- 15 Mayıs 2022
- 3.570
- 2.915
- 83
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #26.301
Valla bilmiyorum neden böyle oluyo bekleyeceğim bakalımBugun biraz daha net hadi hayirlisi olsn bakalim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bilmiyorum neden böyle oluyo bekleyeceğim bakalımBugun biraz daha net hadi hayirlisi olsn bakalim![]()
Bebeğim bence de artık bir kan ver Kafan netleşsin sen de en azından sitresi olmazsın daha fazlaGünaydın aşkolar böyle olmayacak bu silikler benim sinirimi bozdu daha çok netleşmesi gerekiyordu diye düşünüyorum test yapalı 4. Gün oldu bugün bata 5 kaldı hala gölge hala silik kan vermeye gidiyorum varsa var yoksa yok göreyim tepem attı iyice ne olduğu belli değil bi türlü
Mucizemmm16 @Demgey3 @Ginnys @iyilikperisi92 @mucizeOldu @iyilikperisi92 @Veziir R Random3 @raainbow @melek076 @fnd_50
cans16 ve etiketleyemediğim diğer canlar bugünki testimide atıyorum size
![]()
Verdim kan bir buçuk saate çıkacak inşallah görelim bakalım
Aynen kuzım verdim şimdi bekliyorum evet silik silik beynim karıştıBebeğim bence de artık bir kan ver Kafan netleşsin sen de en azından sitresi olmazsın daha fazla![]()
İşte bende anlayamıyorum aşko tamam Allah verince oluyor ama testte silik görüyoruz gölge görüyoruz kanama görüyoruz leke görüyoruz yahu bişey varsa vardır yoksa yoktur niye ortadayız hep bizBen gerçekten anlamıyorum çok üstüne düşüyoruz diyemi neden bilmiyorum ya bir arkadaşım evlendi ilk ay doğum kontrol hapı kullanırken ve çikolata kisti varken hamile kaldı kız Nasıl başarıyorlar anlamıyorum
Çok haklısın bebeğim doktorlar bizim için var nasılsa hatta birine güvenmezsem diğerine giderim o sonuçta onların işi de bu ben gittiğimde sadece normal kan testi aldılar ama hormon falan bakılmadı tabi bir yıl sonrasına gel dediler onlar için hani olurda bir yıl içinde gebelik elde edemezsem anca o zaman bakacaklar eşimde o zaman sma testi vermişti hala çıkmadı düşün 2 ay oldu başka bir test istemediler henüz bizden aöa 2-3 ay daha deneyeceğim bebek için baktım olmazsa 1 sene beklemeyemem özelde falan baktırırım herşeye içim rahat olsun en azındanBence de doktora git benım gibi yapma benn ıhmal etttim korktuğun için bak su an herseyimi yaptırdım hepsı temiz
İçin rahat olsun
Simir hepsını yaptır kuzum git doktora doktor dan zarar çıkmaz
@Annabelle1 bak test yaptırdı erkenden ona göre davranacak dimi cano biraz sende konuş onla
Doktor ihmal etme kuzum
Benım gibi yapma
İnşallah sen bari güzel haberler alırsın bebeğim bizi ihmal etme hemen haber verAynen kuzım verdim şimdi bekliyorum evet silik silik beynim karıştı![]()
Vallahi aşkım ben de anlamadım bundan bir şey ben de hemen olur sandım ama olmadı galiba takıntıdan dolayı da olabilir ilişkilerimiz bile ona göre giriyoruz yok ovülasyon takibi yapalım da yumurtlama görünce ilişkiye girelim ya doğru mu yapıyoruz bilmiyorum ben yaBen gerçekten anlamıyorum çok üstüne düşüyoruz diyemi neden bilmiyorum ya bir arkadaşım evlendi ilk ay doğum kontrol hapı kullanırken ve çikolata kisti varken hamile kaldı kız Nasıl başarıyorlar anlamıyorum
Tabiki vericem kuzum inşallah diyorum ama ne haberi alırsamda alayım en azından netliğe kavuşcakİnşallah sen bari güzel haberler alırsın bebeğim bizi ihmal etme hemen haber ver![]()
Evet o kadar rahatlayacaksın ki zaten kafa olarak inşallah birde güzel haberle gelirsen deyme keyfimizeTabiki vericem kuzum inşallah diyorum ama ne haberi alırsamda alayım en azından netliğe kavuşcak![]()
Allah'ım sen konuyu biliyosun aminBirazdan hastanedeyim inşallah 5 dakikaya![]()
Aynen öyle dün gece belim kasıklarım sağlı sollu ağrıyordu dedim heralde erken adet olcam yok testte markadan dolayı sanırsam daha silik çıkınca sinir geldi bi hışımla çıktım evdenEvet o kadar rahatlayacaksın ki zaten kafa olarak inşallah birde güzel haberle gelirsen deyme keyfimizeben dün regl oldum mesela artık rahatım en azından var mı yok mu diye düşünmüyorum
Günaydın canim, inşaallah pozitifi görürsünAynen öyle dün gece belim kasıklarım sağlı sollu ağrıyordu dedim heralde erken adet olcam yok testte markadan dolayı sanırsam daha silik çıkınca sinir geldi bi hışımla çıktım evden![]()
İyi haptın şendeyiz kuzum bundan sonraAynen öyle dün gece belim kasıklarım sağlı sollu ağrıyordu dedim heralde erken adet olcam yok testte markadan dolayı sanırsam daha silik çıkınca sinir geldi bi hışımla çıktım evden![]()
Aşko bunca silikten sonra beşin altında çıkarsa hiç umutlanmaya gerek yok en kesin sonuç kan testi yani benim daha 5 günüm var geç döllenme olmuş olsa çıkmayabilir ama testler silik gösteriyor varsa kanda mutlaka çıkar sabah çubuk testte bile gölge çıktıGünaydın canim, inşaallah pozitifi görürsüngeç döllenme olsa bile kan testinde çıkar dimi? testler silik çikıyorsa kanda da çıkması lazim
Heyecandan bayılmazsam beklerken iyiİyi haptın şendeyiz kuzum bundan sonra
Çok kurcalıyoruz çokk ben saatlerce 1 tane testi inceliyorum meselaİşte bende anlayamıyorum aşko tamam Allah verince oluyor ama testte silik görüyoruz gölge görüyoruz kanama görüyoruz leke görüyoruz yahu bişey varsa vardır yoksa yoktur niye ortadayız hep biz![]()
Kizlar ya 2 aydir benim ovülasyon testim hic koyulasmiyor nerdeyse hep ayni siliklikte neden sizce ? Daha once de aynu testi kullandim t cok koyu olmuştu bugün 12. Günüm normalde 9 10 da olurduCanlar testim böyle ovülasyon testi bu@Ginnys
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
Lale95 @Demgey3 @My_Moonlight06 ve diğer prensesler
![]()
Ahahaha sorma ya valla arkadaşım geçen ay benim zorumla test aldı yaptı yok diye bırakmış yok diye msj atmış bana görüntülü aradım ben baktırmasam anlamayacak bayağı belirgin bir silik vardı hamilesin diyorum yok be kırmızı değil ki o çizgi diyor kırmızı mı olmak zorunda biz gölge görsek seviniyoruz kız kırmızı değil diyor aldım götürdüm kan vermeye gece hayta dedim 15-20 arasında çıkar bu değer dedim öğrendik ki 18 hcg yemin ederim doktor gibi hatunsun dediÇok kurcalıyoruz çokk ben saatlerce 1 tane testi inceliyorum mesela![]()