- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.841
Evet aşko doğruymuşYine benim tahminlerim doğru çıkmış![]()
Mucizemmm16
Ayyy aşko çok yorulmuşsundur tabi kıyamam kız sana yat dinlen sabah kahvaltısı var daha bu işin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aşko doğruymuşYine benim tahminlerim doğru çıkmış![]()
Mucizemmm16
Ayyy aşko çok yorulmuşsundur tabi kıyamam kız sana yat dinlen sabah kahvaltısı var daha bu işin![]()
Hepinize ediyorum yine ederim avakadoyu netleşmeden yemelisin ve netleşmeyle devam etmelisin bu progestron iğnesi varya ona gerek kalmıyor avakado yiyenlerde çünkü doğal üretiyor ve şimdi çok hafif çıkmış belli tutunacak çabalıyor sende bir el atki yatağı kalınlaşsın sağlam tutunsun.Amin inşallah Allah razı olsun
Benım 8/9/10 ekim de ucu de koyu cızgıydı yumurtlama ve ust üstte değerlendırmıştim
Bide catlama günü değerlendırıdm o kadar
Tamma daha cok netlessın avokado yicem tavsiyelerin için cok sagol ya hepsını not ettim şimdi dua et bize ins o çizgiler doğrudur sen hamılesın kabul olur![]()
Görmese bile test yapar tahlil alır muayene eder bazen çıkmaya biliyor sende testteKuzum olurmu testlere baksana doğru dürüst çizgi yok ne görecek daha bisye göremez ki.. bir hafta daha geçsin öyle giderim
Aşko çok severim kayınvalidemi kayınbabamıAhahahaolsun aşko büyükleri sevindirmek güzeldir
tamam gidince dön bize şimdi yat uyu dinlen
![]()
Ahahah aşko misafiri çok severim hele ki kafamızın tuttuğu kişileri ağırlamayı çok severimSizin misafir aşkınız beni benden aliyo neyseki tatiiillllneyse iyi olda kuzum ❤❤
yat dinlen bebeğim ❤❤
![]()
Valla benimde uykum geldi ama heyecandan uyuyamıyorum bir sabah olsa diyeAşko çok severim kayınvalidemi kayınbabamıkayınvalidem ile arkadaş gibiyiz kızı gibiyim ondan dolayı hiç gözüme gözükmez ama çok yoruldum ay bu ara çok yoğundu
hala uyumadım aşko
sen ne yaptın aşkım
![]()
Gidicem kuzum biraz daha beklicem sadece ..Görmese bile test yapar tahlil alır muayene eder bazen çıkmaya biliyor sende testte
Tamam kuzum kendine dikkat et olur muGidicem kuzum biraz daha beklicem sadece ..
Oohh gönder yat bebeğim sefan olsunAhahah aşko misafiri çok severim hele ki kafamızın tuttuğu kişileri ağırlamayı çok severimamaaa ekşınlı günlerde uzun oturduklarında istemsiz geriliyorum ya
ay valla pazartesi kocayı gönderip gün boyu yatcam
sen ne yaptın aşkitom
![]()
Ben yemeğe başladım bile bir kaç gündür Avoca for evaaaaaa babyyyyHepinize ediyorum yine ederim avakadoyu netleşmeden yemelisin ve netleşmeyle devam etmelisin bu progestron iğnesi varya ona gerek kalmıyor avakado yiyenlerde çünkü doğal üretiyor ve şimdi çok hafif çıkmış belli tutunacak çabalıyor sende bir el atki yatağı kalınlaşsın sağlam tutunsun.
Ahahaha öyle oluyor dimi insan otur otur ağrıyor bağdaş kur uyuşuyor katla yine ağrıyor uzatsan dizaltları gergin durmaktan ağrıyor en güzeli yatmak ben oturmayı hiç sevmem hemen uzanır vaziyete geçerimOohh gönder yat bebeğim sefan olsunben sizden daha çok geriliyorum burda
uzanıyorum bebeğim napayım bütün gün tünemekten bacaklarım ağrımış
bide kendime doğru katlar otururum bacaklarımı ben çok ağrımış beee
![]()
Ayy aynen aşko tam olarak öyleAhahaha öyle oluyor dimi insan otur otur ağrıyor bağdaş kur uyuşuyor katla yine ağrıyor uzatsan dizaltları gergin durmaktan ağrıyor en güzeli yatmak ben oturmayı hiç sevmem hemen uzanır vaziyete geçerim![]()
Her insanın rahat ettiği bir oturuş şekli vardır aşko hemen bir sandalye almalısınAyy aynen aşko tam olarak öyleoturuken ayaklarımı hiç uzatamam rahat etmiyorum uzansam uykum geliyo diye uzanamıyorum
sandalyede oturmaya bayılırım orda da bacaklarım katlı oturuyorum koltuk batar bana genelde
ama evde sandalyemiz yok neden rahatsız olduğumu buldum aşko aylar sonra
taşınırken almamıştım artık ahları gitmişti vahları kalmıştı canım sandalyelerim
![]()
Bencede almalıyımHer insanın rahat ettiği bir oturuş şekli vardır aşko hemen bir sandalye almalısınbende sandalyede oturacaksam bir ayağımı altıma alırım rahatlık ya önceliğim bu ahahaha
![]()
Ruh hastayız biliyorum kompleceBencede almalıyımHeh aynen aşko bi ayağımıda yukarı çeker katlar otururum
asla dümdüz oturamam
![]()
EveettRuh hastayız biliyorum komplece
Aşko heyecandan uyuyamıyorum sigara içmek istemiyorum ama heyecandan uyuyamayınca içesim geliyor yada bişeyler yiyesim var gece gece yemek istemiyorum of ben napıcam![]()
Yok sigara içmedikçe yerine bişeyler yiyesim geliyor öyle her fırsatta yersem olmazEveettYaa kıyamam bişeyler ye aşkım canın istiyosa ❤❤
Bende uyuyorum aşkım iyi geceler ❤❤Yok sigara içmedikçe yerine bişeyler yiyesim geliyor öyle her fırsatta yersem olmazneyse aşko en iyisi ben uyumaya çalışayım öpüyorum sabah güzel haberlerle gelirim inşallah görüşürüz
yine geç kalkabilirim merak etmeyin gelcem
![]()
Evet kuzuKuşum By erken gebelik testi dimi
BekliyoruzAşkolar bende regl olmazsam eğer 26 sında testimi buraya atıcam siz görüyonuz belki vardır ben görmüyorumdur![]()
iyilikperisi92
_Umutlu_Pozitif_
My_Moonlight06 @Lale95 ve diğer kuzular