Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepinize ediyorum yine ederim avakadoyu netleşmeden yemelisin ve netleşmeyle devam etmelisin bu progestron iğnesi varya ona gerek kalmıyor avakado yiyenlerde çünkü doğal üretiyor ve şimdi çok hafif çıkmış belli tutunacak çabalıyor sende bir el atki yatağı kalınlaşsın sağlam tutunsun.
Günaydın
Tamam aldırayım eşime şimdi
Adet olacakmışım gibi his var ama olmadım
Bu arada test de çizgi netlesmıs 🥹🥹
Ne guzel yazmışsın 😇

Günaydın kızlar
Kızlar testlerim son durumu
Sabah bu haldelerdi
Sonra yarım saat önce boyle adet olacakmışım gibi oldjm tuvalete gittik ayıptır söylemedi baya peçete altım baktım baktım baktım baktım
Açık pembe geldı
Sonra tekrar baktım gelmedi
Yerleşme felan mıdır analamdım
Testler de belırlesmıs ama
Bı ıkı saate benım durumum belli olur

Eklentiler

• 6DD55F2D-4C2B-4C09-B93F-2867745A0640.webp
    6DD55F2D-4C2B-4C09-B93F-2867745A0640.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 62
  • DFF843F8-E6DA-4695-98F8-E9A06281470B.webp
    DFF843F8-E6DA-4695-98F8-E9A06281470B.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 64
Günaydın kızlar
Kızlar testlerim son durumu
Sabah bu haldelerdi
Sonra yarım saat önce boyle adet olacakmışım gibi oldjm tuvalete gittik ayıptır söylemedi baya peçete altım baktım baktım baktım baktım
Açık pembe geldı
Sonra tekrar baktım gelmedi
Yerleşme felan mıdır analamdım
Testler de belırlesmıs ama
Bı ıkı saate benım durumum belli olur
Kuzum günaydın ben ilk fotoda gördüm çok ince ama bilemedim ki gerçi adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı diyorlar bence sende bekleyeceksin biraz gibime geliyor hoş senin bat da geçti kan mı versin kafan netleşse

Üzüldüm istersen bekle sökülmez belki belli olmaz hepimiz gördük çizgini kanama çoğalırsa bile bence kimyasaldır yat bol bol ağrın olabilir ağrı falan yoksa zorlama kendini yinede temkinli ol
Valla sokuldum yA baya gelıyor yine bi takip ederim ama cok sağolasın vallla ılk defa boyle oldu bana bide erken gebelik de cıktı
Bende direk gördüm
Hayrlısı
Bugun bi takip edeyim
Olmadı carsamba randevu alcma
Asılama için

Bu testleri üretenlere burdan selam olsun😄😄😄
Ama o markanın çok duydum namını kuzum yalancı çizgi konusunda boşver nasip değilmiş aşılamada inşallah gönlünden geçen gibi olur❤️🥰🌸🐣🤲🏻
Neyse tecrübe olmus oldu He almam bi daha onu 😂😂
Aynen cano carsmaba gidicem doktora

İşte bu zorla görünen çizgiler o yüzden tatmin etmiyor beni hiç. Olsun kuzucum, sağlık olsun napalım yola devam 🙏
Yola devam cano kozlara carsmaba demişim prdon salı gidşyorjm doktora başlıyoruz kuzummmmm biraz kötü oldjm da dışarı çıktık şimdi iyiyim oh be 😂

Valla sokuldum yA baya gelıyor yine bi takip ederim ama cok sağolasın vallla ılk defa boyle oldu bana bide erken gebelik de cıktı
Bende direk gördüm
Hayrlısı
Bugun bi takip edeyim
Olmadı carsamba randevu alcma
Asılama için
Hayırlısı olsun eninde sonunda kavuşursun evladına her ay yeni bir şeye dikkat ediyoruz ve daha iyiye gidiyor gün gün bedenimiz buna alışıyor ve sonra oluyor eminim ki olacak dinlen şimdi

Back
X