Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Ben bu yöntemle bile bebişimiz olmazsa diye çok endişeleniyordum. Ayrıntılı şekilde size yazacaktım ama eşim evde. Bıtbıtlayıp duruyor benimle ilgilen telefonu bırak diye🤣 Çok heyecan yaptırdım size de sabah özür diliyorum 🙈🙈 Vakit ayırıp yazamadım bi türlü. Heyecanımı sizinle paylaşmayı çok istiyorum. Kusura bakmayın yarın ayrıntıları yazayım olur mu. Ama dediğim gibi özetle doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Benim güzel haberim buydu bugün 😍😍 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 @000umutlu000 Demgey3 Demgey3 @raainbow @mucizeOldu @fnd_50 @Mavimiresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Lale95 ❤️
Hiç bişi analmdım 😂😂

İyi akşamlar beybiler nasılsınız?napiyosunuz?
Ben annemlerdeyim diye pek sık giremiyorum, dün gece tuhaf bir ağrım oldu sag taraf karnimin alt hissesinde ,sanki birşey vardı karnimin içinde döndü yumruk gibi oldu kaldı
Azacık ağrı oldu o kısımda
Sabahdan da midem kötü yemek kokulari etkiliyor beni, göğüslerim zaten şiş,sag kasık bacak ağrısı da cabası
Ablama test aldırdım akşam 7de test yaptim🤣 yumurtlamaya göre yarın bat
Silik çizgi gördüm hemen fotoyu atıyorum
@Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 @raainbow @Annabelle1 My_Moonlight06 My_Moonlight06 Demgey3 Demgey3 @000umutlu000 ve diğer cankuşlar
Anaa kız laleee insan etiket yaparr 😍

Ne demek yarın boş aşko ya çatlarsaa🙄🙄 ayy iyi ki ovulasyon testim yok her dk adamın üstüne atlardım bebe yapcam diye 🤣🤣🤣🤣
Asko kötü sperm zaten 48 saat yaşar iyi spermler 72 saat. Tekrar yarın olursa bugünkü spermler ölür atılır yenileri gider o da sayısı düşüyor 48 saatte dollenmezse yarın akşam çatlar genelde bende sabah olur ilişki

Asko kötü sperm zaten 48 saat yaşar iyi spermler 72 saat. Tekrar yarın olursa bugünkü spermler ölür atılır yenileri gider o da sayısı düşüyor 48 saatte dollenmezse yarın akşam çatlar genelde bende sabah olur ilişki
Aşko yemin ederim ben bu yumurtalardan hiç bişey anlamıyoring🤣🤣 şimdi bu 48 saatte zahmet edip tüplere ilerlerse döllencek ilerlemezse bi daha ki ekşında mı 🤔 ben buldum benim yumurtalar yolunu kaybetmiş 🤣🤣🤣🤣

Aşko yemin ederim ben bu yumurtalardan hiç bişey anlamıyoring🤣🤣 şimdi bu 48 saatte zahmet edip tüplere ilerlerse döllencek ilerlemezse bi daha ki ekşında mı 🤔 ben buldum benim yumurtalar yolunu kaybetmiş 🤣🤣🤣🤣
Asko sperm 48 saat yaşar en kötü 😂😂 yumoslar catladiktan sonra 24-36 saat arasında dollenirse dollenir 😂

Ayy napiyim aşkısı oje sürdüm kendimle bozdum kafayı 🤣🤣🤣 ruh halim hiç iyi değil kafamda kırk tane tilki geziyo ve hiç birinin kuyruğu birbirine değmiyo öyle diyim 🤣🤣🤣 sen napıyosun bebeğim iyi misin 🤗😍😘
Kızz Allah iyiliğini versin 🤣🤣 bazen insanın kendine vakit ayırması gerekiyor valla çok çok iyi geliyor psikolojiye 😍 amaannn ne yapayım aşko ya iyiyim bugün ful yattım dinlendim 😍 benim deli bir üst komşum var sabahtan akşama kadar dur durak bilmeden patır kütür ses yapar sinirlerimi bozdu 🤣🤣🤣 yeni yeni sinirim geçti aşko 🤣 çarşamba randevum var işte değerlerime baktırcam aşko onu bekliyorum 😌 kadın doğuma da gitmek istiyorum ama hiç randevu yok ve ne zaman regl olurum oda belli değil kafam karışık 🥺🥺

Asko sperm 48 saat yaşar en kötü 😂😂 yumoslar catladiktan sonra 24-36 saat arasında dollenirse dollenir 😂
Kendi bilir 🤣🤣🤣 24-36 saat biliyorum aşko spremi de biliyorum da işte bazı yerlerde kafam acayip karışıyo 🙄 geçende youtube da gördüm galiba 1 yılda hamile kalma şansı yüzde 20 miymiş 🙄 50 bile değil ayıp değil mi 🙄🤣 biz boşuna mı debeleniyoruz bu spermle yumurtların sorunu ne 🤣🤣🤣🙄🙄

Back
X