Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu markası bebetime eczası kız iyi bi marka dedi bana kimse inammıyor asko var dımı bende gördüm
Var aşko açıkça yeri belli kaç dakika sonra çektin bunu şuan kimseye söyleme bekleee iki gün sonra tekrarla koyulaşırsa kan ver bence🥰🥰 hahahaha kaset test yapıp elemdim diyordun bide ahahahah😀😀😀

Var aşko açıkça yeri belli kaç dakika sonra çektin bunu şuan kimseye söyleme bekleee iki gün sonra tekrarla koyulaşırsa kan ver bence🥰🥰 hahahaha kaset test yapıp elemdim diyordun bide ahahahah😀😀😀
Valla yaptım bi 10 dk sonea hatta bence daha da at cunku testin içine girdim nerdeyse
Eşim yok diyor ben var diyorum mac izliyor arasına giriyorum
Derken sonra size attım vardı inandım abi bar dimi FB golf attı😂😂😂😂😂 evi inlettik ins Buda goldür 😂😂😂😂👶🏻👶🏻👶🏻🐣🐣🐣🐣

Bence herkeste çıkmaz daha dört gün var arkadaşımın erken gebelik testinde bile silik çizgiyle öğrendik dört gün kala zaten dört gün kala kasette çıksaydı erken gebeliklere başvurmazdık😀😀😀
Yaaa aşkım inşallah dediğin gibi olur da burda güzel haberler paylaşırız yoksa da yapacak birşey yok da tabii ki insan üzülüyor 🥰

Aşkolar uyumuşuz bu saate kadar 😳bi ara sabah uyanmıştım ben ama geri uyumuşum anlayamadım eşimde hiç uyanalım dememiş😂😂😂
Şimdi test yaptım bekledim cevap vermek için o yüzden 😂testimde pek bi değişiklik yok sanki dimi 🙈 @raainbow @Ginnys iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Mavimiresl
@bitliKedi
Bir ben yazmamışım oda ıırahatsuz etmemek üçünnn :KK48:

Evet kuzum aynı gibi bir değişiklik yok henüz ne zaman yaptın bir gün önce sanki değil mi

Kuzu markası bebetime eczası kız iyi bi marka dedi bana kimse inammıyor asko var dımı bende gördüm
Aşko bende gördüm silik çizgiyi inşaallah hamilesin😍🤲🏻eşini yolla erken gebelik alsın sabah ilk idrarla yap ve at buraya bakalım
Bebetime yanlış çikartdigi oluyormuş burda çok olmuş öyle 😑😑

Aşko süt sevilmez miiğğğ diyorum ve sor bakalım ben ne zaman içmişim en son hatırlamıyoring 🤣🤣 ayy aşkım o zaman bebişten yanıyo miden diyorum 😍😍
Yok canim sütün kokusu bile öğürmeme yetiyo
Bi tek muzlu süt severim😋😋😋 onu da yazda buz gibi içerim lıkır lıkır😋😋

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 39
Back
X