- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.381
Yok beybi erken test yapmaya karşıyım benGeçmiş olsun kuzumtest yaptın mii
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok beybi erken test yapmaya karşıyım benGeçmiş olsun kuzumtest yaptın mii
![]()
Yumurtlama sonrası 12 gün geçmiş ve buna göre bata 2 gün kalmış oluyor aslında gecikmiş olmuyorsun.. yani daha erken İnshaAllah bebiş vardır canım bence şu bir kaç gün geçsin adet olmazsan güzel olacak İnshaAllah..Valla ben cok az da olsa belirtileri yaşadım
8/9/10 ekim de yumurtlama 11 ekimde de salı günü de catlama oldu
Catlama sonrası bugun / 11 ci gün
En son adet tarihim 21 Eylül
Gecen ay 2 gğn erken oldum
Bu ay da geç yumurtladım
Bat geçti
Ama yumurtlama geç ondna dolayı demi
Peki sna bişi danısıcöa biz catlamdannberi ilişki yapmadık acıckasıYumurtlama sonrası 12 gün geçmiş ve buna göre bata 2 gün kalmış oluyor aslında gecikmiş olmuyorsun.. yani daha erken İnshaAllah bebiş vardır canım bence şu bir kaç gün geçsin adet olmazsan güzel olacak İnshaAllah..
Sen bir ara lekenemem oldu dedin o noldu geçti değil mi ?
Bende beklıyorum kız yarın yapcam ben canoYok beybi erken test yapmaya karşıyım bentermometreyi de atdim geçen aydan
mecbur bekliycimm
![]()
Hadi insallah kzuum bende saldım gitti valla artık yorulmusumYok beybi erken test yapmaya karşıyım bentermometreyi de atdim geçen aydan
mecbur bekliycimm
![]()
İstersen yarın yap ama erken olabilir canım henüz bat geçmeden yapma taraftarı değilim ben ama.sen eşinin test vermesini istiyorsan siz onu halledin canım aradan çıksın o ayri mesele.Peki sna bişi danısıcöa biz catlamdannberi ilişki yapmadık acıckası
Perhiz oldu diyorjm yarın test yapsam hamılelık negatif çıksa ılıskıye girsem eşimin asılama ıcın test vermesin için hazırlık olsun diye sence ?
Leke var söyle
Bence o leke akıntı ve ben ped de kahve gibi görüyorum o akıntı da adet akıntısı
Dün ayağıma vurdu agrı
Zaman zaöann sağ tarafım agrıdı gecen haftanın basımda da basım dondu
Aslında ben ara ara tüm belirtileri yasamısım sma gebeliğe de yormadım
Bakalım beklıyorum işte
Hımm 2 gün sonra He batım öyle ku diyosun
İşte ben en son 21 Eylül de olunca öyle sanıyorum![]()
İnşaallah canim hakkimizda hayırlı neyse o olur inşaallahHadi insallah kzuum bende saldım gitti valla artık yorulmusum![]()
Hadi çift çizgili testini bekliyorumBende beklıyorum kız yarın yapcam ben cano
Ne kadar güzel soyledinİstersen yarın yap ama erken olabilir canım henüz bat geçmeden yapma taraftarı değilim ben ama.sen eşinin test vermesini istiyorsan siz onu halledin canım aradan çıksın o ayri mesele.
Akıntı olabilir kahve olabilir şakir şakır kanama bile olabilir ilk 3 ay için normal.. Sabredebilrisen bekle derim gebelik ihtimalin yüksek yumurtlama olmuş çatlamış değerlendirmiş son üstüne üstlük belirtilerinde olmuş olmayadabilir di..
İnshaAllah gebesindir Rabbim aşılamaya gerek birakmaz mujdemi alırız İnshaAllah amiiiiiiiiin
Evet canım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur
Bende senden beklıyorum CanoooooHadi çift çizgili testini bekliyorum![]()
Tabi mutlaka bekliyorum haberini sende sağol canımNe kadar güzel soyledincok sagol tamam cano yarın ben test için sperm testi için boyle bi yol izlciem cunku adet olmadan ılıskıye girmem lazım
İns hamıleyimdşr nediyşm ki bu Ay da herseyi cok guzel yaptkm
Vitmsınelr doktor yumurta kontrolleri ovualsyonn
Hatta söyle soyliyim ılk defa tişi takıp ederek adma akıllı ovulasyon yaptım son ayımız dıye
Bakalım hayırlısı
Sana haber veririm kuzum cok sagol
İnsallah yok hazırım ya herseye aşılamaya hazırım artık ne olacaksa olsun hersey Allah DNA ben elimden gelenı yaptımTabi mutlaka bekliyorum haberini sende sağol canım
Şunuda unutma herşey süper değerlendirmiş olsa da hiç bir sorun olmasada tutma şansı herzaman %20 lerdedir bu yüzden eğer olmazsa sakın kendini kötü hissetme gerçekten nasib meselesi inshallah güzel haberini alıcaz![]()
Amin amin amin Allahım herkese versin niyetimiz ikinci alarm da gelsin alarmlar kardeş olsunAllah herkese öyle bi alarm versinÇocuk varsa uyku yok tabi kuzum anneler uyuyabilir mi hiç
![]()
Ay hadi inşallah yaaaTabii ki de ereceğiz, bak görürsünüz bu ay hamile dolacak buralar![]()
Günaydın bebeğim ❤Günaydın çiçeklerimdiye diye 1 gün erken geldi benimkiler
![]()
Mucizemmm16 yeni batı 16 Kasım yazabilirsin, vatana millete hayırlı uğurlu olsun
![]()