- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #26.641
Asko değerlendirildi yarın boş obursu gün olurNayır nolamaz yarında enerjik olmanız lazımçatlayınca da bir ekşın sonra koyver gitsin aşko
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asko değerlendirildi yarın boş obursu gün olurNayır nolamaz yarında enerjik olmanız lazımçatlayınca da bir ekşın sonra koyver gitsin aşko
![]()
Kafadan at dicem de o da olmazBen salinca da olmadı düşündüm yine olmadı nasip nasip![]()
Hiç bişi analmdımAşkolar doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Ben bu yöntemle bile bebişimiz olmazsa diye çok endişeleniyordum. Ayrıntılı şekilde size yazacaktım ama eşim evde. Bıtbıtlayıp duruyor benimle ilgilen telefonu bırak diyeÇok heyecan yaptırdım size de sabah özür diliyorum
Vakit ayırıp yazamadım bi türlü. Heyecanımı sizinle paylaşmayı çok istiyorum. Kusura bakmayın yarın ayrıntıları yazayım olur mu. Ama dediğim gibi özetle doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Benim güzel haberim buydu bugün
![]()
Mucizemmm16 R Random3 @000umutlu000
Demgey3 @raainbow @mucizeOldu @fnd_50 @Mavimiresl
iyilikperisi92 @Lale95
![]()
Sende de gölge var He ben gördümYaptım hazır yazmışken etiketleyim herkesi
Sabah erken saatte yaptım ilk hali birinci bir kaç saat sonrada ikinci halı anlayamadim ya acaba kuruma çizgileri mi bunlar daha önce bende olmayan bir şey ama belki testtemi oluyor çözemedim
@partalina_ R Random3 @Lale95Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl @Veziir @Ginnys @000umutlu000
iyilikperisi92
Ayy napiyim aşkısı oje sürdüm kendimle bozdum kafayıAhahahha yerim seniiiine yapıyorsun aşko nasılsın
![]()
Anaa kız laleee insan etiket yaparrİyi akşamlar beybiler nasılsınız?napiyosunuz?
Ben annemlerdeyim diye pek sık giremiyorum, dün gece tuhaf bir ağrım oldu sag taraf karnimin alt hissesinde ,sanki birşey vardı karnimin içinde döndü yumruk gibi oldu kaldı
Azacık ağrı oldu o kısımda
Sabahdan da midem kötü yemek kokulari etkiliyor beni, göğüslerim zaten şiş,sag kasık bacak ağrısı da cabası
Ablama test aldırdım akşam 7de test yaptimyumurtlamaya göre yarın bat
Silik çizgi gördüm hemen fotoyu atıyorum
@MavimireslMucizemmm16 @raainbow @Annabelle1
My_Moonlight06
Demgey3 @000umutlu000 ve diğer cankuşlar
Ne demek yarın boş aşko ya çatlarsaaAsko değerlendirildi yarın boş obursu gün olur
Asko kötü sperm zaten 48 saat yaşar iyi spermler 72 saat. Tekrar yarın olursa bugünkü spermler ölür atılır yenileri gider o da sayısı düşüyor 48 saatte dollenmezse yarın akşam çatlar genelde bende sabah olur ilişkiNe demek yarın boş aşko ya çatlarsaaayy iyi ki ovulasyon testim yok her dk adamın üstüne atlardım bebe yapcam diye
![]()
Aşko yemin ederim ben bu yumurtalardan hiç bişey anlamıyoringAsko kötü sperm zaten 48 saat yaşar iyi spermler 72 saat. Tekrar yarın olursa bugünkü spermler ölür atılır yenileri gider o da sayısı düşüyor 48 saatte dollenmezse yarın akşam çatlar genelde bende sabah olur ilişki
Ben yaptırdım bi kereBizim aramızda asılama yaptıran varmı ?
Soruyorum o zaman sana doktor banaBen yaptırdım bi kere
Vayyyy harikasınız bebeğim inşallah çiçeklerle gidiyorlardır yumoşa yumoşta misafir kabul eder inşallahDeğerlendirildi kalçada yastık bacaklar çapraz![]()
Asko sperm 48 saat yaşar en kötüAşko yemin ederim ben bu yumurtalardan hiç bişey anlamıyoringşimdi bu 48 saatte zahmet edip tüplere ilerlerse döllencek ilerlemezse bi daha ki ekşında mı
ben buldum benim yumurtalar yolunu kaybetmiş
![]()
Bakalım yarın kabul edecek mi yumosVayyyy harikasınız bebeğim inşallah çiçeklerle gidiyorlardır yumoşa yumoşta misafir kabul eder inşallah![]()
Kızz Allah iyiliğini versinAyy napiyim aşkısı oje sürdüm kendimle bozdum kafayıruh halim hiç iyi değil kafamda kırk tane tilki geziyo ve hiç birinin kuyruğu birbirine değmiyo öyle diyim
sen napıyosun bebeğim iyi misin
![]()
Ben de olmadı öyle hiç kuzum . Neyse bakicazİnşallah öyle olur canımbende pko olduğumdan regl geçiyorsa mutlaka kist oluyor ondan aklıma ilk o geldi canım
Hayırlı olsun canımHerkese günaydınnn,lis
Kızlar bat 20 ekimdi sabah test yaptım pozitif görünüyor testlerin yanlış çıkma ihtimali var mıdır acaba emin olamadım ..Böyle pozitif çıkıp kanda negatif çıkanlar oldu mu hic
Ay onlarda bir zahmet etsinler ya yıldık vallaBakalım yarın kabul edecek mi yumos![]()
Kendi bilirAsko sperm 48 saat yaşar en kötüyumoslar catladiktan sonra 24-36 saat arasında dollenirse dollenir
![]()