorunun cozulecegi bi durum varmis bunun icinde sevindim. Konus bakalim eşinle durumunda varsa vakit kaybetme
Bakalım maliyeti ne olacak bize kuzum. Normal tüp bebek tedavisinden daha pahalı muhtemelen. Devlet de bi kısmını karşılıyormuş ama bakalım çok merak ediyorum ben de

Ay şuan bende çok şaşkınım 😮😮 hiç böyle birşey beklemiyordum kuzum ama iyi ki erkenden yapmışsınız bu tahlilleri 🤲🏻 Kuzum üzülme herşeyin çaresi vardır tıp çok ilerledi eminim bunlarda çözülür 🤲🏻 Allah’ın izniyle her şey yoluna girer ❤️
İnşallah kuzum🙏🏻İlk kaybımızda yaptırmamız iyi oldu aynen. Yine yaşayıp daha çok üzülmedik. Bilime nasıl hayranım var ya. Olaya bak resmen tüpte yapacaklar bebemizi 🤣

Haydaaaa. Tabii bu her hücrede var anlamına gelmiyor. Şansa kalmış artık yani. Benim doktor da kromozom analizi istedi bizden ama ben yaptırmadım çünkü sonuç böyle çıkarsa zaten tüp bebek yaptıramam. Dolayısıyla ben de Allah'a bıraktım.. bi konuş bakalım kuzum ne dicekler haberdar et bizi
Sen niye tüp yaptırmıyorsun kuzu. Çok mu zor ya ben hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Ben de tutunur diye düşünüyorum kuzum sonuçta sperm ya da yumurtalarla ilgili bi problem ya da rahimde bi anatomik problem yok. O yüzden muhtemelen bebiş tutunur ama kesin sağlıklı olma garantisi yokmuş. 16.haftada amniyon falan alıyorlarmış😕 Ama rastgele yöntemle bizim bebenin sağlıklı olma ihtimali biraz zor duruyor. Mecbur tüpe gidiyoruz gibi duruyor pazartesi belli olacak
Anlıyorum canım haklısın surat asmak yoook olabilecek şeyler bunlar kim bilir hangimizin daha bilmediğimiz sorunları vardır araştırmayınca bilemiyoruz işte bu süreç güzel geçsin inşallah kafanı rahatlat ❤️🥰🌸

Kuzum şaşkınlığını anlayabiliyorum ama bak bu düşüklerin bu tutunamama sorunları demekki bundanmış öğrenmiş oldun aslında öğrenmesen vakit kaybı olacaktı belki daha çok yıpranacaktın en azından sebebi buldunuz her şerde bir hayır vardır hayrı gör aşko❤️ inşallah tüp bebek ilk denememde tutacak inanıyorum 🥰❤️
Tutunur benim civcivim güveniyorum ben ona bütün pozitif enerjimi vereceğim ona 😍🙏🏻 Çok beklemedik çok şükür hamile kalıp öğrendim. Vakit kaybetmeden yapılması gerekeni yapmamız güzel olacak 😌😌

Güzel şeyler söylerler inşallah aşkım 🤲🏻❤ Aşkım şöyle düşün en azından başındam öğrendiniz sorun neymiş tekrar tekrar kayıp vermektense bilmek daha iyi bundan sonrası daha güzel olucak eminim ❤❤ ve suna da inanıyorum ki tüp bebek denemende ilkinde gelicek bebişin😍
İnşallah kuzum öğreneceğiz bakalım biz de nasıl bişey olacakmış😌 güzel dualarınız bana çok iyi geliyor iyi ki paylaşabiliyoruz burada herşeyimizi 😍😍

Sen niye tüp yaptırmıyorsun kuzu. Çok mu zor ya ben hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Yok tatlım ondan değil. Bizim ona ayıracak öyle bir bütçemiz yok. Bir de zaten anneliği tatmışım çok şükür. Allah nasip ederse eder, etmezse çok üstüne gitmek de istemem

Tutunur benim civcivim güveniyorum ben ona bütün pozitif enerjimi vereceğim ona 😍🙏🏻 Çok beklemedik çok şükür hamile kalıp öğrendim. Vakit kaybetmeden yapılması gerekeni yapmamız güzel olacak 😌😌
Heh evet aşko pozitif enerjiii en güzeli en lazım olanı herşey güzel olacak🌸😍🥰

Ya cok yol denedim tamam diyorum bu ay hic takmayacgm hatta adet günüme bile bakmadiigm hesaplamadigim zamablar oldu ama yumurtlama gecince o stres hemen geliyor yeniden
Anlıyorum canım yeni bir şeyler dene nebileyim.coktandir yapmak istediğin ama ertelediğin birşeyler vardır mutlaka bunlarla oyalansan

Günaydııınnn aşkolaaar 🌸🥰❤️
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorum😃 ama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah🤲🏻🌸 Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @iyilikperisi92 annabelica annabelica @raainbow @mucizeOldu @sevdaluk1911 @melek076 Veziir Veziir M Mavimiresl My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar ❤️
Evet canım ben de görüyorum İnshaAllah daha da koyulaşır hadi bakalım ..

Bende bir gün önce kaset test yapmıştım böyleydi sonuç
IMG_20221019_101055.webp

Bugün birde çubuk test yaptım innovita ilk orjinali diğerleri oynadıklarım
IMG_20221021_110123.webp

IMG_20221021_110229.webp

IMG_20221021_110812.webp

Gölgelerin gücüyle yola devam ediyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

partalina_ partalina_ R Random3 Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 annabelica annabelica M Mavimiresl Veziir Veziir Ginnys Ginnys Teach_Mavi Teach_Mavi Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Eklentiler

• IMG_20221021_110229.webp
    IMG_20221021_110229.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 35
Evet canım ben de görüyorum İnshaAllah daha da koyulaşır hadi bakalım ..

Bende bir gün önce kaset test yapmıştım böyleydi sonuç Eki Görüntüle 3148914
Bugün birde çubuk test yaptım innovita ilk orjinali diğerleri oynadıklarımEki Görüntüle 3148919
Eki Görüntüle 3148920

Eki Görüntüle 3148918

Gölgelerin gücüyle yola devam ediyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

partalina_ partalina_ R Random3 Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 annabelica annabelica M Mavimiresl Veziir Veziir Ginnys Ginnys Teach_Mavi Teach_Mavi Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Aşko karnına doğru eğilip bebenin artık yerleşmesi gerektiğini söyler misin 🤣🤣🤣 eridik bittik burda yahu😍😍😍

Sen beni boşver.. ne durumdasın?? Gelen giden yok? Lekelenme durdu? Teste zaten karşıyız 😄😄😂
Az önce etiketledim seni. Ben ve test durumumu görürsun hahahah 🤣🤣

Leken me bitmişti ama dün çok açık renk kırmızı geldi hemen de gitti ondan önceki gece de ilişkide çok rahatszi oldum yarıda biraktim gerginlik ve sanki affederisn hiç yer yok gibiydi çok hassasdi ilk kez böyle.oldum devam edemedim

Back
X