Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrrrr doktordan çıktım
Başlıyorum annneemmmmm
İğnemizi aldık
Doktor beta istdi gidip kan vercem
Eğer bişi çıkmaz ise iğneye başlıyorum
Cuma da kontrole gidşyorum
Gelsin asılamaaaaaa
Kozlar doktor bizden cok umutlu yA
Muayne de gğzel geçti
75 doz gonalf iğne verdi
Eşim aksma yapcak bana
Çok sevindim canım benim 🥰 sürecin su gibi aksın, güzel haberler ver bize Kasım'da ❤️
Aşkolar napıyosunuz ya ben baya giremiyorum o kadar modum düşükki bikaç gündür sebebinide anlayamadım toparlayamıyorumda 🤷🏻‍♀️ hamile kalamamak psikolojimi sarstı herhalde ne biliyim olmuyor diye iyice sinirleniyorum kaç gündür 😂😂 ben cidden delirdim herhalde😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @mucizeOldu @Lale95 @000umutlu000 miraclebeyb miraclebeyb @fnd_50 R Random3 M Mavimiresl Ginnys Ginnys ve diğer kızçelerim

annabelica annabelica kız sende ver ne haber veriyorsan bak benimkiler gelmiş tepemde seni paralarım heee burda 😂😂😂😂
Hepimiz aynı iniş çıkışları yaşıyoruz kuzum ama hayatlarımız buna bağlı değil. Hayatımızın tek amacı haline gelmemeli. Ne kadar rahat olursak o kadar kolay olacak her şey aslında 🥰

Aşkolar napıyosunuz ya ben baya giremiyorum o kadar modum düşükki bikaç gündür sebebinide anlayamadım toparlayamıyorumda 🤷🏻‍♀️ hamile kalamamak psikolojimi sarstı herhalde ne biliyim olmuyor diye iyice sinirleniyorum kaç gündür 😂😂 ben cidden delirdim herhalde😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @mucizeOldu @Lale95 @000umutlu000 miraclebeyb miraclebeyb @fnd_50 R Random3 M Mavimiresl Ginnys Ginnys ve diğer kızçelerim

annabelica annabelica kız sende ver ne haber veriyorsan bak benimkiler gelmiş tepemde seni paralarım heee burda 😂😂😂😂
Ben aynı 8kasım bekliyorum bebemi görmek için midem bulantım hafifledi kayın validemde kalıyorım ya iiyim burda çok iyi bakıyorlar bana 😂 mutluyum sanırım ondan

Hamileyimmmm 🤣
Demek isterdim fakat yumurtlama günü bugün agshdhk 😂 ayy kızlar bu ay ki yumurtlama bı garip midem bulanıyor başım ağrıyor belim kopuyor kasıklarım patlayacak bı de çok çok yoğun krem akıntım var. Ben ilk defa bu kadar fazla belirti gördüm bu ay.. hadi amiin diyelim 🙏🏼🤣❤️ şöyle net çift çizgi görmek istiyorum artık 🥲 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000 @Demgey3 Ginnys Ginnys M Mavimiresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve diğer kizcelerim 🌷Eki Görüntüle 3150458
Hemen gidiyosjn eksına benı de heyecanlandırdın vallla yeter gayrı ins bu ay olcak çalışmalara devamke

Çok sevindim canım benim 🥰 sürecin su gibi aksın, güzel haberler ver bize Kasım'da ❤️

Hepimiz aynı iniş çıkışları yaşıyoruz kuzum ama hayatlarımız buna bağlı değil. Hayatımızın tek amacı haline gelmemeli. Ne kadar rahat olursak o kadar kolay olacak her şey aslında 🥰
Amin insssss balımmmm ay insssss

Back
X