- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #27.121
Hahahha aynenEvet aşko anlat belirtilerini dinliyoruz bi daha ki ay gebe olmasak bile yaşıycaz onları cünkü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha aynenEvet aşko anlat belirtilerini dinliyoruz bi daha ki ay gebe olmasak bile yaşıycaz onları cünkü![]()
Sakin ol bebeğim dur dellenme yaa her zamanki halleri işte çok da şaapmamak lazımBenide aşkım benideyani gerçekten cıldırtıcak beni tasımı tarağımı toplıycam en son az kaldı vallahi geliyolar soldan soldan
Yaa kuzum çıplak gözle görünen fotolarda görünmüyor. Sen görebiliyorsan ve hemen belirginleştiyse vardır tabiiSelam datlu kızlar, şimdi nezamandır testlerim gölgeli hala da öyle devam ediyor ancak bugün başka bir test daha yaptım sabah ilk kez testi beklerken çizgi gördüm yani daha ilk dakikada gölge çıktı normalde kuruduktan sonra görürdüm bu sefer hemen gördüm kıl gibi ince yine belli belirsiz ama busefer hemen görünce heyecanlandım.. evet kızlar biliyorum doktora gidicem yurt dışında olduğum için bazı evrak işlerim var hemen gidemiyorum..
Bunlar 10dk içinde çektiğim fotolar
Eki Görüntüle 3151417
Eki Görüntüle 3151420 bunlarda kuruduktan sonra
Eki Görüntüle 3151421 Eki Görüntüle 3151422
burda da ilk yaptığım ikinci ve bugün yaptığım testleri birleştirdim zar zor da olsa bugün yaptığım bri tık daha belli diğerlerinden, kuruma çizgisi git gide koyulaşmayacagina ve ilk test yaparken çıkmayacağına göre o zaman doğru sonuç elbette kanla kesinleşecek.. varsa tabi .
Eki Görüntüle 3151424
Biliyorum daha belirgin olması laizm ancak bir çok insanın hiç bir çizgsi çıkmazken gebe olduklarını gördüm bende az da olsa biseyler var belkide bende de kana geç karışıyordur göreceğiz bakalım ben varmış gibi kendimi dikkat edicem doktorda ortaya çıkacaktır
@partalina_ R Random3Lale95
Mucizemmm16
Demgey3
annabelica @Mavimiresl @Veziir
Ginnys @Teach_Mavi
_Umutlu_Pozitif_
Yarın değilde biraz daha geçsin öyle bende gerçekten HCG algılama sorunu varSakin ol bebeğim dur dellenme yaa her zamanki halleri işte çok da şaapmamak lazım
Yaa kuzum çıplak gözle görünen fotolarda görünmüyor. Sen görebiliyorsan ve hemen belirginleştiyse vardır tabiiama ben fotodan göremedim yaa, bizim
Mucizemmm16 ve
_Umutlu_Pozitif_ kadar şahin gibi gözlere sahip değilim
yarın tekrarla bakalım, çok amin
![]()
Enişteeeee helal olsun_Umutlu_Pozitif_ aşkooommm sen haklıymışsın benim ki bana telefon almııışşş
ama doktora gidemedim hala sinirliyim
![]()
Demgey3
annabelica
Lale95 R Random3 geç gelen evlilik yıl dönümü hediyesi bide verirken görseydiniz topladığı kestanelerin içine koymuş boynuma asıyo torbayı içinde hediyen var diyo töbe est
![]()
Ahahaha bir kova burcu hislerinde asla yanılmaz evlilik yıldönümünüzde küstünüz ya o yüzden özel iş diyince aklıma sana sürpriz geldi_Umutlu_Pozitif_ aşkooommm sen haklıymışsın benim ki bana telefon almııışşş
ama doktora gidemedim hala sinirliyim
![]()
Demgey3
annabelica
Lale95 R Random3 geç gelen evlilik yıl dönümü hediyesi bide verirken görseydiniz topladığı kestanelerin içine koymuş boynuma asıyo torbayı içinde hediyen var diyo töbe est
![]()
Sende hoşgeldin canımo zamanGünaydın kızlar
Muhabbetinize bayılıyorum
Bende sessiz sessiz okuyorum mesajlarınızı![]()
Evet bebeğim hepsinde görüyorumSelam datlu kızlar, şimdi nezamandır testlerim gölgeli hala da öyle devam ediyor ancak bugün başka bir test daha yaptım sabah ilk kez testi beklerken çizgi gördüm yani daha ilk dakikada gölge çıktı normalde kuruduktan sonra görürdüm bu sefer hemen gördüm kıl gibi ince yine belli belirsiz ama busefer hemen görünce heyecanlandım.. evet kızlar biliyorum doktora gidicem yurt dışında olduğum için bazı evrak işlerim var hemen gidemiyorum..
Bunlar 10dk içinde çektiğim fotolar
Eki Görüntüle 3151417
Eki Görüntüle 3151420 bunlarda kuruduktan sonra
Eki Görüntüle 3151421 Eki Görüntüle 3151422
burda da ilk yaptığım ikinci ve bugün yaptığım testleri birleştirdim zar zor da olsa bugün yaptığım bri tık daha belli diğerlerinden, kuruma çizgisi git gide koyulaşmayacagina ve ilk test yaparken çıkmayacağına göre o zaman doğru sonuç elbette kanla kesinleşecek.. varsa tabi .
