Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eşimde kromozomal bi problem çıktı. Gebelik oluşsa bile düşük olması veya engelli çocuk olma riski yüksekmiş. Sağlıklı gen transferi yoluyla tüp bebek yapılması gerekliymiş. Ege üniversitesine geldim şimdi iki hocamızla görüşeceğim. Bekliyorum bakalım. Nerelere geldi iş çok şaşkınım. Eşimle de henüz paylaşamadım. Bu boyutta bi problemle karşılaşacağımı sanmıyordum gerçekten şoktayım @Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl @iyilikperisi92 @raainbow
Canım çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır inşallah herşey güzel olur

Aşkım böyle bakınca bişey anlamıyorum ya ben prolaktin yüksek değil bi onu biliyorum. Doktorun ne dedi aşkım rahim ve yumurtalıklara bakmışmıydı?

Aşkım ben ovulasyon testlerine devam ama hiç koyulaşacak gibi durmuyor ya sinirim bozuldu bu gün 15. Gün hala silik

Rabbim hiç uğraştırmadan belki kendiliğinden verir bebişinizi her şerde bir hayır vardır aşko. Birisi daha demişti tüp bebek ertelendi o ay hamile kaldım diye inşallah sende öyle olursun 😍 bende düşünüyorum artık ya tüp bebeği kışın kayınvalidemler bizde kalacaklar onlar gittikten sonra başlayacağım. Doktor hastane tavsiyelerine açığım 🤭

Bu enişteler bizi niye salmıyor yaa 😏

Aşkooo geçmişsin tüp bebeğe 😍😍 Mesajını görmüştüm ama yazmaya fırsatım olmadı Allahım inşallah çifter çifter tutar 😍😍 Artık bende geçicem koydum kafaya. Ama kışın kayınvalidemler bizde kalacak onlar gittikten sonra başlayabilirim anca

Bebeğim bu ay bize noluyor anlamadım yaa. Benim de reglim normal değildi çok çok az geliyordu. Bide regl başlamadan doktora gitmiştim folikül var diyordu ya anam o folikül bence reglken çatladı 🤦🏼‍♀️ kız 15.gün oldu hala ovulasyon koyulaşmadı

Gördüm gördüm gördümm😍😍 hangi marka test aşko bu
😍😍Comfort markası aşko arkadaşımda bu testle silik bi şekilde öğrenmişti gebeliğini o yüzden bundan aldım ama inşallah vardır iki günde bir yapcam koyulaşma olursa kan vercem🥰🥰

Kızlar eşimde kromozomal bi problem çıktı. Gebelik oluşsa bile düşük olması veya engelli çocuk olma riski yüksekmiş. Sağlıklı gen transferi yoluyla tüp bebek yapılması gerekliymiş. Ege üniversitesine geldim şimdi iki hocamızla görüşeceğim. Bekliyorum bakalım. Nerelere geldi iş çok şaşkınım. Eşimle de henüz paylaşamadım. Bu boyutta bi problemle karşılaşacağımı sanmıyordum gerçekten şoktayım @Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl @iyilikperisi92 @raainbow
Canım çareler tükenmez sakın üzme kendini herşey Rabbimin elinde konuş bakalım ne diyecekler

😍😍Comfort markası aşko arkadaşımda bu testle silik bi şekilde öğrenmişti gebeliğini o yüzden bundan aldım ama inşallah vardır iki günde bir yapcam koyulaşma olursa kan vercem🥰🥰
Kuşum inşallah koyulaşır Ve sen bebişine kavuşursun sırada bize gelir 🥰🥰 benim de regliye 5 kaldı sizin testleri gördükçe bir yapayım diyorum ama sonra olmaması düşüncesi beni korkutuyor ve yapmıyorum üzülmek istemiyorum çünkü yeniden 😅

Günaydııınnn aşkolaaar 🌸🥰❤️
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorum😃 ama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah🤲🏻🌸 @Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @iyilikperisi92 annabelica annabelica @raainbow M mucizeOldu @sevdaluk1911 @melek076 Veziir Veziir M Mavimiresl My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar ❤️
Ben foto açmadan görüyorum cizgiyiii

Kuşum inşallah koyulaşır Ve sen bebişine kavuşursun sırada bize gelir 🥰🥰 benim de regliye 5 kaldı sizin testleri gördükçe bir yapayım diyorum ama sonra olmaması düşüncesi beni korkutuyor ve yapmıyorum üzülmek istemiyorum çünkü yeniden 😅
İnşallah canım benim aaa ben sabırsızım adet gelinceye aynı şeylere üzülcez teste üzülsek nolcak 😂😂😂

Yok tatlım ondan değil. Bizim ona ayıracak öyle bir bütçemiz yok. Bir de zaten anneliği tatmışım çok şükür. Allah nasip ederse eder, etmezse çok üstüne gitmek de istemem
Anladım aşkım çok haklısın. Çok şükür var bitane yavrun🙏🏻❤️Kafa rahatlığıyla yaparsınız ikinciyi de😍 pıhtılaşma için bari baktırsaydın yalnız en azından onun tedavisi daha kolay

Anladım aşkım çok haklısın. Çok şükür var bitane yavrun🙏🏻❤️Kafa rahatlığıyla yaparsınız ikinciyi de😍 pıhtılaşma için bari baktırsaydın yalnız en azından onun tedavisi daha kolay
O 2 yıl önce yapıldı kuzum, pıhtılaşma var zaten. Hem benim damar problemim de var. O yüzden düzenli coraspin içiyorum. Hamile kaldığımda iğneye de başlıyorum ama yine de düşük oluyor

Back
X