Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fos🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys M mucizeOldu @iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 Lale95 miraclebeyb miraclebeyb @canancan11
Ahh kuzum yaa insan bi üzülüyor biliyorum elbet olcak bigün ama ne zaman 🤷🏻‍♀️ bence bu erkenden test yapma işlerini bırakmamız lazım bak ben bıraktım gerçekten doktorlarda en az bir hafta geçsin diyo ama nerdee o kadar dayanmasakta 2-3 gün gecikmesini bekleyelm en azndan böyle kendimizide üzüyoruz

Hamileyimmmm 🤣
Demek isterdim fakat yumurtlama günü bugün agshdhk 😂 ayy kızlar bu ay ki yumurtlama bı garip midem bulanıyor başım ağrıyor belim kopuyor kasıklarım patlayacak bı de çok çok yoğun krem akıntım var. Ben ilk defa bu kadar fazla belirti gördüm bu ay.. hadi amiin diyelim 🙏🏼🤣❤️ şöyle net çift çizgi görmek istiyorum artık 🥲 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys M Mavimiresl @iyilikperisi92 ve diğer kizcelerim 🌷Eki Görüntüle 3150458
Kız sen benm yüreğimemi indirceksn😂😂😂 kocaman yazmş bide hamileyimmm diye tam dayaklık😂😂 ay yumurtlama belirtileri inşallaaaaahhh bebişide getirir yaaa 😍😍

Bitanem kendi koşturmacam içinde senin yazdıklarını yeni okudum. Nasıl yok aklım almıyor. Bu testler kafayı yedirtecek.Nasıl da umutlandık. Bize yine beklemeler düştü desene😔😔 Canım sıkıldı bu işe…
sıkma canını aşko ben netliğe kavuştu ya rahatladım 10 aydır alıştım gebe olmamaya🤣🤣🤣 beni boşverde senin güzel haberin neeeee😍😍😍

Herkese günaydınnn,lis

Kızlar bat 20 ekimdi sabah test yaptım pozitif görünüyor testlerin yanlış çıkma ihtimali var mıdır acaba emin olamadım ..Böyle pozitif çıkıp kanda negatif çıkanlar oldu mu hic
Bu testle kan versen negatif olma ihtimali %0 çok net çıkmıışş😍😍 ay sen gebesin farkındamısın kan verdin mi

Hamileyimmmm 🤣
Demek isterdim fakat yumurtlama günü bugün agshdhk 😂 ayy kızlar bu ay ki yumurtlama bı garip midem bulanıyor başım ağrıyor belim kopuyor kasıklarım patlayacak bı de çok çok yoğun krem akıntım var. Ben ilk defa bu kadar fazla belirti gördüm bu ay.. hadi amiin diyelim 🙏🏼🤣❤️ şöyle net çift çizgi görmek istiyorum artık 🥲 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys M Mavimiresl @iyilikperisi92 ve diğer kizcelerim 🌷Eki Görüntüle 3150458
Ya ahahaha şapşikkkk tam seviniyordum hevesimi kursağımda bıraktın🤣😃😃 aşko çok güzel değerlendir sağlam yumurta gümbür gümbür belirtilerle geliyor inşallah😍😍😍 hcg testinin de böyle kopkoyu gördüğümüz günleride görelim inşallah😍😍

Canım benim çok teşekkür ederim beni benden daha çok düşündüğünüz için elinizden geleni yaptınız fazlasıyla bana Allah razı olsun hepinizden ❤️❤️ adet günü geldiğinde adet olmazsam geç döllenme ihtimaline karşın yine kan veririm ama şuan doktorla tekrar konuşmak inan istemiyorum kendimi çok kötü aciz hissediyorum zaten üzgünüm ama gebelik yok dediğinde ben yumurtlamadan beri sağ kasığım ağrıyor ve kanamalarım var gebelik değilse kist falanmı neden ağrım var dediğimde Allah Allah dur bakalım dedi ultrasonda baktı öyle bi gebelik ihtimal olsaydı söylerdi ❤️
Asko bir yerde okudum da aynı değer 1.20 ydi sonra adet olunca gel demiş doktor yok gebelik gidebilirsin diye. Regl 2 gün gecikince test yapmış ve pozitif.. Bence çok kulak asma doktorlara her an herşey olabilir. 1.20 yükselen bir değer 0.100 felan olaydı tamam yükselmez derdim de yani ben kimyasalda 1.20 yle öğrendim 6 gün sonra 56 ydi yani regl 4 gün felan geçmişti. Testlerimde seninki gibi silikti.

Ahh kuzum yaa insan bi üzülüyor biliyorum elbet olcak bigün ama ne zaman 🤷🏻‍♀️ bence bu erkenden test yapma işlerini bırakmamız lazım bak ben bıraktım gerçekten doktorlarda en az bir hafta geçsin diyo ama nerdee o kadar dayanmasakta 2-3 gün gecikmesini bekleyelm en azndan böyle kendimizide üzüyoruz
Aynen canım geldi geçti bu ayda gol değilmiş diyor yeni aya umutları hedefliyoruz🥰🥰🥳🥳

Hamileyimmmm 🤣
Ama güzel yumurtlamışsın aşkım yaaaa ben şunu fark ettim iyi yumurta gümbür gümbür geliyor bendede bel ağrısı batma kıvranma acaip ağrılar Olmuştu çatlamayı net hissettim ben dilerim güzel haberler aldırır bu sana

