Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızz Allah iyiliğini versin 🤣🤣 bazen insanın kendine vakit ayırması gerekiyor valla çok çok iyi geliyor psikolojiye 😍 amaannn ne yapayım aşko ya iyiyim bugün ful yattım dinlendim 😍 benim deli bir üst komşum var sabahtan akşama kadar dur durak bilmeden patır kütür ses yapar sinirlerimi bozdu 🤣🤣🤣 yeni yeni sinirim geçti aşko 🤣 çarşamba randevum var işte değerlerime baktırcam aşko onu bekliyorum 😌 kadın doğuma da gitmek istiyorum ama hiç randevu yok ve ne zaman regl olurum oda belli değil kafam karışık 🥺🥺
Hemen döveriz aşko ayıpsın senin canının sıkılması demek bizim de canımızın sıkılması demek açık adres ver geliyoruz 🤣🤣🤣🤣 ayy aşkım hadi güzel haberler gelsin ❤🤲🏻 aşkım hergün saat 16 da netten bakabilirsin bide gece 12 den sonra bazen iptal ediliyo boşa cikiyo yakalıyosun

Kendi bilir 🤣🤣🤣 24-36 saat biliyorum aşko spremi de biliyorum da işte bazı yerlerde kafam acayip karışıyo 🙄 geçende youtube da gördüm galiba 1 yılda hamile kalma şansı yüzde 20 miymiş 🙄 50 bile değil ayıp değil mi 🙄🤣 biz boşuna mı debeleniyoruz bu spermle yumurtların sorunu ne 🤣🤣🤣🙄🙄
Aynen Asko yüzde 25 o da ne tutar ya 😂😂

Soruyorum o zaman sana doktor bana
Sadece gonalf 75 doz verdi normal mı
Eşimden sperm testi istemedi
Klomen de vermedi
Zaten iğneler klomenin femaranın falan daha üstü bir tedavi kuzum. Yani yumurtayı daha iyi ve daha kaliteli büyütüyor. Başlangıçta 75lik verirler zaten. Kontrole çağırdığında gerekirse dozunu ya da sayısını arttırır, duruma bağlı. Spermi de aşılamanın hemen öncesinde alacaklar

Zaten iğneler klomenin femaranın falan daha üstü bir tedavi kuzum. Yani yumurtayı daha iyi ve daha kaliteli büyütüyor. Başlangıçta 75lik verirler zaten. Kontrole çağırdığında gerekirse dozunu ya da sayısını arttırır, duruma bağlı. Spermi de aşılamanın hemen öncesinde alacaklar
Aynen onu sogledi doktor ben şeyi analamdım
Normal de bu gonalf ile birlıkte klomen ya da fameea hap vermesi şart değil yAni dimi bana sadece gonalf verdi cuma kadar kullanaca. Sonra cuma randevu aldım bakcak iyi gelmiş mi gelmemiş mi diye

Aynen onu sogledi doktor ben şeyi analamdım
Normal de bu gonalf ile birlıkte klomen ya da fameea hap vermesi şart değil yAni dimi bana sadece gonalf verdi cuma kadar kullanaca. Sonra cuma randevu aldım bakcak iyi gelmiş mi gelmemiş mi diye
Hayır bebeğim neden gerek olsun onlara? İğne onlardan daha etkili

Hemen döveriz aşko ayıpsın senin canının sıkılması demek bizim de canımızın sıkılması demek açık adres ver geliyoruz 🤣🤣🤣🤣 ayy aşkım hadi güzel haberler gelsin ❤🤲🏻 aşkım hergün saat 16 da netten bakabilirsin bide gece 12 den sonra bazen iptal ediliyo boşa cikiyo yakalıyosun
Ahahahh canımsınnnn ❤️❤️❤️ Valla iyi bir dayak atsaydım rahatlardım 🤣🤣🤣 ay inşallah kuzum inşallah iyi çıkar değerlerim 🥹 aşkım talep oluşturdum randevu açıldığında mesaj geliyor ama uymayan günlerde boşluk oluşuyor inşallah yakalayabilirim ya 🥰🥰 ama yine de şimdi 12 den sonra bakarım tekrar bebeğim 😘❤️

Düşünmemek sadece çok uzulmeyi engelliyor takmıyorsun
Aa adet oldum deyip geçiyorsun
Gördüğüm tek faydası bu oldu valla
Zaten daha hamile kalmadan kafaları yiyoruz bebe de kalan iki gram aklı alıyor 😅
Evet çok doğru adet oldum diyip geçiyorsun başka bişeye yararını görmedim😂 cidden bebe gelmeden akıl gitti dediğin gibi geldiğinde de kalan iki gramı götürse bize ne kaldı hiç😂 hoş gelmemeye devam ederse benm o iki gramda gidecek haberi yok😂

Ahahahh canımsınnnn ❤️❤️❤️ Valla iyi bir dayak atsaydım rahatlardım 🤣🤣🤣 ay inşallah kuzum inşallah iyi çıkar değerlerim 🥹 aşkım talep oluşturdum randevu açıldığında mesaj geliyor ama uymayan günlerde boşluk oluşuyor inşallah yakalayabilirim ya 🥰🥰 ama yine de şimdi 12 den sonra bakarım tekrar bebeğim 😘❤️
Sende benin canımmm😍😍❤❤ Atalım aşko rahatlayalım 🤣🤣 ay inşallah kuzum bi gidip orda da muayene olsan iyi olucak en azından herseyin güzel olduğunu biliriz içimiz rahatlar ❤❤

Back
X