- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.361
Yav heheHahah bak doğru dedinsakin ol bebeğim bunlar hep astrolojiden yoksa biz kedi gibi insanlarız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav heheHahah bak doğru dedinsakin ol bebeğim bunlar hep astrolojiden yoksa biz kedi gibi insanlarız
![]()
Hoşlar gelmiş seninkilerGünaydın çiçeklerimdiye diye 1 gün erken geldi benimkiler
![]()
Mucizemmm16 yeni batı 16 Kasım yazabilirsin, vatana millete hayırlı uğurlu olsun
![]()
Günaydin canim, inşaallah adet olmazsin hamilesindirKzlar size bısı anlatıcam bana akıl verin
Dün kına gecesinden döndük eve gidiyoruz
İşte cocuk konusu açıldı
Benım tedavi göreceğimi kendi aılem bıliyor
Tabiiki de eşimin aılesı bilmiyor
Bende 4 gorumce var kaynanan yok vefat etti
Eşim asılama olacağımı babasına soylemıs
İkimizde de sorun yok demiş
Bende neden söyledin yA gidip onlara söylerse dedim
Ben söylersem asla soylemez dedi
Biraz vidden eşimden de cekınırler eşim tek erkek
Benım zoruma gitşt ya ogrenmesını istemezdim ağladım kötü oldum valla
Ne zor bişi miş şimdiye kadar tedavi olcam diye hiç üzülmezdim ama dün söylediğini duyunca aglamayanbasladım istemsizce
Cok zoruna gitti
Babası da ben olmeden oğlum çocuğunu göreyim demiş
Babası doğum günüm de aramadı diye nu arada 2 aydır gitmıyorum onlara
İnsan bu durum sa bile tekngelinini aramazmı
Neyse öyle işte bunarada adet de olmadım
ulan inş hamıleyimdşr
Ama kızlar eğer gidip söylerse gorumceleıme
Ve birinden duyarsam
Ve ımalı şeyler söylerlerse
Hepsini yakarım
Eşimde bunu cok iyi
Biliyor
Allah herkese öyle bi alarm versinAh keşke evde küçük bir alarm var kurmasam da o uyandırıyor4.5 yaşında oğlum var ellerinden öper şak diye uyandı hain sabahın köründe uyandırdı
listeye uyacağız bak
![]()
Yawrum görümcelerim de cok istiyor hala olmaz onların da anlıyorumGünaydin canim, inşaallah adet olmazsin hamilesindir
Beybi sen hiç kimseden beklentilerin olmasin,ama niye beni tebrik etmedi,hasta oldugumda gelmedi falan yoksa çok üzülürsün,ben 9 yıllık evliyim ilk yıllarda ögle gereksiz şeyler yüzünden kendimi çok yıpratdim mi ama sonunda ögrendim ki değmezmiş
Bebek meselesine gelince ögrenirlerse öğrensinler kendi ailen biliyosa onlarında bilme hakkı vardır
Eşin sana annenlere niye söyledin diye kızsa bagirsa çağırsa nasıl kötü olurdun?o yüzden rahat ol kendini strese sokup hormonlarini alt üst etme
Yufka mi açiyo yine sabahin köründeKız nerdesiiiinnn_Umutlu_Pozitif_
Haha valla bilmiyorum belkideYufka mi açiyo yine sabahin köründeya daaa test yapmiş pozitif görüp kan vermeye gitmiş
![]()
Anladim canim,yapa bildigin kadar boş vermeyi dene, çok faydasini görüceksinYawrum görümcelerim de cok istiyor hala olmaz onların da anlıyorum
Biz evlendikten somra 4 ü ile 2 yıl küstük
1 . 5 yıl oldu barışmalı aramız şyi ama samımı değilim ben çalışan bi bayanım zaten
Aynen başlarda bende kendımı cok yıprattım bu konular için somra saldım bu salmış halım
Kendıleri bilir onkadar emek veriyorum
Ta Mart da çatlatma iğnesi yaptırıcam
Görümcemın biri aradı benı
Konuşuyoruz durduk yere salak
Sende miyop kist mi bar dedi ?
Ne alaka dedim o sıra da da ılk defa catlatma iğnesi yaptırıcam o kadar kötü olmustum ki
Valla onlar umurumda değil benım ne kadar uğraştığını esım bılıyor bu çocuk meselesi için bana bi tane imada bulunamazlar cesaret ister yürek ister
İns adet olmam kuzum
Leke gibi olmus zaten gene ped takmıştım
Akıntı da olabılır bu
Sen nasılsin Safişim? kızın nasıl?Haha valla bilmiyorum belkideay inşallah positif çıkar
![]()
Aynen bakalımAnladim canim,yapa bildigin kadar boş vermeyi dene, çok faydasini görüceksin![]()
İnşallah bakalım güzel haberler bekliyoruuzBu ayki yaşadığımdan sonra bu kararları aldım kendimeradikal kararlarım ve bu ay umut ediyorum ki uyacağım bütün takipleri bıraktım gelişine ekşın yaşayıp sonucunu bekleyeceğim inşallah uyarım amin
![]()
Bende kızımda hastayız ya kızım yine ateş boğaz ağrısı benimde kulaklarım çok ağrıyor bir sürü ilaç yazdı doktorSen nasılsin Safişim? kızın nasıl?
Rabbim acil şifalar versin canim, inşaallah çabuk iyileşirsinizBende kızımda hastayız ya kızım yine ateş boğaz ağrısı benimde kulaklarım çok ağrıyor bir sürü ilaç yazdı doktorbugün iyiyiz biraz. Sen nasılsın kuzucum
![]()
Rabbim acil şifalar versin canim, inşaallah çabuk iyileşirsinizBende kızımda hastayız ya kızım yine ateş boğaz ağrısı benimde kulaklarım çok ağrıyor bir sürü ilaç yazdı doktorbugün iyiyiz biraz. Sen nasılsın kuzucum
![]()
Yumurtlama ne zaman oldu canım?
Geçmiş olsun kuzumRabbim acil şifalar versin canim, inşaallah çabuk iyileşirsinizşükür bizde toparliyoruz oğlum hastaydi kaç gündü,bu gün daha da iyi
Adetin 25 günü mide ekşimesi ve bulantim var acebami diyorum![]()
Valla ben cok az da olsa belirtileri yaşadımYumurtlama ne zaman oldu canım?
Bunu bugün mü yaptın ? T çok silik ama sonradan değerler arttıkça koyulaşır. Belirtilerin filan varmı ?