Ya ahahaha şapşikkkk tam seviniyordum hevesimi kursağımda bıraktın🤣😃😃 aşko çok güzel değerlendir sağlam yumurta gümbür gümbür belirtilerle geliyor inşallah😍😍😍 hcg testinin de böyle kopkoyu gördüğümüz günleride görelim inşallah😍😍
Napim biraz gülelim dedim canım sıkıldı 😂😂Beni görsen sanırsın hamile bu yumurtlama beni mahfetti kız midem çok bulanıyor bugün 😬 sağlam yumurtlama herhalde 😂 öbürleri fos muş demekki 😂 amin hepimiz o kıpkırmızı testi görelim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Asko bir yerde okudum da aynı değer 1.20 ydi sonra adet olunca gel demiş doktor yok gebelik gidebilirsin diye. Regl 2 gün gecikince test yapmış ve pozitif.. Bence çok kulak asma doktorlara her an herşey olabilir. 1.20 yükselen bir değer 0.100 felan olaydı tamam yükselmez derdim de yani ben kimyasalda 1.20 yle öğrendim 6 gün sonra 56 ydi yani regl 4 gün felan geçmişti. Testlerimde seninki gibi silikti.
Aşko benim negatif değerim kendimi bildim bileli 1.20 çıkıyor önceden hastane negatif değeri sabit 1.20 diye giriyor diye düşünürdüm ama yok farklı farklı hastanelerde de hep 1.20 çıkıyor 4 senedir bir kere bile sıfırlı değer görmedim😂 ama bak 2 olsaydı bi şüphelenirdim durumdan he olacağı varsa adete beş günüm var nasipte bu ay gebe olcaksam hala olabilir ama şuan kesin yok ama sağ kasığım halen ağrıyor heralde gelecek ay için sağlam yumurtalar geriden gelişmeye çalışıyor bilemedim 🤣🤣🤣

Kızlarrrrrr doktordan çıktım
Başlıyorum annneemmmmm
İğnemizi aldık
Doktor beta istdi gidip kan vercem
Eğer bişi çıkmaz ise iğneye başlıyorum
Cuma da kontrole gidşyorum
Gelsin asılamaaaaaa
Kozlar doktor bizden cok umutlu yA
Muayne de gğzel geçti
75 doz gonalf iğne verdi
Eşim aksma yapcak bana
İnşallah bebişinize kavuşcaksınız kuzum aşılama işe yarıcak inşallah 🙏🙏
Ayy biraz kendimize gelelim 🤣 Amiiiinn inşallah hepimiz hamiş olalım artikk 🙏🏼❤️
Böyle kendimize gelmek mi olur 😂😂 ay hamiş mamiş olamıyom zaten sinirlerm zıpladı 3-4 gündür 😂😂😂

Ama güzel yumurtlamışsın aşkım yaaaa ben şunu fark ettim iyi yumurta gümbür gümbür geliyor bendede bel ağrısı batma kıvranma acaip ağrılar Olmuştu çatlamayı net hissettim ben dilerim güzel haberler aldırır bu sana
Ben iki gündür kötüyüm bebeğim kivraniyorum ağrıdan usuttum dedim de bugün kızımı doktora götürdüm eczaneden ilaç alıyordum kasığıma sanki biri bıçak sapladi iki büklüm oldum 2 tanede ovu aldım eve gelir gelmez yaptım 😂

Aşko benim negatif değerim kendimi bildim bileli 1.20 çıkıyor önceden hastane negatif değeri sabit 1.20 diye giriyor diye düşünürdüm ama yok farklı farklı hastanelerde de hep 1.20 çıkıyor 4 senedir bir kere bile sıfırlı değer görmedim😂 ama bak 2 olsaydı bi şüphelenirdim durumdan he olacağı varsa adete beş günüm var nasipte bu ay gebe olcaksam hala olabilir ama şuan kesin yok ama sağ kasığım halen ağrıyor heralde gelecek ay için sağlam yumurtalar geriden gelişmeye çalışıyor bilemedim 🤣🤣🤣
Kuzum bilemezsin ki geç yumurtlama olsa regl geçtikten sonra belli olur gebelik yoksa da hayırlısı bitanem ❤️

Aşkolar napıyosunuz ya ben baya giremiyorum o kadar modum düşükki bikaç gündür sebebinide anlayamadım toparlayamıyorumda 🤷🏻‍♀️ hamile kalamamak psikolojimi sarstı herhalde ne biliyim olmuyor diye iyice sinirleniyorum kaç gündür 😂😂 ben cidden delirdim herhalde😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 M mucizeOldu Lale95 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb miraclebeyb fnd_50 fnd_50 R Random3 M Mavimiresl Ginnys Ginnys ve diğer kızçelerim

annabelica annabelica kız sende ver ne haber veriyorsan bak benimkiler gelmiş tepemde seni paralarım heee burda 😂😂😂😂

Aşkolar napıyosunuz ya ben baya giremiyorum o kadar modum düşükki bikaç gündür sebebinide anlayamadım toparlayamıyorumda 🤷🏻‍♀️ hamile kalamamak psikolojimi sarstı herhalde ne biliyim olmuyor diye iyice sinirleniyorum kaç gündür 😂😂 ben cidden delirdim herhalde😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 M mucizeOldu Lale95 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb miraclebeyb fnd_50 fnd_50 R Random3 M Mavimiresl Ginnys Ginnys ve diğer kızçeler🥰

annabelica annabelica kız sende ver ne haber veriyorsan benim benimkiler gelmiş tepemde seni paralarım heee burda 😂😂😂😂
Koşturmaca 😴 bana da geliyorlar bazen sonra sakın diyorum kendi kendime 😂 kocaya sariyorum sonra dur diyorum yapma etme yumurtlama günü yaklaşıyor geçince dovusuruz 😂😂

Back
X