Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asko ben kullandım ama ara ara aklıma geldikçe unutuyorum çünkü toplam 5-6 kez icmisimdir o yüzden mi böyle yumurtlama oldu bilmem 🤷🏼‍♀️
Sen kimyasal mi geçirdin ki
Valla ne geçirdim bende bilmiyorum normalde bar dündü ama 20sinden düne kadar koyu renk az bi kanamam oldu testlerimde böyle çıktı

Valla ne geçirdim bende bilmiyorum normalde bar dündü ama 20sinden düne kadar koyu renk az bi kanamam oldu testlerimde böyle çıktı
Bence kendin müdahale etme canım adet dökülmüyorsa bırak böyle kalsın bak Ekim topiğinde birinin hcg 4.5 e düşüp sonra yükselmiş

Bence kendin müdahale etme canım adet dökülmüyorsa bırak böyle kalsın bak Ekim topiğinde birinin hcg 4.5 e düşüp sonra yükselmiş
Sırasıyla böyle testlerim canım bak
Bide ovü test yapyım bakalım oda hala koyumu kanama kesildi çünkü

Eklentiler

• C8B8579F-EDEE-49F0-9085-C37A9C5769BD.webp
    C8B8579F-EDEE-49F0-9085-C37A9C5769BD.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 37
Sırasıyla böyle testlerim canım bak
Bide ovü test yapyım bakalım oda hala koyumu kanama kesildi çünkü
Aynen dene bakalım canım at bizede
Kuzum bu testler sonradan oturuyor kurudukça dahada belirginleşiyor o yüzden bu gün yaptığını diğer günlerle bu şekilde kıyas ne denli doğru olur bilmiyorum ama bekle derim adet geliceksede kendi gelsin bişey içmemelisin

Kuzum hala var çizgiler ama belki daha çok düşüktür hcg değerin ondan böyle çıkıyordur, bence kesinleşmeden birşey kullanma kuzum ne olur ne olmaz 🤷🏻‍♀️ Birde testleri çok mu tutuyorsun idrarda birde max çizgisini mi geçiyor acaba yani dağılmış gibi duruyor renkler 🤷🏻‍♀️

Aşko @mucizeOldu ismini değiştirdi totem yaptı topic açtı ve hamiiişşl büyüm ihtimal o yüzden bizde mi totem yapıp adımızı değiştirsek dedim 🤣🤣😍🤣

Aşko kavga ederken çokta minnoş olamıyorum vallahi 🤣🤣🤣 aman kuzum her zaman ki erkekler işte ya gıcıklar 🤣🤣🤣
Mucizehemengeliyorsun yapalım 🤣

Canımlar bunlar bugün yaptığım testler üstteki sabah diğerde yarım saat önce falan. Ama ben bişey olduğunu düşünmüyorum olsaydı daha koyulaşırdı sanki diğerlerine göre daha silikler. Belkide bardı ama kanamayla gitti 🤷‍♀️
Şimdi hayıt tohumunu içmeye başlayacağım kullananlar varsa nasıl kullandınız M Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Hayıt tohumunu be için kullanacaksın canım bende keçiboynuzuna başlıcam da oda neyse onu da kaynatayım araya 😂

Kızlara yazdıklarını okudum zaten aşko. Anladım meseleyi klasik evlilik mevzuları işte. Çekilecek dert değil de Allah kadına bi sabır vermiş işte. Yoksa insan nesli tükenirdi🤣🤣
Ay valla o kadar haklısın ki aşko 🤣🤣🤣 Allahtan gerçekten kadınlara Rabbim çok güzel sabır vermiş 🤣🤣 Allahım sabrımıza zeval vermesin 🤣🤣🤣
Canım aslında tam max çizgisine kadar getirip 6-7 sn tutuyorum
Kuzum aslında max çizgisine değdirmeyin diyorlar biraz daha aşağısına değdir ama çizgiler belli ya anlamadım keşke bir kan verebilsen kuzum
Mucizehemengeliyorsun yapalım 🤣
Ahahahah çok güldüm ya 🤣🤣🤣🤣 yoksa gelecekleri yok demi 🤣🤣🤣

Aynen dene bakalım canım at bizede
Kuzum bu testler sonradan oturuyor kurudukça dahada belirginleşiyor o yüzden bu gün yaptığını diğer günlerle bu şekilde kıyas ne denli doğru olur bilmiyorum ama bekle derim adet geliceksede kendi gelsin bişey içmemelisin
Ovülasyonda silikleşmiş sanki

Eklentiler

• 6513FD1E-8828-4F7B-BB90-C16C96CCD17D.webp
    6513FD1E-8828-4F7B-BB90-C16C96CCD17D.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 47
Annem burda gelemiyorum çok. Yoksa alcam ifadelerinizi coşmuş gene buralar 😂

En iyi erkek kılıbık erkek bulamadık şöyle parmağımızda döndüreceğimiz minnoş adamları yazık oldu bizeeeee
Al aşko ifadelerimiz sana feda olsun🤣🤣🤣
Ayy bulamadık geçti artık dönemeyiz bu yoldan 🤣🤣🤣

Selam datlu kızlar, şimdi nezamandır testlerim gölgeli hala da öyle devam ediyor ancak bugün başka bir test daha yaptım sabah ilk kez testi beklerken çizgi gördüm yani daha ilk dakikada gölge çıktı normalde kuruduktan sonra görürdüm bu sefer hemen gördüm kıl gibi ince yine belli belirsiz ama busefer hemen görünce heyecanlandım.. evet kızlar biliyorum doktora gidicem yurt dışında olduğum için bazı evrak işlerim var hemen gidemiyorum..

Bunlar 10dk içinde çektiğim fotolar
IMG_20221025_160618.jpg

IMG_20221025_160937.jpg
bunlarda kuruduktan sonra

IMG_20221025_161921.jpg
IMG_20221025_162316.jpg

burda da ilk yaptığım ikinci ve bugün yaptığım testleri birleştirdim zar zor da olsa bugün yaptığım bri tık daha belli diğerlerinden, kuruma çizgisi git gide koyulaşmayacagina ve ilk test yaparken çıkmayacağına göre o zaman doğru sonuç elbette kanla kesinleşecek.. varsa tabi .
IMG_20221025_162751.jpg

Biliyorum daha belirgin olması laizm ancak bir çok insanın hiç bir çizgsi çıkmazken gebe olduklarını gördüm bende az da olsa biseyler var belkide bende de kana geç karışıyordur göreceğiz bakalım ben varmış gibi kendimi dikkat edicem doktorda ortaya çıkacaktır

partalina_ partalina_ R Random3 Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 annabelica annabelica M Mavimiresl Veziir Veziir Ginnys Ginnys Teach_Mavi Teach_Mavi _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_

Eklentiler

• IMG_20221025_160937.webp
    IMG_20221025_160937.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Back
X