Eki Görüntüle 3151424
Biliyorum daha belirgin olması laizm ancak bir çok insanın hiç bir çizgsi çıkmazken gebe olduklarını gördüm bende az da olsa biseyler var belkide bende de kana geç karışıyordur göreceğiz bakalım ben varmış gibi kendimi dikkat edicem doktorda ortaya çıkacaktır
@partalina_ R Random3Lale95
Mucizemmm16
Demgey3
annabelica @Mavimiresl @Veziir
Ginnys @Teach_Mavi
_Umutlu_Pozitif_
Aşko benimkini de bi arasana çiçek falan da olur dur numarayı yazıyorum. 05….Ahahaha bir kova burcu hislerinde asla yanılmaz evlilik yıldönümünüzde küstünüz ya o yüzden özel iş diyince aklıma sana sürpriz geldi
Enişteyi aradım ben çaktırma ama çiçek avokado dedim ne diyon baldız ucuz şeyler söyleme bana ben ona ne alacağımı bilirim dedi yürü be enişte kim tutar seni dedim
Güle güle kullan aşko daha hızlı daha yanıt bekliyoruz ozaman senden yeni telefon jet gibi hız demekaz önce ben tas tarak toplayıp gitmek gibi msj okumuşum senden yanlış gördüm heralde ahahahahs
![]()
Aminnnn canım İnshaAllahEvet bebeğim hepsinde görüyoruminşallah bebişin seninledir ve inşallah sağlıcakla tutunur
her gün bir tane avokado ye aşko tutunmaya çok faydası varmış
Ginnys söylemişti tavsiye ediyorum
![]()
Yaaa ahahaha sen dur daha düne kadar yerlere göklere sığdıramıyordun kocişini seve öve bitiremeden sana daha var aşkoAşko benimkini de bi arasana çiçek falan da olur dur numarayı yazıyorum. 05….![]()
Oh şifa olsun inşallah tutunsun civcivAminnnn canım İnshaAllah
Evet kuzum çoktan başladım bile canım bugün de yedim çok şükür
Aramakla iyi yapmışsın aşkooAhahaha bir kova burcu hislerinde asla yanılmaz evlilik yıldönümünüzde küstünüz ya o yüzden özel iş diyince aklıma sana sürpriz geldi
Enişteyi aradım ben çaktırma ama çiçek avokado dedim ne diyon baldız ucuz şeyler söyleme bana ben ona ne alacağımı bilirim dedi yürü be enişte kim tutar seni dedim
Güle güle kullan aşko daha hızlı daha yanıt bekliyoruz ozaman senden yeni telefon jet gibi hız demekaz önce ben tas tarak toplayıp gitmek gibi msj okumuşum senden yanlış gördüm heralde ahahahahs
![]()
Ahahahah ah biz kadınlarAramakla iyi yapmışsın aşkoohenüz daha onu kullanmaya başladım aşkısı ayarlıycam burdaki numaralarımı ona alcam falan filan sağol bebeğim daha güzelleri sizin olsun inşallah aşkım
❤❤
Kiiimm ben mi yazmışım tas tarak falan hiç hatırlamıyoring![]()
Valla aşko bugün överim yarın söverim belli olmazYaaa ahahaha sen dur daha düne kadar yerlere göklere sığdıramıyordun kocişini seve öve bitiremeden sana daha var aşko![]()
Ay dur deme geçen diyorum ki tatile gideceğimize bana iphone 13 pro Max alsaydık elindekini satalım bi tatile daha çıkalım dedi abooowww dedim nooooAramakla iyi yapmışsın aşkoohenüz daha onu kullanmaya başladım aşkısı ayarlıycam burdaki numaralarımı ona alcam falan filan sağol bebeğim daha güzelleri sizin olsun inşallah aşkım
❤❤
Kiiimm ben mi yazmışım tas tarak falan hiç hatırlamıyoring![]()
Ayyy aşko bazen böyleler işte napcan atsan atılmıyor satsan kıyılmıyorValla aşko bugün överim yarın söverim belli olmazya hayatımızı yaşıycaz diye nine olmuşum zaten haberim yok
Valla adamda genetik sorun var diye aşkım depreşti merhamete geldim. Doktor onu rahatlattı tabi. Şimdi de ben ona diyorum bende de sorun var diye hiç sallamadı. Bari teselli etse biraz. Çok iş var bunlarla ya
![]()
Sorma ya. Ben olmasam kim alacak onu nereye atayımAyyy aşko bazen böyleler işte napcan atsan atılmıyor satsan kıyılmıyor![]()
İçiyorum aşko hastaneden çıktığım gibi ahaha bu iş böyle yaaa olabilme ihtimali sigara bıraktırır olmadığı haberi peşpeşe yaktırırSorma ya. Ben olmasam kim alacak onu nereye atayımaşko sen sigara içmiyordun naptın içiyro musun artk
![]()
Ay hamile kalınca hayırlısıyla bırakırsınİçiyorum aşko hastaneden çıktığım gibi ahaha bu iş böyle yaaa olabilme ihtimali sigara bıraktırır olmadığı haberi peşpeşe yaktırır![]()