- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #26.481
Kız zaman zaman zaman dellendim iyice koskoca yıl geçti yaş attık doğanlar büyüdü ana baba dedi benimli daha fırında mercimek bile değilOlucak olucak zamanı var demekkii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız zaman zaman zaman dellendim iyice koskoca yıl geçti yaş attık doğanlar büyüdü ana baba dedi benimli daha fırında mercimek bile değilOlucak olucak zamanı var demekkii![]()
Uuuww tamamGiy vucut corabini siyah olsunSonrasi o iş sende
![]()
Ay kocayada sarasım yok saçma sapan bi hal aldım sormaKoşturmacabana da geliyorlar bazen sonra sakın diyorum kendi kendime
kocaya sariyorum sonra dur diyorum yapma etme yumurtlama günü yaklaşıyor geçince dovusuruz
![]()
Stres yapma aşkım stres yapınca olmuyor sıkma kendiniKız zaman zaman zaman dellendim iyice koskoca yıl geçti yaş attık doğanlar büyüdü ana baba dedi benimli daha fırında mercimek bile değil![]()
Evet canım görüyorum benAşkım gölge var görüyo musun sen ben görüyorum da
Süper hemen değerlendirBen iki gündür kötüyüm bebeğim kivraniyorum ağrıdan usuttum dedim de bugün kızımı doktora götürdüm eczaneden ilaç alıyordum kasığıma sanki biri bıçak sapladi iki büklüm oldum 2 tanede ovu aldım eve gelir gelmez yaptım![]()
Çok sevindim canım benimKızlarrrrrr doktordan çıktım
Başlıyorum annneemmmmm
İğnemizi aldık
Doktor beta istdi gidip kan vercem
Eğer bişi çıkmaz ise iğneye başlıyorum
Cuma da kontrole gidşyorum
Gelsin asılamaaaaaa
Kozlar doktor bizden cok umutlu yA
Muayne de gğzel geçti
75 doz gonalf iğne verdi
Eşim aksma yapcak bana
Hepimiz aynı iniş çıkışları yaşıyoruz kuzum ama hayatlarımız buna bağlı değil. Hayatımızın tek amacı haline gelmemeli. Ne kadar rahat olursak o kadar kolay olacak her şey aslındaAşkolar napıyosunuz ya ben baya giremiyorum o kadar modum düşükki bikaç gündür sebebinide anlayamadım toparlayamıyorumdahamile kalamamak psikolojimi sarstı herhalde ne biliyim olmuyor diye iyice sinirleniyorum kaç gündür
ben cidden delirdim herhalde
![]()
Mucizemmm16 @Demgey3 @mucizeOldu @Lale95 @000umutlu000
miraclebeyb @fnd_50 R Random3 M Mavimiresl
Ginnys ve diğer kızçelerim
annabelica kız sende ver ne haber veriyorsan bak benimkiler gelmiş tepemde seni paralarım heee burda
![]()
Ben aynı 8kasım bekliyorum bebemi görmek için midem bulantım hafifledi kayın validemde kalıyorım ya iiyim burda çok iyi bakıyorlar banaAşkolar napıyosunuz ya ben baya giremiyorum o kadar modum düşükki bikaç gündür sebebinide anlayamadım toparlayamıyorumdahamile kalamamak psikolojimi sarstı herhalde ne biliyim olmuyor diye iyice sinirleniyorum kaç gündür
ben cidden delirdim herhalde
![]()
Mucizemmm16 @Demgey3 @mucizeOldu @Lale95 @000umutlu000
miraclebeyb @fnd_50 R Random3 M Mavimiresl
Ginnys ve diğer kızçelerim
annabelica kız sende ver ne haber veriyorsan bak benimkiler gelmiş tepemde seni paralarım heee burda
![]()
Bana bu ağrı da yumurtlama olabilir gibi geldi kuzum. Kalksan da yıkasan da yolu bulur onlar her türlüAşkolar benim çok ağrım var ☹ rahimde ama sanki böyle adet oldum olcam gibi dün ekşın oldu amaben hemen kalktım zaten yıkandım beklemedim içerde bişey kalmamıştır bence
bugün ağrıdan ölüyoring
@000umutlu000 R Random3 @Demgey3 M Mavimiresl @mucizeOldu
annabelica ve diğer aşkolarım
İns balımmmmmm inssHadi hayırlısı olsun inşallah canım benim Allahım gönlüne göre versin bu ay o bebiş göbüşüne gelsin![]()
Hemen gidiyosjn eksına benı de heyecanlandırdın vallla yeter gayrı ins bu ay olcak çalışmalara devamkeHamileyimmmm
Demek isterdim fakat yumurtlama günü bugün agshdhkayy kızlar bu ay ki yumurtlama bı garip midem bulanıyor başım ağrıyor belim kopuyor kasıklarım patlayacak bı de çok çok yoğun krem akıntım var. Ben ilk defa bu kadar fazla belirti gördüm bu ay.. hadi amiin diyelim
şöyle net çift çizgi görmek istiyorum artık
![]()
Mucizemmm16 @000umutlu000 @Demgey3
Ginnys M Mavimiresl
iyilikperisi92 ve diğer kizcelerim
Eki Görüntüle 3150458
İns balımmm insssss sen ne zaman başlıcaların napcaksınız sımdıİnşallah bebişinize kavuşcaksınız kuzum aşılama işe yarıcak inşallah
Böyle kendimize gelmek mi oluray hamiş mamiş olamıyom zaten sinirlerm zıpladı 3-4 gündür
![]()
Amin insssss balımmmm ay insssssÇok sevindim canım benimsürecin su gibi aksın, güzel haberler ver bize Kasım'da
Hepimiz aynı iniş çıkışları yaşıyoruz kuzum ama hayatlarımız buna bağlı değil. Hayatımızın tek amacı haline gelmemeli. Ne kadar rahat olursak o kadar kolay olacak her şey aslında![]()
Ulan bana golge demeyin 2 gün sonrasına asılama iğnesi alırken buldum kendımı
Asko sen siddetten uzak dur bu ara yumurtlama gecsin oyle yaparsinKoşturmacabana da geliyorlar bazen sonra sakın diyorum kendi kendime
kocaya sariyorum sonra dur diyorum yapma etme yumurtlama günü yaklaşıyor geçince dovusuruz
![]()
Canim insallah guzel sonuclar alirsinAmin insssss balımmmm ay insssss
İnsss kuzum inssss aldık valla iğneyi bakalımCanim insallah guzel sonuclar alirsin![]()
Canım hayırlısı olsun inşallahUlan bana golge demeyin 2 gün sonrasına asılama iğnesi alırken buldum kendımıins senın ki hamılelkktıt ama
Adetin kacinci gunu baslamis olacaksin. Bende gidicem kuzu yarın basliyor sefillikİnsss kuzum inssss aldık valla iğneyi bakalım
İns kuzumCanım hayırlısı olsun inşallah
İnşallahhh