Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum şimdi gebelik çıksa seni kese tarihine kadar görmek istemiyorum dicek biliyorum ahahahaha😂😂😂😂 çünkü sinir oluyor erken test yapmaya strese yükseliyor mu falan stresini hiç istemiyor 😂
Valla ben doktorumu beni anlayan şeklinde seçiyorum ben onu değil de çünkü ben bilmediğim şeyden stres oluyorum çoğu doktor haklı belki ama insan ucundan bilince emin olma hissiyle baş edemez ki ben edemiyorum arkadaş bak ne çok test yaptım çok şükür yaptığım için kendimi kontrol de tuttuğum için stres olmadım bnce biraz anne adaylarında anlaşılmalı biraz hassas konu içinden geldiği gibi davran bnce keseyi görmeye yine ona gidersin dersin ki bak bekledim tutum kendimi 😂😂😂😂

Aynen öyle dün gece belim kasıklarım sağlı sollu ağrıyordu dedim heralde erken adet olcam yok testte markadan dolayı sanırsam daha silik çıkınca sinir geldi bi hışımla çıktım evden😃😃
Comfortun mu var derdin var aşko 😂😂 şu 3 marka erken gebelik testler evlere asla girmemeli
1)comfort days
2)miratech
3)prodoctor

Comfortun mu var derdin var aşko 😂😂 şu 3 marka erken gebelik testler evlere asla girmemeli
1)comfort days
2)miratech
3)prodoctor
Aşko her gün yaptığım comforttu bugün yaptığım after10 diye bi marka bide artımedin çubuk testi erken test silik çubuk test gölge çıktı

Eklentiler

• 44E85DF7-021E-45DD-89E0-EAE64EF8A920.webp
    44E85DF7-021E-45DD-89E0-EAE64EF8A920.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 7664B46E-EC70-4C4F-9507-02D544A06833.webp
    7664B46E-EC70-4C4F-9507-02D544A06833.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 34
Gebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fos🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 Lale95 miraclebeyb miraclebeyb cans16 cans16
Yaaaa o testler neydi o zaman ya… neyse önümüze bakalım testlerini yaptır elbet olacak zamanını bekliyor 🙏🏻

Gebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fos🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 Lale95 miraclebeyb miraclebeyb cans16 cans16
Ah kuşum seni de yanılttı testler. Bence ortak bir kararla artık erken gebelik testlerini bırakalım kızlar😬 Her şeyde bir hayır vardır kuzum ne yapalım Bir sonraki ayı yine beraber bekleriz inşallah burası sana bana hepimize iyi geliyor diye düşünüyorum birbirimizi oyalıyoruz sohbet ediyoruz Dertlerimizi dinliyoruz en azından hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay güzel haberleri alacağız ❤️❤️

Canım küçükse 5 ten gebelik yok derler ama rahim kalınlaşmışsa gebelik ihtimali vardır yine bence bilmiyorım regliyi bekle ama takipte et kendini

Canım küçükse 5 ten gebelik yok derler ama rahim kalınlaşmışsa gebelik ihtimali vardır yine bence bilmiyorım regliyi bekle ama takipte et kendini
Yok aşko benim hep 1,20 çıkar yine 1.20 çıkmış umudum yok burdan belli ki benim hormonlarda bi sıkıntı var adetinin 2-3 veya 4. Günğ gel hormonlara bakalım dedi eşimle gideyim oda sperm testi verir en azından baktırmış oluruz ne varsa ona göre hareket ederiz 10. Ay bu ay deneyeli bir sıkıntı olmasa olurdu bence ya hormonlarda yada yumurtlamada yada spermde bir sorun olabilir bilmiyoruz sonuçta

Back
X