- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.081
Reglin bitişinden itibaren aşko hatta folikül var diye reglin bittiği gün de yaptım testYa değilse aşkım kaçıncı günden itibaren testler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglin bitişinden itibaren aşko hatta folikül var diye reglin bittiği gün de yaptım testYa değilse aşkım kaçıncı günden itibaren testler
Kulun kula ettiği dualar kabul olurmuş aşko öyle içimden geldikçe dua ediyorum ben gibi evlat yolu gözleyenlereAmiiiiiiiiin kuzummmm hepimize isnhaAllahhh en kısa zamanda.. ağzından bal damlıyor![]()
Canım çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır inşallah herşey güzel olurKızlar eşimde kromozomal bi problem çıktı. Gebelik oluşsa bile düşük olması veya engelli çocuk olma riski yüksekmiş. Sağlıklı gen transferi yoluyla tüp bebek yapılması gerekliymiş. Ege üniversitesine geldim şimdi iki hocamızla görüşeceğim. Bekliyorum bakalım. Nerelere geldi iş çok şaşkınım. Eşimle de henüz paylaşamadım. Bu boyutta bi problemle karşılaşacağımı sanmıyordum gerçekten şoktayım @Demgey3Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl @iyilikperisi92 @raainbow
Aşkım böyle bakınca bişey anlamıyorum ya ben prolaktin yüksek değil bi onu biliyorum. Doktorun ne dedi aşkım rahim ve yumurtalıklara bakmışmıydı?
Aşkım ben ovulasyon testlerine devam ama hiç koyulaşacak gibi durmuyor ya sinirim bozuldu bu gün 15. Gün hala silik
Rabbim hiç uğraştırmadan belki kendiliğinden verir bebişinizi her şerde bir hayır vardır aşko. Birisi daha demişti tüp bebek ertelendi o ay hamile kaldım diye inşallah sende öyle olursunbende düşünüyorum artık ya tüp bebeği kışın kayınvalidemler bizde kalacaklar onlar gittikten sonra başlayacağım. Doktor hastane tavsiyelerine açığım
Bu enişteler bizi niye salmıyor yaa
Aşkooo geçmişsin tüp bebeğeMesajını görmüştüm ama yazmaya fırsatım olmadı Allahım inşallah çifter çifter tutar
Artık bende geçicem koydum kafaya. Ama kışın kayınvalidemler bizde kalacak onlar gittikten sonra başlayabilirim anca
Bebeğim bu ay bize noluyor anlamadım yaa. Benim de reglim normal değildi çok çok az geliyordu. Bide regl başlamadan doktora gitmiştim folikül var diyordu ya anam o folikül bence reglken çatladıkız 15.gün oldu hala ovulasyon koyulaşmadı
Gördüm gördüm gördümmhangi marka test aşko bu
Canım çareler tükenmez sakın üzme kendini herşey Rabbimin elinde konuş bakalım ne diyeceklerKızlar eşimde kromozomal bi problem çıktı. Gebelik oluşsa bile düşük olması veya engelli çocuk olma riski yüksekmiş. Sağlıklı gen transferi yoluyla tüp bebek yapılması gerekliymiş. Ege üniversitesine geldim şimdi iki hocamızla görüşeceğim. Bekliyorum bakalım. Nerelere geldi iş çok şaşkınım. Eşimle de henüz paylaşamadım. Bu boyutta bi problemle karşılaşacağımı sanmıyordum gerçekten şoktayım @Demgey3Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl @iyilikperisi92 @raainbow
Kuşum inşallah koyulaşır Ve sen bebişine kavuşursun sırada bize gelirComfort markası aşko arkadaşımda bu testle silik bi şekilde öğrenmişti gebeliğini o yüzden bundan aldım ama inşallah vardır iki günde bir yapcam koyulaşma olursa kan vercem
![]()
Kalk kalk hadi aşko evi boşver doktora git önce aşkısıAşkom ev süpürüp silinecek akşam yemeği yapılacak benim totomu kaldıracak halim yok ya![]()
Ben foto açmadan görüyorum cizgiyiiiGünaydııınnn aşkolaaar
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorumama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah
@Demgey3
Mucizemmm16 @iyilikperisi92
annabelica @raainbow M mucizeOldu @sevdaluk1911 @melek076
Veziir M Mavimiresl
My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar
![]()
Aşkım daha yumurtlamamışsındır belki olamaz mıReglin bitişinden itibaren aşko hatta folikül var diye reglin bittiği gün de yaptım test
YaaaBen foto açmadan görüyorum cizgiyiii
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinTeşekkürler canım şükür bu sabah iyi bi tık iyi gibi uyandi,tedavi etdiriyoruz
Hahaha zorla ilgilenin diyor sen zorlamadan da biz musallat oluyoruz ki zatenKızlar bizim de genetik test sonucumuz çıkmış 1 saate gelmemi söyledi doktorumuz. Beta tsh demir b12 için tahlil yaptırıyorum bir de. Sonuçlarımı paylaşıcam benimle ilgilenin![]()
_Umutlu_Pozitif_ R Random3
Mucizemmm16 @Demgey3 @bitliKedi @raainbow M mucizeOldu @iyilikperisi92 M Mavimiresl @partalina_
My_Moonlight06
İnşallah canım benim aaa ben sabırsızım adet gelinceye aynı şeylere üzülcez teste üzülsek nolcakKuşum inşallah koyulaşır Ve sen bebişine kavuşursun sırada bize gelirbenim de regliye 5 kaldı sizin testleri gördükçe bir yapayım diyorum ama sonra olmaması düşüncesi beni korkutuyor ve yapmıyorum üzülmek istemiyorum çünkü yeniden
![]()
İnsallah pembe olur yaaaPembe görmeden inanamicam![]()
Benim de annem Koç Burcu kuzum nasıl anaç nasıl tatlıdır benim annemYok canim ben koç burcuyum,ama balık burcu kızları severim, çocukluk arkadaşım var o da balık burcu,o yüzden ayrı bir degerlidir benim için balıklar![]()
Anladım aşkım çok haklısın. Çok şükür var bitane yavrunYok tatlım ondan değil. Bizim ona ayıracak öyle bir bütçemiz yok. Bir de zaten anneliği tatmışım çok şükür. Allah nasip ederse eder, etmezse çok üstüne gitmek de istemem
O 2 yıl önce yapıldı kuzum, pıhtılaşma var zaten. Hem benim damar problemim de var. O yüzden düzenli coraspin içiyorum. Hamile kaldığımda iğneye de başlıyorum ama yine de düşük oluyorAnladım aşkım çok haklısın. Çok şükür var bitane yavrunKafa rahatlığıyla yaparsınız ikinciyi de
pıhtılaşma için bari baktırsaydın yalnız en azından onun tedavisi daha kolay
Hıhhh aynı benBenim de annem Koç Burcu kuzum nasıl anaç nasıl tatlıdır benim annem![]()
haklısın kuşum bende regl olmazsam 29 ekimde yapıcamİnşallah canım benim aaa ben sabırsızım adet gelinceye aynı şeylere üzülcez teste üzülsek nolcak![]()
Ah kıyamammmm ben seni çok seviyorum kuzu deme öyle. Reytingin düşünce hemen arıza yapıyosunYeter artık be herkes balık kova seviyo yetti amaakıskanıyorum
![]()