- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.641
Yeniden bagira bilirsinizzzz gooooll diye![]()

Valla heveslensek mi analamdım gölge var sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeniden bagira bilirsinizzzz gooooll diye![]()
Benide etiketle mutlakaAhahahah aşko onun 4 gün kalmıştı benim daha 7 gün var adete yarın 6 pazartesi 5 gün kalıyor yarın koyulaşma olursa pazartesi kan vercem inşallah![]()
Silik görüyorum kuzum
Ayy olsa da içsem şimdiAyy aşko onu bende çok severim ve öyle içerim harikaa![]()
Ben de uyumamak için elimden geleni yaptım inanki bir kaç gündür gündüzleri böyleyimVar bence çünkü ilk bu testler geriden gelenler böyle minnacık etkiler olduğunu için böyle çıkıyor bence sen hamilesin artık net yani bence belkide o nedenle uyudun bende çok uyudun ama eşini bilemem onlarda etkileniyor kuzum tuaf bir şekilde benimki benimde midem bir tuaf dediği bile oldu yani düşün artık sen teste devam Allah’ın izniyle geliyor gelmekte olan.benim başlarda böyleydi yarında mesela bir tık olur ama asıl Yanyana koyunca anlıyorsun artışı o nedenle testlerini atma sakın bu sıra özellikle öyle daha iyi anlaşılıyor
Onun baya belırgın ama asko benımkıne göre hadi ta masalllah ya darısı basımıza kızVar var bende gördümiyilikperisi92 aşko bak bi görüntü atıyorum arkadaşımın gebeliğini bata 4 gün kala bu silik çizgiyle öğrendik aynı gün kan verdirdik 18 çıktı atıyorum arkadaşımın testini çok şükür geçen hafta keseyi gördük
![]()
Tabiki aşko sabah test yapıcam tekrar etiketlerimBenide etiketle mutlaka
Askim bunun icini ac oyle cek resmi at bende gordum
Kuzu valla golge var sadece yASilik görüyorum kuzum
Anaaa benim fotografimin sende ne işi varBen de uyumamak için elimden geleni yaptım inanki bir kaç gündür gündüzleri böyleyim
Eki Görüntüle 3149562
Ay anca kendime geldim. İyiki cocuklari getirmemisim cok soguk burasıTabiki aşko sabah test yapıcam tekrar etiketlerimbu arada kaçta uyanırım bilmiyorum merakta kalmayın
![]()
Kız olsun tüm gün içip içip işemişsinKuzu valla golge var sadece yA
AnnaBen de uyumamak için elimden geleni yaptım inanki bir kaç gündür gündüzleri böyleyim
Eki Görüntüle 3149562
Ay MashaAllah eniştemiz çok düşünceli Allah başından eksik etmesin kuzum İnshaAllah ikinci kez anne baba olacaksınızKızlar çok ilginç bir gelişme oldu. Bugün sabah ne alakaysa sünnetten konu açıldı. Eşim de derin bir iç çekti bi de oğlum olsaydı diye. Sonra kendiliğinden dedi ki "aşkım okullar tatile girsin de biz de tüp bebek deneyelim artık" dedikışı atlatatlım Adana'ya gidip gelmen zor olmasın, hem annende kalırsın o süreçte dinlenirsin o yüzden tatilde yapalım" dedi. Çok şaşırdım çünkü son seçenek bile değildi özellikle eşim için. Sevindim de tabii. Hani en azından 6 ay yine deneyeceğiz. Zaten bir çocuğum var kafasında olmamasına da ayrı bi mutlu oldum ne yalan söyliyim
![]()
Miratech mi bu? Beni hic yaniltmadiOnun baya belırgın ama asko benımkıne göre hadi ta masalllah ya darısı basımıza kız
Bu testi 35 TL aldım nöbetçi eczaneden
Askim hastamisin yoksa gecmis olsun. Bu arada ben regl olmadimAnnahastayım bi kız ya
aynı bende böyleyim aşko gebe değilim ama valla böyle şapşal gibiyim
![]()
Aşkım daha küçük demekkiKuzu valla golge var sadece yA
Bende gebemiyim belli değil ama yok böyle yorgunluk boyna yatasim var çok acayip bir şey yaAnnahastayım bi kız ya
aynı bende böyleyim aşko gebe değilim ama valla böyle şapşal gibiyim
![]()
Evet baby miratechMiratech mi bu? Beni hic yaniltmadi