- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.661
Askim bunun icini ac oyle cek resmi at bende gordum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askim bunun icini ac oyle cek resmi at bende gordum
Bat ne zamandiAskim hastamisin yoksa gecmis olsun. Bu arada ben regl olmadim
Aşko regli olmamana müq. Diyorum harika pörfectAskim hastamisin yoksa gecmis olsun. Bu arada ben regl olmadim
Valla ben kara cahil ondan mu oluyor oha bısı daha ogrendımKız olsun tüm gün içip içip işemişsintabii ki gölge çikicak
sabah ilk idrar yapsaydin net görürdün pembeyi
Testi çizmişsin galiba burda bişey anlamadim ben_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl
Mucizemmm16
miraclebeyb
Lale95
My_Moonlight06 B balbadem1 diğer canlarım hele boyle de bakın
Aynen kuzum Ondan 35 TL idiMiratech mi bu? Beni hic yaniltmadi
Bat ne zaman kuzum vallahi var cizgiii_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl
Mucizemmm16
miraclebeyb
Lale95
Kız kim küçük ay tğylerim diken diken olduAşkım daha küçük demekkikeşke yarın yapsaydın
Aşko seninki kuruyunca daha net görürsün bide senin bu çok seyrelmiş idrarın sonuçta canısı iki ayrı test iki ayrı marka silik çıkarmış yanılamaz sende silik olmaz diyorsun erken gebelik testleri adet günü öncesi zaten silik gösteriyor biz boşuna mı siliklere seviniyoruz burda deli mi diyorsun sen bize ahahahaOnun baya belırgın ama asko benımkıne göre hadi ta masalllah ya darısı basımıza kız
Bu testi 35 TL aldım nöbetçi eczaneden
Bat ne zamandi ki?ayy hamişmi yaa M MavimireslAşko regli olmamana müq. Diyorum harika pörfectyok aşkım değilim ama çok halsizim ya sersem gibiyim
sen napıyosun nasıl geçiyo ben sana gebesin diyorum inanmıyosun
![]()
Bence sende gebesin bu ay turnayı gözünden vuruyoruzBende gebemiyim belli değil ama yok böyle yorgunluk boyna yatasim var çok acayip bir şey ya
Nsıl kuzum anlaamdmm vallla dur atıyorum üstün de şeffaf bısı bar çıkarımTesti çizmişsin galiba burda bişey anlamadim ben![]()
Anaaaa lannnn ben burda bir çizgi goruyommm ya gizzz
Kuzu. Bat geçti 21 ekimdi ama geç yumurtlama vardı bu ay bu çizgi değil yA golge kızBat ne zaman kuzum vallahi var cizgiii![]()
Kimin küçük olduğunu şu kıza açıklayınKız kim küçük ay tğylerim diken diken oldu![]()
Aşko seninki kuruyunca daha net görürsün bide senin bu çok seyrelmiş idrarın sonuçta canısı iki ayrı test iki ayrı marka silik çıkarmış yanılamaz sende silik olmaz diyorsun erken gebelik testleri adet günü öncesi zaten silik gösteriyor biz boşuna mı siliklere seviniyoruz burda deli mi diyorsun sen bize ahahaha![]()
Evet evet görüyorum gölgeyi erken gebelik mi bu canım_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl
Mucizemmm16
miraclebeyb
Lale95
Nasıl yaaaa eeee hani nerde testiiinnnAskim hastamisin yoksa gecmis olsun. Bu arada ben regl olmadim
Aşkım bat geçti sanırım onun M Mavimiresl aşko ne zamandı beklenmeyen adet tarihiBat ne zamandi ki?ayy hamişmi yaa M Mavimiresl
Valla cano ben yarın yapıcaktım kaset yaptım golge gördük kızlarla sonea gitttik erken aldıkAnaaaa lannnn ben burda bir çizgi goruyommm ya gizzz